Chief90 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 δεν ξερω αν το λες ειρωνικα η το εννοεις,παντως 2 φορες που τους ειχα ρωτησει κατι πηρα αμμεση και σωστη απαντηση συν το οτι παντα σε ασχετες ωρες υπαρχει καποιος στο live chat. όχι έχω αγοράσει από εκεί . ένα onda v701 σε 2 μισί εβδομάδες το είχα στα χέρια μου με singpost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 εμενα ηρθε σε 20 μερες ακριβως με απλο ταχυδρομεο και συστημενο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 @Mindtrapper: Καλοριζικο. Το βύσμα το προχωράς μέχρι να μπει σχεδόν μέχρι τέλους μέσα (φαίνονται μόνο 2-3mm μετάλλου βύσματος δηλαδή) ή απλά το βάζεις χωρίς ιδιαίτερη δύναμη μέχρι να σταματήσει? Αυτό δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα. Αν το βάλω με δύναμη και κουμπώσει καλά μέσα, ειναι οκ και εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Κάπως έτσι, δεν μπόρεσα για πιο καθαρή φώτο. Πάντως δεν το πίεσα καθόλου, όταν αισθάνθηκα ότι μπήκε το άφησα. Μήπως εσένα είναι λίγο πιο μέσα και θέλει σπρώξιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmitsos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εμένα φάνηκε και στα ΕΛΤΑ (όχι courrier) Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013, 3:41:14 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥΠεριγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Αναμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εμένα φάνηκε και στα ΕΛΤΑ (όχι courrier) Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013, 3:41:14 μμ Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας Αναμένουμε . σε 2 με 3 μερες θα το εχεις... 28/12/2012 φανηκε εμενα 31/12/ το πηρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα παρέλαβα το PIPO Μ1 που είχα παραγγείλει από banggood. Μόλις το σύνδεσα στο φορτιστή το tablet δούλεψε για 2-3 λεπτά και μετά έκλεισε και πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Μετά ανακάλυψα ότι ο φορτιστής που μου στείλανε είναι 9v 2.5A ενώ η θύρα του tablet γράφει 5v και το manual γράφει να συνδέσεις μόνο φορτιστή 5v 2.5A. Οπότε λογικά κάηκε ε; Επίσης αντί για Micro USB μου στείλανε ένα Mini usb καλώδιο. Πως να κινηθώ τώρα, να τους στείλω email ή να κάνω κατευθείαν dispute στο paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 στο τελος θα παραλαβουν ολοι εκτος απο εμενα και τον chrisgrns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Κάπως έτσι, δεν μπόρεσα για πιο καθαρή φώτο. Πάντως δεν το πίεσα καθόλου, όταν αισθάνθηκα ότι μπήκε το άφησα. Μήπως εσένα είναι λίγο πιο μέσα και θέλει σπρώξιμο; Στην δικιά μου περίπτωση, όταν βάζω το βύσμα μέχρι τη θέση 1 τότε στις μετακινήσεις με το χέρι σταματάει η φόρτιση. Στη θέση 2 είναι που δουλεύει κανονικά, αλλά θέλει λίγο παραπάνω δύναμη για να κουμπώσει. Τελικά αν κρίνω από την φωτογραφία σου, η θέση 2 είναι η σωστή απλά σε εσένα δεν είναι τραχύ το κούμπωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα παρέλαβα το PIPO Μ1 που είχα παραγγείλει από banggood. Μόλις το σύνδεσα στο φορτιστή το tablet δούλεψε για 2-3 λεπτά και μετά έκλεισε και πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Μετά ανακάλυψα ότι ο φορτιστής που μου στείλανε είναι 9v 2.5A ενώ η θύρα του tablet γράφει 5v και το manual γράφει να συνδέσεις μόνο φορτιστή 5v 2.5A. Οπότε λογικά κάηκε ε; Επίσης αντί για Micro USB μου στείλανε ένα Mini usb καλώδιο. Πως να κινηθώ τώρα, να τους στείλω email ή να κάνω κατευθείαν dispute στο paypal; Στείλτους ένα email ,και εξήγησε τι συνέβει πρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 στο τελος θα παραλαβουν ολοι εκτος απο εμενα και τον chrisgrnsείμαι και εγώ εδώ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Στην δικιά μου περίπτωση, όταν βάζω το βύσμα μέχρι τη θέση 1 τότε στις μετακινήσεις με το χέρι σταματάει η φόρτιση. Στη θέση 2 είναι που δουλεύει κανονικά, αλλά θέλει λίγο παραπάνω δύναμη για να κουμπώσει. Τελικά αν κρίνω από την φωτογραφία σου, η θέση 2 είναι η σωστή απλά σε εσένα δεν είναι τραχύ το κούμπωμα. Ναι από τις φώτο σου η θέση 2 είναι εκεί που πάει το δικό μου, αλλά χωρίς ζόρι. Ίσως στη συναρμολόγηση τους στράβωσε λίγο και θέλει πίεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 στο τελος θα παραλαβουν ολοι εκτος απο εμενα και τον chrisgrns Είμαι και εγώ εδώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 και εγω τα ιδια. παραγγελια 28/11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 όχι έχω αγοράσει από εκεί . ένα onda v701 σε 2 μισί εβδομάδες το είχα στα χέρια μου με singpost Με Singapore Post τα εξοδα αποστολής είναι δωρεάν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα