Προς το περιεχόμενο

PIPO Smart S2 8" Android 4.1.1 με 89 ευρώ!

timekeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι περισσότερες κινέζικες βγαίνουν χωρίς root, απλά uninstall. Μερικά apps είναι system όμως και θέλουν root. Πέρα από αυτό εγώ βάζω πάντα το AdAway για να μη βλέπω πουθενά διαφημίσεις, τον ES File Explorer με root rights για να μπορώ να δω και να κάνω edit αρχεία συστήματος, το Titanium Backup για να κάνω backup όλες τις εφαρμογές όποτε θέλω και επίσης το Link2SD (δεν το έχω βάλει στο S2 ακόμα) για να μπορώ να μεταφέρω όλα τα apps που θέλω στην SD (βολεύει σε κινητά που δίνουν πολύ λίγο χώρο για apps).

Επειδή είναι της αδερφής μου σκεφτόμουν να το αφήσω χωρίς root αλλά μόλις είδα ότι 1-2 εφαρμογές δεν έβγαιναν και ότι δε θα είχε AdAway δεν άντεξα. :) Moborobo V2.0.9.609 για να περάσει drivers και μετά ZhuoDaShi 2.2.0 για να κάνει το root, μου πέτυχε με τη δεύτερη.

Πως εβαλες τους drivers? Παλευω καμια ωρα με το malboro!!! με win8 και win xp χωρις αποτελεσμα. δεν βρισκει drivers!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δε συμφωνώ! Πριν ακυρώσεις το dispute, στείλε ένα μήνυμα και πες τους πως είσαι δυσαρεστημένος από το χρόνο παράδοσης. Στην ουσία μόνο δυσαρεστημένος μπορείς να είσαι μετά από 45+ μέρες. Στο κάτω κάτω ας το στέλνανε με άλλη εταιρία.Εμείς δε φταίμε σε τίποτα!

Αν θες refund μην παραλάβεις και άστο να γυρίσει πίσω.Τότε θα σε αποζημιώσουν

Εσύ προσωπικά (27/11 γράφεις παραπάνω) δεν έχεις συμπληρώσει 45μέρες ακόμα ,απότε τι γράφεις 45+ δεν καταλαβαίνω.

Αν πάρεις refund και τελικά το παραλάβεις ,θα σε δώσουν αυτοί στο paypal και το paypal θα κηνυγήσει εσένα μετά (φαίνεται στο track number ότι παρέλαβες).

Αν ήθελες να έρθεις νωρίτερα είχε και άλλους τρόπους αποστολής να επιλέξεις (όχι δωρεάν) ,αφού επέλεξες free shiping με απλό ταχυδρομέίο ξέρεις ότι υπάρχει η πιθανότητα (αρκετά μεγάλη) να καθυστερήσει αρκετές μέρες

• Like 1

Τελικα τα καταφερα με το ρουτ με την 2η φορα! Αγανακτησα λιγο με τους drivers μεχρι να τους βρω, μιας και το Moborobo δεν μπορουσε να τους βρει με τιποτα αλλα τελικα οκ!!! Με 2 κλικ γινεται το ρουτ.

Για οποιον ενδιαφερεται οι drivers ειναι εδω http://www.pandawillforum.com/showthread.php?7942-Howto-Flash-a-new-firmware-ROM-to-the-M12

Ειναι το :The RK Batch tool: http://www.mediafire.com/?av83md681rdffob

Αφου βαλετε τους drivers ανοιγετε το ZhuoDaShi 2.2.0(https://hotfile.com/dl/165309989/766c52f/ZhuoDaShi-2.2.0-setup.exe.html) και καντε οτι λεει εδω, :http://www.youtube.com/watch?v=6lizrQaG9R4

• Like 1

Αν θες refund μην παραλάβεις και άστο να γυρίσει πίσω.Τότε θα σε αποζημιώσουν

Εσύ προσωπικά (27/11 γράφεις παραπάνω) δεν έχεις συμπληρώσει 45μέρες ακόμα ,απότε τι γράφεις 45+ δεν καταλαβαίνω.

Αν πάρεις refund και τελικά το παραλάβεις ,θα σε δώσουν αυτοί στο paypal και το paypal θα κηνυγήσει εσένα μετά (φαίνεται στο track number ότι παρέλαβες).

Αν ήθελες να έρθεις νωρίτερα είχε και άλλους τρόπους αποστολής να επιλέξεις (όχι δωρεάν) ,αφού επέλεξες free shiping με απλό ταχυδρομέίο ξέρεις ότι υπάρχει η πιθανότητα (αρκετά μεγάλη) να καθυστερήσει αρκετές μέρες

1. Δεν έχω παραλάβει ακόμα

2. Θέλω να παραλάβω αλλά μέσα στο χρόνο που μου είπανε αυτοί όταν το παρήγγειλα. 7-25 εργάσιμες δηλαδή.

3. Δε ζήτησα full refund αλλά κάποια αποζημίωση για τον επιπλέον χρόνο που περίμενα.

4. Έχω παραλάβει πολλές φορές κοντά στο μήνα από την παραγγελία και ήμουν προετοιμασμένος,αλλά δε μου 'τυχε ποτέ παραπάνω, και δεν μπορώ να λέω και ευχαριστώ από πάνω.

1. Δεν έχω παραλάβει ακόμα

2. Θέλω να παραλάβω αλλά μέσα στο χρόνο που μου είπανε αυτοί όταν το παρήγγειλα. 7-25 εργάσιμες δηλαδή.

3. Δε ζήτησα full refund αλλά κάποια αποζημίωση για τον επιπλέον χρόνο που περίμενα.

4. Έχω παραλάβει πολλές φορές κοντά στο μήνα από την παραγγελία και ήμουν προετοιμασμένος,αλλά δε μου 'τυχε ποτέ παραπάνω, και δεν μπορώ να λέω και ευχαριστώ από πάνω.

Μέχρι 25 εργάσιμές είναι η πιθάνη παράδοση.Δεν δεσμέυονται ότι θα έρθει μέχρι τότε (εκτός και αν το αναφέρουν).Γιαυτό τον λόγο βάζουν και άλλους τρόπος παραγγελίας για τους "βιαστικούς".Αν στο στείλουν με courier π.χ. (αφού πληρώσεις τα ανάλογα χρήματα βέβαια) και καθυστερήσει αρκετά τότε μπορείς να διεκδικίσεις refund.

Τέλος πάντων....όπως έχουν τώρα τα πράγματα στην περίπτωση που ζητήσεις refund και το παραλάβεις ,δεν νομίζω να έχεις το paypal με το μέρος σου.

Το πολύ πολύ να σου δώσουν κανένα κουπόνι.

Σε εμένα πάλι έχει τύχει πάρα πολλές φορες να καθυστερήσουν πράγματα από κινα με max τους 2,5 μήνες

• Like 1

+ Οτι σου λενε 7-25 αλλα μπορει να αργησει και παραπανω λογο εορτων, καιρικων συνθηκων κλπ κλπ. και μη ξεχναμε οτι οι 25 μερες ειναι εργασιμες και οχι ημερολογιακες.

Τέλος πάντων ρε παιδιά, τους είπα ότι είμαι δυσαρεστημένος με το χρόνο παράδοσης και από κει και πέρα ότι γίνει.Και τίποτα να μην κερδίσω, γνώμη μου είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αντιδράς και όχι να λες: "αφού το πήρα στην τελική,  όλα καλά". Έτσι αδικώ άλλα μαγαζιά που είχαν περισσότερη συνέπεια. 

Δηλαδή σκέψου να πεινάς, να παραγγείλεις 2 πιτόγυρα να φάς, και να έρθουν μετά από 3 ώρες? Ε δεν ξενερώνεις? :-D

• Like 3

πριν από λίγο μου έφερε ο ταχυδρόμος στο σπίτι! το ταβλετ...επιτελούς το σίριαλ τέλος, θα το ανοίξω μετά γιατί έχω δουλειά. για περισσότερα μετά το άνοιγμα να δούμε αν είναι όλα οκ...

Εγώ πάντως έκανα "ευγενικά" παράπονα μέσω email και τελικά μου δώσανε κουπόνι 10 ευρώ για μελλοντικές αγορές. Δεν πήγα πάντως να τους ξεγελάσω. Εντωμεταξύ, το tablet το έχει ακόμη ο φίλος μου....

το πηρα, το πηρα, το πηρα, το πηρα, το πηρα !!! χαχαχα

Εχθες τη νυχτα ανοιξα το κουτι. Το εβαλα και για φορτιση και ειναι ΟΚ απλα θελει πιεση να μπει μεχρι τερμα μεσα το βυσμα

Εβαλα και μερικες εφαρμογες, ολα κομπλε.

• Like 1

Υπάρχει κανείς που δεν παρέλαβε;; Πάντως για τα λεφτά του είναι σουπερ!! Λιγο που το δοκίμασα .... σφυρίζει!!

Δοκίμασε κανείς καμία άλλη Ρομ να μας πει εντυπώσεις;

Εγώ κλασικά ακόμα περιμένω.  Το πήρα για δώρο, έδωσα το δικό μου Pipo αντί γι αυτό και έμεινα με το ποντίκι στο χέρι να κοιτάζω ανανεώσεις στο tracking number και μηνύματα από τους Κινέζους.  :-(

Οι κάτοχοι, λύστε μου μια απορία, όταν το γυρνάς σε portrait mode, δηλαδή όρθιο, τα εικονίδια είναι εντάξει? Ή δε χωράνε στην οθόνη όπως στο δικό μου.  

Οι κάτοχοι, λύστε μου μια απορία, όταν το γυρνάς σε portrait mode, δηλαδή όρθιο, τα εικονίδια είναι εντάξει? Ή δε χωράνε στην οθόνη όπως στο δικό μου.  

Εμένα είναι εντάξει. Νομίζω ότι είναι θέμα launcher. Εχω τον Nova.

ειναι το πρωτο μου ταμπλετ και μπορω να πω πως ειναι απιστευτα γρηγορο και πολυ ομορφο.καλυτερο απο οτι το περιμενα.τωρα σε καθετη φορα εμενα γυρναει μονο στης εφαρμογες οπως facebbok youtube κλπ. στο μενου μενει ως εχει.εκτος και εχει ρυθμιση που δεν ξερω. ακομα το ψαχνω.για φορτιση δεν το εβαλα ακομα οταν το βαλω θα σας πω και εγω την εμπειρια μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...