holy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 οχι φιλε μου μην ανησυχεις. ουτε εγω τους ειπα να το στειλουν ως mp3. το εκαναν απο μονοι τους.σκεψου μονο οτι υπαρχει πιθανοτητα να παραλαβης στα αληθεια mp3 και οχι tablet. ούτε εγώ τούς είπα για χαμηλή τιμή ελπίζω να το έκαναν από μόνοι τους, το δικό μου πάντως έφυγε απο σουηδια 12/8/2012 είναι Ελλάδα αντε να δούμε τώρα..στα ελτα πάντως δεν φαίνεται τίποτα ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kill_bill2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 http://www.focalpric...UR#.UMtsc-Rrin8 leei tpt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 http://www.focalpric...UR#.UMtsc-Rrin8 leei tpt? έχει μόνο 512mb ram οπότε μακριά! άσε που ο επεξεργαστής αν δεν κάνω λάθος είναι μονοπύρηνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Αυτοί θα βαλουν και σε 12" οθονη 800x480 έτσι οπως πανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια καλησπέρα! Θέλω να ρωτησω και να μου απαντησει καποιος συντομα αν γινεται για να προλαβω να χρησιμοποιησω το κουπονι εκπτωσης που ισχυει μεχρι σημερα, θελω να παρω ενα tablet και εγω και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2: Ainol Novo10 Hero - Cube U30GT. Ειναι αξιοπιστο καταστημα αυτο και εαν ναι τι τροπο αποστολης να επιλεξω για να μην περασει τελωνειο? Χρειαζεται να αφησω καποια σημειωση στην παραγγελια η να τους πω κατι για να μην περασει? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 το κουπόνι έληξε 15/12 τελώνιο νομίζω δεν πέρασε κανένα απο οσα παράγγειλαν τα παιδια εδω γιατι γραφουν επάνω οτι ειναι δώρο χαμηλότερης αξιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noths Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 το κουπόνι έληξε 15/12 τελώνιο νομίζω δεν πέρασε κανένα απο οσα παράγγειλαν τα παιδια εδω γιατι γραφουν επάνω οτι ειναι δώρο χαμηλότερης αξιας Το κουπόνι (bgxmas) εξακολουθεί να ισχύει για παραγγελία άνω των 100$, παράγγειλα σήμερα το Cube U30GT και μου έκανε έκπτωση 7%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 όντως το έχουν πάει μέχρι Expired date: 2012-12-24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmitsos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Έχει κανείς κανένα νεότερο σχετικά με το tracking id και πως να το εντοπίσουμε; Έχει παραλάβει κανείς;. Τελευταία ενημέρωση ήταν 8/12 Σουηδία. Δεν πιστεύω πως πιο γρήγορα ταξίδεψε Κίνα -Σουηδία παρά Σουηδία - Ελλάδα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Έχει κανείς κανένα νεότερο σχετικά με το tracking id και πως να το εντοπίσουμε; Έχει παραλάβει κανείς;. Τελευταία ενημέρωση ήταν 8/12 Σουηδία. Δεν πιστεύω πως πιο γρήγορα ταξίδεψε Κίνα -Σουηδία παρά Σουηδία - Ελλάδα!!! Στα ίδια ήμαστε. 8 Δεκεμβρίου έφυγε από Σιγκαπούρη αλλά από τότε ουδέν νεότερο. Έστειλα πριν λίγες ώρες mail στα Σουηδικά ταχυδρομεία. Μάλλον το container μας δεν έχει καν ανοιχτεί ακόμη... Μπορεί να είναι και κάπου στο Ελ. Βενιζέλος. Αν έχω απάντηση θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgrns Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 το ταμπλετάκι το έχω εδώ και 3 βδομάδες και τα σπάει. Έχω παραγγείλει και δεύτερο για δώρο και έχει φύγει από Σιγκαπούρη 8 Δεκέμβρη αλλά ακόμα τίποτα. Πάντως για να ξέρετε το πρώτο έκανε γύρω στο 20ήμερο να ρθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Η δικια μου παραγγελία έγινε 10.12. Απο χθες βλέπω στο https://www.globalmail.dhl.com ότι έφυγε από Σιγκαπόύρη στις 17.12 στις 6 πρωί (λέει εντός 24 ωρών από την ημερομηνία). Το βλέπω να έρχεται πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζα. Λέτε να έρθει και πριν τις 27? Ηθελα να ρωτήσω τους άλλους φίλους που το δικο τους έχει φτάσει ήδη Γερμανία, την εξέλιξη την βλέπουν από το ίδιο site ή από το Deutsche Post? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 εμενα παντως απο τις 7 του μηνα εφυγε απο σιγκαπουρη και διχνει μια ευθεια γραμμη προς ελλαδα. ειδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Που βλεπετε ρε παιδια την πορεια του δεματος? Εγω απο το flytexpress.com βλεπω οτι Depart from Flytexpress Sorting Center στις 13/12 και μετα καμια εξελιξη!Υπαρχει κανενα αλλο σαιτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Η δικια μου παραγγελία έγινε 10.12. Απο χθες βλέπω στο https://www.globalmail.dhl.com ότι έφυγε από Σιγκαπόύρη στις 17.12 στις 6 πρωί (λέει εντός 24 ωρών από την ημερομηνία). Το βλέπω να έρχεται πιο γρήγορα από ότι υπολόγιζα. Λέτε να έρθει και πριν τις 27?Ηθελα να ρωτήσω τους άλλους φίλους που το δικο τους έχει φτάσει ήδη Γερμανία, την εξέλιξη την βλέπουν από το ίδιο site ή από το Deutsche Post? Ευχαριστώ. εδώ στο user k pass τι βάζετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα