Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Σε 2 εργασιμες max θα το εχεις το πιπάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Σε 2 εργασιμες max θα το εχεις το πιπάκι Ελπίζω. Για τη sister είναι για Xmas, εγώ πήρα μεταχείρο iPad από συγγενή. Αλλά μπαίνω στρατό σε 2 μήνες οπότε αν αξίζει το πιπάκι θα κάνουμε τράμπα για να διαβάζω μέσα PDF για τη σχολή. Έχω να φάω δούλεμα με τέτοια μάρκα βέβαια, αλλά το iPad μέσα δεν το παίρνω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Αντε σιγά σιγά ερχονται τα πίπο... Τρεις φωτογραφίες με stats για την μπαταρία. Φωτεινότητα στη μεση, wifi οn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Στο 5ωρο είναι δηλαδή. Λογικά με WiFi off και φωτεινότητα 20-30% θα βγάζει κανένα 8ωρο για διάβασμα, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgrns Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά για τη μπαταρία πιστεύω οτι βελτιώθηκε αρκετά μετά απο μερικές φορτίσεις. Εγω το χρησιμοποιώ κυρίως μέσα στο σπίτι με χαμηλή φωτεινότητα και wifi ανοικτό, κρατάει πολλες ώρες. Παντως το φορτίζω 1 φορά τη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RadioactiveToy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Είναι η δεύτερη φόρτιση. Λογικά θα βελτιωθεί. Με προβληματίζει το θέμα το φορτιστή. Το pin οταν κουνιέται χάνεται η επαφή. Τωρα πρόσεξα οτι αν το πιέσω πίο πολυ μπαίνει και άλλο μεσα και τότε δεν χάνεται η επαφή στη φόρτιση, αλλα αν το βγάλεις βγαίνει πιο δύσκολα. Νομιζω οτι τελικα δεν εχει πρόβλημα το ταμπλετ και ειναι λαλακία το βύσμα του φορτιστή. Εσείς το βύσμα το καρφώνετε τέρμα μέσα τόσο που οταν το βγάζετε κομπλάρει λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 παιδια εγω εριξα dispute σημερα δεν παει αλλο λεμε ξενερωσα 37 μερες... περιμενω και δεν ειναι ουτε στα ελτα ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 παιδια εγω εριξα dispute σημερα δεν παει αλλο λεμε ξενερωσα 37 μερες... περιμενω και δεν ειναι ουτε στα ελτα ακομα...εγω πανο που ημουν ετοιμος να πατισω το dispute εκανα ενα refresh τη σελιδα εδω και ειδα το παλικαρι που ειχε παραγγειλη στις 27/11 του φανηκε σημερα οποτε λεω αστο μεχρι και την αλλη εβδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Από ποιοτητα, τα πλαστικά του τι λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη οπως και τα πλαστικα ουτε τριζει τιποτα ουτε κουνιεται ολα μια χαρα το tablet αυτο ειναι ολα τα λεφτα γεματο χαρακτηριστικα παει σφαιρα ο επεξεργαστης.. σε μενα τουλαχιστον ολα δουλευουνε τελεια ....και πληρωσα μονο 90 ευρω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 εγω πανο που ημουν ετοιμος να πατισω το dispute εκανα ενα refresh τη σελιδα εδω και ειδα το παλικαρι που ειχε παραγγειλη στις 27/11 του φανηκε σημερα οποτε λεω αστο μεχρι και την αλλη εβδομαδα κάτι πέχτηκε πάντως ....και εγώ μέχρι σήμερα νόμιζα ότι δεν θα έρθει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 παιδια εγω εριξα dispute σημερα δεν παει αλλο λεμε ξενερωσα 37 μερες... περιμενω και δεν ειναι ουτε στα ελτα ακομα...παιδιά μια βοήθεια έκανα dispute τώρα τι κάνω να πατήσω Escalate this dispute to a PayPal claim?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 παιδιά μια βοήθεια έκανα dispute τώρα τι κάνω να πατήσω Escalate this dispute to a PayPal claim?? Όχι ακόμα. Στείλε ένα ευγενικό μήνυμα μέσου paypal και πες όλο το στόρυ και τι ζητάς. Βάλε και το tracking number και περίμενε να σου απαντήσουν. Αν κάνεις κατευθείαν claim το πιο πιθανό είναι το paypal να μην σε δικαιώσει. Εμένα πάντως μου έστειλαν νέο mail και μου λένε ότι αν περιμένω ακόμη μια βδομάδα θα μου δώσουν πίσω το 10% σαν αποζημίωση... Σε 3 μέρες βέβαια συμπληρώνονται 45 μέρες από την αγορά οπότε αν το δεχτώ και κλείσω το dispute πάπαλα κάλυψη από το paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmitsos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Όχι ακόμα. Στείλε ένα ευγενικό μήνυμα μέσου paypal και πες όλο το στόρυ και τι ζητάς. Βάλε και το tracking number και περίμενε να σου απαντήσουν. Αν κάνεις κατευθείαν claim το πιο πιθανό είναι το paypal να μην σε δικαιώσει. Εμένα πάντως μου έστειλαν νέο mail και μου λένε ότι αν περιμένω ακόμη μια βδομάδα θα μου δώσουν πίσω το 10% σαν αποζημίωση... Σε 3 μέρες βέβαια συμπληρώνονται 45 μέρες από την αγορά οπότε αν το δεχτώ και κλείσω το dispute πάπαλα κάλυψη από το paypal. Σήμερα έχουμε 5/1/2013. Παρήγγειλα στις 28/11 άρα έχει περίπου 39 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Από την στιγμή που κάναμε dispute συνεχίζουν και μετράνε οι 45 ημέρες. Δηλαδή θα πρέπει σε 5 ημέρες να κάνω "Escalate this dispute to a PayPal claim" ?. Ή μήπως μετράει η ημερομηνία που ανοίξαμε το dispute μέχρι τις 23/1 που μου έδωσε η Paypal για να κλείσω το θέμα. ? Πάντως dispute από την Πέμπτη (3/1) το βράδυ και ακόμα δεν μου απάντησαν. Θα δεχτείς 10% ? ή θα κάνεις claim στην Paypal? Πάντως στα elta courrier δεν φάνηκε τίποτα ακόμα και στο http://212.205.82.71/trackandtrace/ δεν δουλεύει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα έχουμε 5/1/2013. Παρήγγειλα στις 28/11 άρα έχει περίπου 39 ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας. Από την στιγμή που κάναμε dispute συνεχίζουν και μετράνε οι 45 ημέρες. Δηλαδή θα πρέπει σε 5 ημέρες να κάνω "Escalate this dispute to a PayPal claim" ?. Ή μήπως μετράει η ημερομηνία που ανοίξαμε το dispute μέχρι τις 23/1 που μου έδωσε η Paypal για να κλείσω το θέμα. ? Πάντως dispute από την Πέμπτη (3/1) το βράδυ και ακόμα δεν μου απάντησαν. Θα δεχτείς 10% ? ή θα κάνεις claim στην Paypal? Πάντως στα elta courrier δεν φάνηκε τίποτα ακόμα και στο http://212.205.82.71/trackandtrace/ δεν δουλεύει! Στα ίδια είμαστε με το dispute, 3/1/13 το έκανα, δεν μου απάντησαν αλλά μου έστησαν απευθείας mail απαντώντας μου στο τι εννοούν λέγοντας partial refund. Από την στιγμή που κάναμε dispute εντός 45 ημερών, το "κοντέρ μηδένισε". Πρέπει να ξέρεις ότι έχουμε 20 μέρες για να κάνουμε claim ΑΛΛΑ επειδή το θέμα μας είναι η "μη παραλαβή" πρέπει να περάσουν 7 μέρες (δηλ. 10/1/13) από την ημέρα που κάναμε dispute μέχρι να κάνουμε claim. Είναι μια λογική δικλίδα ασφαλείας για να προστατεύονται και οι πωλητές. Από την στιγμή που δεν μου το προσφέρουν μέσω paypal αλλά με απευθείας mail, όχι δεν θα το δεχτώ. Αν κάνουν το λάθος να μην απαντήσουν καθόλου στο paypal θα τους κάνω στις 10 του μήνα claim και θα ξαναπαραγεείλω το tablet πιέζοντάς τους για δωρεάν EMS. Τα ΕΛΤΑ δίνουν sql error, ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξουν σήμερα κι όχι την επόμενη εργάσιμη... Υ.Γ. Επιτέλους κάποιος που γράφει ΕΛΛΗΝΙΚΑ με ΤΟΝΟΥΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα