pmitsos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ στην ίδια μοίρα με τον timekeeper! Παραγγελία και shipment 28/11 και από 8/12 στο posten. Ζηλεύουμε τους τυχερούς που θα το παραλάβουν πιο γρήγορα από εμάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Σημερα ελαβα ειδοποιητηριο απο ΕΛΤΑ να παω να παρω πακετο (απο Ελβετια) Η παραγγελια εγινε 28/11 Απο Ελβετια πρεπει να εφυγε στις 12/12 αν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Σημερα ελαβα ειδοποιητηριο απο ΕΛΤΑ να παω να παρω πακετο (απο Ελβετια) Η παραγγελια εγινε 28/11 Απο Ελβετια πρεπει να εφυγε στις 12/12 αν θυμαμαι καλα απο ελβετια? καινούργιο ειναι αυτο πάλι? στην σουηδια αφου πανε ολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpolic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ωπ λες να ειναι κατι αλλο; περιμενω και αλλη παραγγελια αλλα ειναι απο Αγγλια! περιεργα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ωπ λες να ειναι κατι αλλο; περιμενω και αλλη παραγγελια αλλα ειναι απο Αγγλια! περιεργα πραγματα Τι tracking number σου έδωσε το banggood; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 παιδια μετα την εμφάνιση του δέματος στο ποστεν εχουμε να περιμένουμε αλλου η μια κ καλη στην πορτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 παιδια μετα την εμφάνιση του δέματος στο ποστεν εχουμε να περιμένουμε αλλου η μια κ καλη στην πορτα? Έλα ντε... Κανονικά το posten πρέπει μετά από κάποιες μέρες να γράψει ότι έφτασε Αθήνα κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ στην ίδια μοίρα, μέχρι posten μάλλον OK και μετά τίποτα. Εντάξει στον μήνα πάνω θα αρχίζω να τους πρήζω και στις 40 μέρες θα κάνω chargeback από Paypal. 6.12.2012 μου το έστειλαν εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 εγώ από 2012-11-28 και δεν μου το εμφάνισε ακόμα στα ελτα ούτε ειδοποιήσει ήρθε ούτε τίποτα 34 μέρες από την παραγγελία.. τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgrns Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 εγώ από 2012-11-28 και δεν μου το εμφάνισε ακόμα στα ελτα ούτε ειδοποιήσει ήρθε ούτε τίποτα 34 μέρες από την παραγγελία.. τι κάνω? το ίδιο και μένα από 27/11/2012. Δεν πιστεύω να 'χουμε πρόβλημα, θα έρθει, αν και εγώ θα τους ενοχλήσω κατά την Πέμπτη να δω τι θα μου πουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Διάβασα σε προηγούμενα posts σε αυτό το thread ότι δεν συμφέρει να αφήνεις την Paypal να κάνει την μετατροπή του νομίσματος σε περίπτωση αγοράς, γιατί κρατάει προμήθεια, αλλά καλύτερα να το κάνει η τράπεζα της κάρτας σου. Επειδή είμαι λίγο άπειρος θέλω να ρωτήσω από που το επιλέγουμε αυτό; Είναι κάποια ρύθμιση από το λογαριασμό μου Paypal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Διάβασα σε προηγούμενα posts σε αυτό το thread ότι δεν συμφέρει να αφήνεις την Paypal να κάνει την μετατροπή του νομίσματος σε περίπτωση αγοράς, γιατί κρατάει προμήθεια, αλλά καλύτερα να το κάνει η τράπεζα της κάρτας σου. Επειδή είμαι λίγο άπειρος θέλω να ρωτήσω από που το επιλέγουμε αυτό; Είναι κάποια ρύθμιση από το λογαριασμό μου Paypal;ναι δε ξερω για τους αλλους.. παντως εγω που αφησα για πρωτη φορα την τραπεζα να μου κανει μετατροπη μου πηρε απο 0.6 λεπτα εως και 1,78ε.. οποτε δε ξερω τελικα τι ειναι καλυτερο.... συνολικα απο 6 συναλλαγες που εκανα με πιστωτικη τον τελευταιο μηνα μου κρατισαν 2,61 δεν ξερω εαν εχω βγει κερδισμενος η χαμενος απο ολο αυτο. PS.οσο μεγαλυτερο ηταν το ποσο τοσο μεγαλυτερα ηταν και τα εξοδα επεξεργασιας συναλλαγων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 ναι δε ξερω για τους αλλους.. παντως εγω που αφησα για πρωτη φορα την τραπεζα να μου κανει μετατροπη μου πηρε απο 0.6 λεπτα εως και 1,78ε.. οποτε δε ξερω τελικα τι ειναι καλυτερο.... συνολικα απο 6 συναλλαγες που εκανα με πιστωτικη τον τελευταιο μηνα μου κρατισαν 2,61 δεν ξερω εαν εχω βγει κερδισμενος η χαμενος απο ολο αυτο. PS.οσο μεγαλυτερο ηταν το ποσο τοσο μεγαλυτερα ηταν και τα εξοδα επεξεργασιας συναλλαγων Μέσα από το Paypal βρίσκω την επιλογή να μην κάνουν αυτοί την μετατροπή αλλά να την κάνει η τράπεζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panospc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέσα από το Paypal βρίσκω την επιλογή να μην κάνουν αυτοί την μετατροπή αλλά να την κάνει η τράπεζα; Την ώρα της πληρωμής το επιλέγεις. Δες εδώ για το πως θα το κάνεις http://forums.focalprice.com/showtopic-34606.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Την ώρα της πληρωμής το επιλέγεις. Δες εδώ για το πως θα το κάνεις http://forums.focalprice.com/showtopic-34606.aspx Κατατοπιστικός! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα