Chief90 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δεν ξερω αν το λες ειρωνικα η το εννοεις,παντως 2 φορες που τους ειχα ρωτησει κατι πηρα αμμεση και σωστη απαντηση συν το οτι παντα σε ασχετες ωρες υπαρχει καποιος στο live chat. όχι έχω αγοράσει από εκεί . ένα onda v701 σε 2 μισί εβδομάδες το είχα στα χέρια μου με singpost
viotos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 εμενα ηρθε σε 20 μερες ακριβως με απλο ταχυδρομεο και συστημενο ...
RadioactiveToy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 @Mindtrapper: Καλοριζικο. Το βύσμα το προχωράς μέχρι να μπει σχεδόν μέχρι τέλους μέσα (φαίνονται μόνο 2-3mm μετάλλου βύσματος δηλαδή) ή απλά το βάζεις χωρίς ιδιαίτερη δύναμη μέχρι να σταματήσει? Αυτό δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα. Αν το βάλω με δύναμη και κουμπώσει καλά μέσα, ειναι οκ και εμένα.
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Κάπως έτσι, δεν μπόρεσα για πιο καθαρή φώτο. Πάντως δεν το πίεσα καθόλου, όταν αισθάνθηκα ότι μπήκε το άφησα. Μήπως εσένα είναι λίγο πιο μέσα και θέλει σπρώξιμο;
pmitsos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εμένα φάνηκε και στα ΕΛΤΑ (όχι courrier) Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013, 3:41:14 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥΠεριγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Αναμένουμε
viotos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εμένα φάνηκε και στα ΕΛΤΑ (όχι courrier) Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013, 3:41:14 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Αναμένουμε . σε 2 με 3 μερες θα το εχεις... 28/12/2012 φανηκε εμενα 31/12/ το πηρα...
panospc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα παρέλαβα το PIPO Μ1 που είχα παραγγείλει από banggood. Μόλις το σύνδεσα στο φορτιστή το tablet δούλεψε για 2-3 λεπτά και μετά έκλεισε και πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Μετά ανακάλυψα ότι ο φορτιστής που μου στείλανε είναι 9v 2.5A ενώ η θύρα του tablet γράφει 5v και το manual γράφει να συνδέσεις μόνο φορτιστή 5v 2.5A. Οπότε λογικά κάηκε ε; Επίσης αντί για Micro USB μου στείλανε ένα Mini usb καλώδιο. Πως να κινηθώ τώρα, να τους στείλω email ή να κάνω κατευθείαν dispute στο paypal;
vaggos88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 στο τελος θα παραλαβουν ολοι εκτος απο εμενα και τον chrisgrns
RadioactiveToy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Κάπως έτσι, δεν μπόρεσα για πιο καθαρή φώτο. Πάντως δεν το πίεσα καθόλου, όταν αισθάνθηκα ότι μπήκε το άφησα. Μήπως εσένα είναι λίγο πιο μέσα και θέλει σπρώξιμο; Στην δικιά μου περίπτωση, όταν βάζω το βύσμα μέχρι τη θέση 1 τότε στις μετακινήσεις με το χέρι σταματάει η φόρτιση. Στη θέση 2 είναι που δουλεύει κανονικά, αλλά θέλει λίγο παραπάνω δύναμη για να κουμπώσει. Τελικά αν κρίνω από την φωτογραφία σου, η θέση 2 είναι η σωστή απλά σε εσένα δεν είναι τραχύ το κούμπωμα.
mikegad Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα παρέλαβα το PIPO Μ1 που είχα παραγγείλει από banggood. Μόλις το σύνδεσα στο φορτιστή το tablet δούλεψε για 2-3 λεπτά και μετά έκλεισε και πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Μετά ανακάλυψα ότι ο φορτιστής που μου στείλανε είναι 9v 2.5A ενώ η θύρα του tablet γράφει 5v και το manual γράφει να συνδέσεις μόνο φορτιστή 5v 2.5A. Οπότε λογικά κάηκε ε; Επίσης αντί για Micro USB μου στείλανε ένα Mini usb καλώδιο. Πως να κινηθώ τώρα, να τους στείλω email ή να κάνω κατευθείαν dispute στο paypal; Στείλτους ένα email ,και εξήγησε τι συνέβει πρώτα
holy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 στο τελος θα παραλαβουν ολοι εκτος απο εμενα και τον chrisgrnsείμαι και εγώ εδώ.. 1
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Στην δικιά μου περίπτωση, όταν βάζω το βύσμα μέχρι τη θέση 1 τότε στις μετακινήσεις με το χέρι σταματάει η φόρτιση. Στη θέση 2 είναι που δουλεύει κανονικά, αλλά θέλει λίγο παραπάνω δύναμη για να κουμπώσει. Τελικά αν κρίνω από την φωτογραφία σου, η θέση 2 είναι η σωστή απλά σε εσένα δεν είναι τραχύ το κούμπωμα. Ναι από τις φώτο σου η θέση 2 είναι εκεί που πάει το δικό μου, αλλά χωρίς ζόρι. Ίσως στη συναρμολόγηση τους στράβωσε λίγο και θέλει πίεση;
geopro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 στο τελος θα παραλαβουν ολοι εκτος απο εμενα και τον chrisgrns Είμαι και εγώ εδώ! 1
kosmasdel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 όχι έχω αγοράσει από εκεί . ένα onda v701 σε 2 μισί εβδομάδες το είχα στα χέρια μου με singpost Με Singapore Post τα εξοδα αποστολής είναι δωρεάν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα