louas@ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά επειδή το σκέφτομαι κ εγώ το ταμπλετάκι, αξίζει σε σχέση με το pipo s1 7inch? Εννοώ στη σχέση τιμή - χαρακτηριστικά - μέγεθος. Επίσης, αν αποφασίσω να το πάρω υπάρχει ενεργό κανένα κουπόνι σε κάποιο κατάστημα? Thanks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά επειδή το σκέφτομαι κ εγώ το ταμπλετάκι, αξίζει σε σχέση με το pipo s1 7inch? Εννοώ στη σχέση τιμή - χαρακτηριστικά - μέγεθος. Επίσης, αν αποφασίσω να το πάρω υπάρχει ενεργό κανένα κουπόνι σε κάποιο κατάστημα? Thanks.. Έχω το s1 και πρότεινα σε πολλούς φίλους το s2. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Και το S1 καλό είναι, αλλά αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω, δε θα το μετανιώσεις. Καλύτερη αυτονομία, πιο απροβλημάτιστη μαμίσια ρομ, bluetooth και το μοναδικό fullsize usb host κάνουν τη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πάλι βρε παιδιά , γιατί το pipo κολλάει συχνά ; Με μια οδοντογλυφίδα στο χέρι είμαι για να κάνω reset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEYTERIS MB Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΒΑΖΩ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟ Α0000............ΣΤΟ https://www.globalmail.dhl.com/web/portal-asia/traceit ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ (items found for query).ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ;ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ PIPO S2 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ SHIPPED ΕΧΘΕΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Είναι νωρίς ακόμα. σε καμια εβδομαδα θα φανεί εκεί. Δοκίμασε και εδώ http://www.17track.net/IndexEn.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEYTERIS MB Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (A0000..........(Official website) FLYT EXPRESS Departured at 2013-2-22 19:37:46 from Flytexpress Sorting Center location Destination need to trackTransportation(Search By Origin) DetailCopyMore)ΤΟ RE..........SE ΠΟΤΕ ΘΑΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ VAGGOS ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε σε καμια εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα πάλι βρε παιδιά , γιατί το pipo κολλάει συχνά ; Με μια οδοντογλυφίδα στο χέρι είμαι για να κάνω reset. Άν κοιτάξεις μερικές σελίδες πιο πίσω http://www.insomnia.gr/topic/466778-pipo-smart-s2-8-android-411-%CE%BC%CE%B5-89-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/page-30, θα βρεις ένα μήνυμά μου όπου αναφέρω πως έκανα αναβάθμιση και σε ποια έκδοση. Από εκεί και μετά το Pipo με καθημερινή χρήση δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα και είναι ταχύτατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 παιδια τι αναλογια οθονης εχει ισχυει το 4;3 που διαβασα καπου. πειτε εντυπωσεις απο οθονη κυριως αναλογια κ γωνιες αφου δεν ειναι ιπς το πανελ; επειδη κυριως το θελω για σερφ μεσω 3g,wifi κ ταινιες η μπαταρια με μια τετοια χρηση ποσο θα κραταει, το ηχειο ακουγεται η θα δυσκολευομαι με λιγο θορυβο εξω να ακουσω. επισης το στρεαμ ταινιων σε τηλοραση ειναι κομπλε καθως θα το χρησιμοποιω αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heloo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το ταμπλετακι τα κανει ολα και συμφερει.Μπαταρια 2ωρες+ για ταινιες,φωτεινωτητα σουπερ,ταχυτατο και για το ενα ηχειο που εχει ο ηχος ειναι οκ.Τωρα για 100ευρω που εχει μην τα θελουμε και ολα,η οθονη οντος εχει ενα θεματακι αναλογος πως την κρατας στο 1/3 της επιφανιας "ασπριζει" λιγο,προσωπικα εμενα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα.Εδω παιζει mkv 1080p +dts χωρις κολλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bourasnik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Να επισημάνω μόνο ότι η μπαταρία δεν είναι 2+ αλλά κρατά 5-6 ώρες (χρήσης). Ενδεικτικά είδα ταινία 2ωρη και είχε πέσει στο 75%. Κατα τα άλλα μου έχει βγεί άριστο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 αν ειναι να κραταει 2 ωρες με 5000mah μπαταρια τι να πουνε τα αλλα νομιζω οτι θα κρατει παραπανω κ καπου εκει στις 5-6 ωρες θελω να κραταει για να βγαζει μια μερα στην παραλια η ενα ταξιδι 5ωρο με λεωφορειο. τωρα για παραπανω υπαρχουν κ οι μεγαλες εξωτερικες μπαταριες.μπορουμε να παρουμε δευτερη μπαταρια ξερει κανεις;επισης απο που το αγορασατε κ ποσο σας πηγε σε δολλαρια; την 3g εκδοση την εχει δοκιμασει κανενας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ το παρήγγειλα χθες από http://www.banggood.com/Wholesale-Pipo-S2-Rk3066-Dual-Core-1_6ghz-8-Inch-Android-4_1-16gb-Tablet-p-52639.html , 99€ (126$) βγήκε με δωρεάν έξοδα αποστολής. Διαβάζοντας όλο το thread οι περισσότεροι απο το ίδιο site το αγόρασαν και κανείς δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα (σε ορισμένους καθυστέρησε λίγο παραπάνω να έρθει ίσως, αλλά ήρθε). Με βάση τα λεγόμενα των φίλων παραπάνω θα πρέπει να μου έρθει το αργότερο τέλη Μαρτίου. Για τη τιμή του και τα χαρακτηριστικά του θα περιμένω και τόσο , και αν βγει τόσο καλό όσο λένε όσοι το έχουν με βλέπω να κάνω μαζική παραγγελία και για φίλους/συγγενείς!! Lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FoZzZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 τελικα παιδες υπαρχει προβλημα στη γωνια θεασης επειδη δεν ειναι ips?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ναι φοζ εχει ενα μικρο θεματάκι αλλα μη τρελενόμαστε. μια χαρα βολέυει. πολύ καλο μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα