chrisgrns Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ πάντως επικοινώνησα με το posten.se και μου είπανε ότι ο αποστολέας πρέπει να καταθέσει αίτηση παραπόνων (το δέμα μου φαίνεται από τις 8/12/12 στο tracking). Τους το είπα και περιμένω. Σε 2-3 μέρες αν δεν υπάρχει εξέλιξη, θα ανοίξω dispute στο paypal. 8/12/12 και το δικό μου. Πάντως εγώ θα του δώσω μια βδομάδα ακόμα και αν όχι τότε θα πράξω το ίδιο. Υπενθυμίζω ότι έχω παραλάβει το Pipo s2 από το συγκεκριμένο μαγαζί μετά ένα μήνα σχεδόν από την παραγγελία, οπότε το εμπιστεύομαι. Τώρα περιμένω το δεύτερο αλλά υποθέτω ότι λόγω εορταστικής περιόδου θα αργήσουν όλα παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 8/12/12 και το δικό μου. Πάντως εγώ θα του δώσω μια βδομάδα ακόμα και αν όχι τότε θα πράξω το ίδιο. Υπενθυμίζω ότι έχω παραλάβει το Pipo s2 από το συγκεκριμένο μαγαζί μετά ένα μήνα σχεδόν από την παραγγελία, οπότε το εμπιστεύομαι. Τώρα περιμένω το δεύτερο αλλά υποθέτω ότι λόγω εορταστικής περιόδου θα αργήσουν όλα παραπάνω. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου. Στην πρώτη σου αγορά σου είχαν δώσει πάλι tracking number του σουηδικού ταχυδρομείου; Είχε πάλι την ίδια καθυστέρηση στην ενημέρωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontios16 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 εμενα ρε παιδια που εκανα παραγγελια 1/12/12 εφυγε απο σιγκαπουρη στις 4/12 και 15/12 το βρηκα στο posten.στο ελληνικο τιποτα ... παει το χασανε Εγώ στις 28/11/2012 τα έκανα παραγκελία και μου έβγαλε το ID για τα ταμπλετ στις 20/12/2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά μην ξεχνάτε πως το όριο για να διεκδικήσετε τα λεφτά σας πίσω μέσω paypal είναι οι 45 μέρες από την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 παιδια φανηκε το δικο μου σημερα εβαλα το Tracking Number στα elta Courier-ταχυμεταφορες σημερα εδω http://www.elta-courier.gr/search.asp και γραφει αυτα.... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2012 01:44 IPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stmallios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 παιδια φανηκε το δικο μου σημερα εβαλα το Tracking Number στα elta Courier-ταχυμεταφορες σημερα εδω http://www.elta-courier.gr/search.asp και γραφει αυτα.... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2012 01:44 IPS Φανηκε και το δικο μου. ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2012 01:43 IPS Μαλλον στην ιδια αποστολη θα ειναι. Λες να το παρουμε πριν την πρωτοχρονια. Για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ποτε έφυγαν από Σουηδία τα δικά σας και φάνηκαν στα έλτα; το δικό μου έφυγε στις 24/12 και δεν φαίνεται πουθενά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 όλα στο ιδιο κοντεινερ θα είναι για πρωτοχρονια δεν το βλεπω αλλα για πριν τα φωτα μάλλον alexx σε αλλο κοντεινερ εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stmallios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ποτε έφυγαν από Σουηδία τα δικά σας και φάνηκαν στα έλτα; το δικό μου έφυγε στις 24/12 και δεν φαίνεται πουθενά!! 24 και το δικο μου, οπως ειπε ο st2 θα ειναι σε αλλο κοντεινερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 αυτο το IPS τι ειναι?μου το βαζει και μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stmallios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 αυτο το IPS τι ειναι?μου το βαζει και μενα http://www.postaruba.com/170.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgrns Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ για την πληροφορία φίλε μου. Στην πρώτη σου αγορά σου είχαν δώσει πάλι tracking number του σουηδικού ταχυδρομείου; Είχε πάλι την ίδια καθυστέρηση στην ενημέρωση; Όχι την πρώτη φορά ήταν με hong kong post. Κάτι παίχτηκε με τα κινέζικα ταχυδρομεία νομίζω και απαγορεύτηκε να στέλνονται αντικείμενα με μπαταρία απ' ότι έγραφε σε πολλές σελίδες, Γι' αυτό και η μαγκιά με τα swiss, sweeden kai deutche post που στέλνουν πλέον όλα τα κινεζοsite. Φαντάζομαι γι 'αυτό και η καθυστέρηση, τους έπεσε φορτίο ξαφνικά. Όσο για την ενημέρωση στο tracking number δεν καθυστέρησε τόσο να το βγάλει στα ΕΛΤΑ. Μήπως δεν το βάλουν καθόλου?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Όχι την πρώτη φορά ήταν με hong kong post. Κάτι παίχτηκε με τα κινέζικα ταχυδρομεία νομίζω και απαγορεύτηκε να στέλνονται αντικείμενα με μπαταρία απ' ότι έγραφε σε πολλές σελίδες, Γι' αυτό και η μαγκιά με τα swiss, sweeden kai deutche post που στέλνουν πλέον όλα τα κινεζοsite. Φαντάζομαι γι 'αυτό και η καθυστέρηση, τους έπεσε φορτίο ξαφνικά. Όσο για την ενημέρωση στο tracking number δεν καθυστέρησε τόσο να το βγάλει στα ΕΛΤΑ. Μήπως δεν το βάλουν καθόλου?... Σε προηγούμενα μηνύματα, πολλά μέλη που παραγγείλανε πιο μετά από μένα είναι έτοιμα να παραλάβουν και μάλιστα με ενημέρωση από το track 'n' trace των ΕΛΤΑ. Ίδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Σε προηγούμενα μηνύματα, πολλά μέλη που παραγγείλανε πιο μετά από μένα είναι έτοιμα να παραλάβουν και μάλιστα με ενημέρωση από το track 'n' trace των ΕΛΤΑ. Ίδωμεν...Βρισκομαι στην ιδια μοιρα με τον timekeeper ιδωμεν λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ποτε έφυγαν από Σουηδία τα δικά σας και φάνηκαν στα έλτα; το δικό μου έφυγε στις 24/12 και δεν φαίνεται πουθενά!! εχω βαλει ολο το ιστορικο αποστολης στο post 166 την ιδια μερα εφυγε και το δικομου ...βαλτε το tracking number εδω στα elta courier-ταχυμεταφορες http://www.elta-courier.gr/search.asp εγω εκει το ιδα στο σαιτ του απλου ελτα δεν εδειχνε τιποτα δεν το εβρισκε και στο καπακι το βαζω στα elta courier-ταχυμεταφορες και το βρηκε αμεσως!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα