Προς το περιεχόμενο

PIPO Smart S2 8" Android 4.1.1 με 89 ευρώ!

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 577
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι, δηλαδή, πιθανότερο να περάσει τελωνείο έτσι;

Αν διαβάσεις το thread για το Pipo S1 θα δεις ότι όλοι είχαν tracking numbers για DHL Global Mail και σε όλους τα παρέδωσαν κανονικότατα τα ΕΛΤΑ στο σπίτι τους. Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω καταλήξει στα εξής:

Η banggood στέλνει με Flyt Express (China). H Flyt πρέπει να έχει σύμβαση με την DHL global mail με έδρα την Σιγκαπούρη. Επομένως τα καλούδια πάνε εκεί και μετά φεύγουν μαζικά για Σουηδία (εκεί λογικά θα έχει σταθμό η DHL Global mail). Αλλιώς, δεν δικαιολογείται το Σουηδικό tracking number. Μετά από εκεί, κλασικό ταχυδρομείο για ΕΛΤΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν διαβάσεις το thread για το Pipo S1 θα δεις ότι όλοι είχαν tracking numbers για DHL Global Mail και σε όλους τα παρέδωσαν κανονικότατα τα ΕΛΤΑ στο σπίτι τους. Χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα, έχω καταλήξει στα εξής:

Η banggood στέλνει με Flyt Express (China). H Flyt πρέπει να έχει σύμβαση με την DHL global mail με έδρα την Σιγκαπούρη. Επομένως τα καλούδια πάνε εκεί και μετά φεύγουν μαζικά για Σουηδία (εκεί λογικά θα έχει σταθμό η DHL Global mail). Αλλιώς, δεν δικαιολογείται το Σουηδικό tracking number. Μετά από εκεί, κλασικό ταχυδρομείο για ΕΛΤΑ.

Καλό ακούγεται. Το ότι θα έρθουν από Σουηδία βοηθάει στο να μην πληρώσουμε τελωνείο ή σχέση έχει μόνο η χώρα αποστολής και η χώρα παράδοσης; Πάντως αν είναι να περάσει τελωνείο, ίσως καλύτερα στη Σουηδία, για να αποφύγουμε "αμοιβή εκτελωνιστή 50€" και τέτοια φαινόμενα.

Νομίζω ότι υποχρέωση εκτελωνισμού έχει η χώρα προορισμού. Άλλωστε αυτήν χάνει έσοδα σε ΦΠΑ από τις μη εκτελωνισμένες αγορές. Οπότε το αν θα περάσει τελωνείο, μάλλον έχει να κάνει με την τύχη μας...

Γεια σας και απο εμένα παιδιά

• Το παρήγγειλα και εγώ στις 28/11
  • η Flyt express μου βγάζει item Axxxxxxxxxxxxx Depart from Flytexpress Sorting Center to xxxxxxxxxxxxxxxxxxx at 2012-11-29 22:34:33
  • και το www.globalmail.dhl.com Received & Dispatched in Singapore on 05.12.2012

Φαντάζομαι πως όλα πάνε καλά ...

Φάνηκε στο σουηδικό ταχυδρομείο: The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad Το θέμα είναι ότι σαν location αναφέρει: Sweden Post, Direct Link, Singapore Μπερδεύτηκα...

παιδιά και το δικό μου σουηδια είναι.ξέρει κανείς να μας πει αν το κάνουν αυτό το κόλπο να ερθει δηλαδή από σουηδια και όχι από κίνα είναι για να μην περάσει τελωνείο ???

παιδιά και το δικό μου σουηδια είναι.ξέρει κανείς να μας πει αν το κάνουν αυτό το κόλπο να ερθει δηλαδή από σουηδια και όχι από κίνα είναι για να μην περάσει τελωνείο ???

Απ' ότι φαίνεται έρχονται από Σιγκαπούρη - Ελλάδα με κούριερ - θυγατρική των Σουηδικών ταχυδρομείων (γι' αυτό και το σουηδικό tracking number). Οπότε το θέμα τελωνείου είναι θέμα πιθανοτήτων...

Παιδιά εσείς που τα βλέπετε με Σουηδικό tracking number τι είχατε διαλέξει?

Air Parcel Register ή EMS?

Θα το παραγγείλω σε λίγο και δεν έχω καταλήξει. Θέλω να ελαχιστοποιήσω τις πιθανοτητες για τελωνείο. Οι μέρες αποστολής δεν με απασχολούν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ

εγώ με Air Parcel Register και έχω Σουηδικό tracking number αν έρθει από σουηδια πιθανόν να μην πληρώνεις τελωνείο. μίλησα μαζί τους και μου είπαν μπορούν να γράψουν χαμηλότερη τιμή η ως δώρο αν το θέλεις..

..Dear Friend,

Thank you for contacting with us.

Yes, we can write less value to the package and ship it as a gift.

If you have any further questions please feel free to contact with us.

Best regards,

Jean

εγώ με Air Parcel Register και έχω Σουηδικό tracking number αν έρθει από σουηδια πιθανόν να μην πληρώνεις τελωνείο. μίλησα μαζί τους και μου είπαν μπορούν να γράψουν χαμηλότερη τιμή η ως δώρο αν το θέλεις..

..Dear Friend,

Thank you for contacting with us.

Yes, we can write less value to the package and ship it as a gift.

If you have any further questions please feel free to contact with us.

Best regards,

Jean

αυτο ακριβως ηθελα και εγω να κανω αλλα ξεχασα να τους στειλω mail. παιζω με τις πιθανοτητες τωρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...