vaggos88 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 παιδια εμενα κανει κατι περιεργα η μπαταρια. θα σας πω την χρηση και θα καταλαβετε. καθε απογευμα που γυρναω απο τη δουλεια το βαζω στη φορτηση. Μολις παει 100% το βγαζω και το κλεινω. την αλλη μερα που θα το ανοιξο η μπαταρια ειναι στο 95-96%. χωρις καμια χρηση στο ενδιαμεσο. γενικοτερα δεν εχω θεμα δηλαδη δε ξεφορτιζει ποτε πιο γρηγορα και γενικα με 40-50% φωτεινοτητα wifi παντα ανοικτο με λιγο game και αρκετο σερφαρισμα κραταει στις 5 ωρες πανω κατω, δηλαδη φυσιολογικα. συμβαινει σε κανενα αλλο αυτο? α και απο τη μερια του usb ειναι πιο σκοτεινο σα να κανει μια σκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anretal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 παιδια εμενα κανει κατι περιεργα η μπαταρια. θα σας πω την χρηση και θα καταλαβετε. καθε απογευμα που γυρναω απο τη δουλεια το βαζω στη φορτηση. Μολις παει 100% το βγαζω και το κλεινω. την αλλη μερα που θα το ανοιξο η μπαταρια ειναι στο 95-96%. χωρις καμια χρηση στο ενδιαμεσο. γενικοτερα δεν εχω θεμα δηλαδη δε ξεφορτιζει ποτε πιο γρηγορα και γενικα με 40-50% φωτεινοτητα wifi παντα ανοικτο με λιγο game και αρκετο σερφαρισμα κραταει στις 5 ωρες πανω κατω, δηλαδη φυσιολογικα. συμβαινει σε κανενα αλλο αυτο? α και απο τη μερια του usb ειναι πιο σκοτεινο σα να κανει μια σκια λογικοτατο ειναι ξεφορτιζει η μπαταρια χανει φορτιο απο μονη της δεν το εχεις παρατηρησει σε καμια αλλη συσκευη να την εχεις φορτισει να μην την χρησιμοποιησει και να ξεφορτιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 και εμενα ετσι κανει ειναι λογικο δεν υπαρχει θεμα ... σε ενα τηλεφωνο samsung galaxy pocet που εχω οταν φορτισει 100% και το βγαλω απο την μπριζα μετα απο λιγο παει στο 95%.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά τα φώτα σας... Προσπαθώ να συνδεθώ με 3G. Έχω Vodafone CU καρτο-internet. Δοκίμασα και με Huawei E1550 και με ΖΤΕ ΜF 110. Τα APN που έχει μέσα η sim φαίνονται κανονικά, κάτω δεξιά στο task bar εμφανίζεται το σηματάκι του 3G αλλά μου λέει No Internet Connection. Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω κλήση. Δοκίμασα και με ppp widget. Τζίφος! Αν έχω συνδεδεμένο το stick και ενεργοποιήσω και το wifi τότε στο task bar γράφει Vodafone. Προτάσεις;;; Δεν υπάρχει κάποιο "κουμπάκι" που να το πατάς και να κάνει dial; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Στο καρτοιντερνετ της vodafone σαν apn βάζεις web.session 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Στο καρτοιντερνετ της vodafone σαν apn βάζεις web.session ΣΕ ΥΠΕΡ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! ΔΟΥΛΕΨΕ. Αν περάσεις από Λάρισα κερνάω σουβλάκια!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 "Αν περάσεις από Λάρισα κερνάω σουβλάκια!!!!" χαχαχαχαχαχα!!!! Έλειωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μην γελάτε ρε παιδιά, το εννοώ... Μέχρι στιγμής μετράω 2 χαμένα απογεύματα και ένα καμένο Huawei E220 μέχρι να παίξει το Internet... Επιβεβαιώνω πάντως πως και το Huawei E1550 και το ZTE MF110 δουλεύουν κανονικότατα στο Pipo. Και πάλι ευχαριστώ uman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μην γελάτε ρε παιδιά, το εννοώ... Μέχρι στιγμής μετράω 2 χαμένα απογεύματα και ένα καμένο Huawei E220 μέχρι να παίξει το Internet... Επιβεβαιώνω πάντως πως και το Huawei E1550 και το ZTE MF110 δουλεύουν κανονικότατα στο Pipo. Και πάλι ευχαριστώ uman. και το zte k3565 της vodafon επισης δουλευει κανονικα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolis2510 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα παιδια,σημερα παρελαβα απο το ταχυδρομειο το Pipo.Οταν το ανοιξα διαπιστωσα οτι δεν μπορω να πατησω στην οθονη κατω κατω τα κουμπια που βρισκεται ο ηχος,το κουμπι επιστροφης κτλ αλλα οχι μονο αυτο,πατιουνται καθε τρεις και λιγο μονα τους.Τι μπορει να συμβαινει,χαλασμενο λετε ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 δοκιμασε ενα ρεσετ κ αν δεν στρώσει, επιστροφή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgrns Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε και ένα screen test από το μάρκετ να ξέρεις αν είναι ή οθόνη το πρόβλημα. Αν η οθονη ειναι ενταξει πιστευω οτι με νεο firmware θα στρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolis2510 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δοκιμασα reset αλλα τα ιδια,το θεμα ειναι τωρα ειναι στα κινεζικα και δεν μπορω να καταλαβω που να παω για screen test Δοκιμασα και screen test τιποτα,γενικα κατω κατω δεν πατιεται τιποτα,πχ αμα το γυρισω στα πλαγια τα κουμπια της επιστροφης πατιουνται και δεν πατιεται η μερια στα πλαγια.Με αναβαθμιση firmware δεν παιζει να φτιαξει ε? Τωρα εγω πως το γυριζω,στελνω τιποτα στο paypal και banggood? Αυτη ηταν η πρωτη μου αγορα με paypal οποτε δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 To πιθανότερο να σου ήρθε με πρόβλημα στο digitizer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dramma Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Όντως η τιμή είναι δελεαστική!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα