Chief90 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Με Singapore Post τα εξοδα αποστολής είναι δωρεάν; +6e είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 επιτελους εφτασε και το δικο μου παω για υπνο χαρουμενος 07/01/2013 23:47 - ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αντικείμενα σε Συσκευασία 08/01/2013 0:27 - ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiler Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλορίζικο φιλαράκι!!Ημερομηνία αγορας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Καλορίζικο φιλαράκι!!Ημερομηνία αγορας???Αγορα December 01 2012, 08:57 AM Received & Dispatched in Singapore on07.12.2012 03:44 AM 15 dec 2012 Posten, Direct Link, Singapore, The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad. Δευτέρα, 7 Ιανουάριος 2013 11:47:12 μμ ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Τρίτη, 8 Ιανουάριος 2013 12:27:42 πμ ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Τρίτη, 8 Ιανουάριος 2013 3:22:02 πμ ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Παραλαβή Συσκευασίας Τρίτη, 8 Ιανουάριος 2013 3:27:08 πμ ` ` ` ` ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ Αντικείμενα σε Συσκευασία και συντομα στα χερια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Επιτέλους ! Εμφανίσθηκε! (Αγορά 1 Δεκ.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μολις παρελαβα και γω το δικο μου!!!! Ποση ωρα θελει φορτισμα για ν ανοιξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Παρελήφθη και το δικό μου από φίλο μου γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάω. Οι πρώτες εντυπώσεις απ' ότι μου είπε είναι άριστες. Επιβεβαιώνει κι αυτός το θεματάκι με τον φορτιστή. Μάλιστα μου είπε ότι το pin στην υποδοχή φόρτισης (πάνω στο tablet) είναι ελαφρώς στραβωμένο. Εντυπώσεις από μένα σε 2 μέρες που θα τον βρω να μου το δώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Και γω μαλλον εχω θεμα με τον φορτιστη. το εχω κανα μισαωρο στην πριζα και δεν λεει να ανοιξει!!! Καμια ιδεα? Εδιτ: Τελικα το πιεσα λιγο παραπανω και με το που μπηκε εως μεσα ανοιξε και φορτιζει κανονικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgrns Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδιά μόνο εγώ έμεινα??? Τέλος ... κάνω dispute ΤΩΡΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως πήρα και έναν ίδιων χαρακτηριστικών από το ebay, ελπίζοντας να έχει καλύτερη προσαρμογή (έχει και ευρωπαϊκή πρίζα.<br /><br />http://www.ebay.com/itm/DC-5V-2A-Power-AC-100-240V-Converter-Adapter-Supply-EURO-plug-DC-2-5MM-x-0-8MM-/121040236564 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) chris περιμενε. εξαντλισε το οριο των ημερων για το dispute.ποτε δε ξερεις. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2013 από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 παιδιά εγώ έκανα dispute την παρασκευή παρόλα αυτά θα έρθει το ταβλετ αν δεν χάθηκε κάποια στιγμή η θα γυρίσει πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgrns Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 44η μερα απο την αγορα και dispute κι εγω. Αν ερθει εντωμεταξυ το αποσυρουμε η απλα δεν κανουμε claim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 εχει βαλει κανεις τα updates απο http://pipo.cn/En/ η δεν χρειαζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 εχει βαλει κανεις τα updates απο http://pipo.cn/En/ η δεν χρειαζεται? Εγώ δεν τα βάζω ακόμα διότι έχουν bugs. Δες εδώ τι αναφέρεται. Με τα τελευταία official έχει πρόβλημα η μπροστινή κάμερα. http://www.flashmyandroid.com/forum/showthread.php?2531-Git-er-done!/page6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα