kallair Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 καλά το ξέρω και από άλλες παραγγελίες μου ότι πάει μήνας μέσο όρο. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να μην περάσει τελωνείο! αλήθεια πόσοι από δω έχουν παραλάβει μέχρι τώρα και πόσο καιρό πήρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Να τολμησω να παραγγειλω ενα? Το πηρε καποιος χωρις τελωνειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δε νομιζω οτι παρελαβε κανεις ακομη. Αλλα το τελωνειο ειναι εξαιρετικα απιθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgrns Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 καλά το ξέρω και από άλλες παραγγελίες μου ότι πάει μήνας μέσο όρο. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να μην περάσει τελωνείο! αλήθεια πόσοι από δω έχουν παραλάβει μέχρι τώρα και πόσο καιρό πήρε; 28 Οκτώβρη παραγγελία - 26 Νοέμβρη παράδοση. Χωρίς τελωνείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Ελπίζω εγώ που θα το παραγγείλω αύριο, να κάνει πιο γρήγορα μιας και δεν θα έχει πλέον το φόρτο των γιορτών... Και μια ερωτησούλα ακόμα.. Σκέφτομαι να πάρω και ένα πληκτρολόγιο ταυτόχρονα. Αλλά δεν θέλω να είναι usb αλλά bluetooth. έχετε βρει κανένα που να είναι και θήκη ταυτόχρονα αλλά το πληκτρολογιο του να είναι bluetooth;;; όσα βρήκα είναι για 7" tablets ή για 10''... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
holy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι να έρθει το PIPO Smart S2, θα έχει βγει το PIPO Smart S3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 όσοι το παραγγείλατε λίγο υπομονή...από ότι βλέπω πρέπει να είναι το πιο vfm ταμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τον π...λο πηρα. πήγα να το κλείσω σμρ και έχει λήξει το κουπόνι στο banggood.com. Πουθενά αλλού που να το έχουν 89 ευρώ; edit. μολις μου απάντησαν στο email που τους είχα στείλει. και τους έστειλα το εξής: " Thanks for ur reply! unfortunately i was waiting for ur email respond to place my order and the bgxmas coupon expired today. is there any chance u could provide me a 7% discount coupon like bgxmas so i could buy the pipo s2?" Ευελπιστώ να κάνουν καμιά καλή αν και δεν το νομιζω... :/ edit2. To βρήκα στο alibaba.com αλλά δεν ξέρω τα έξοδα μεταφοράς πόσα είναι. http://www.alibaba.com/product-gs/663303085/2012_hot_Pipo_S2_Tablet_PC.html Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2012 από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Τον π...λο πηρα. πήγα να το κλείσω σμρ και έχει λήξει το κουπόνι στο banggood.com. Πουθενά αλλού που να το έχουν 89 ευρώ; edit. μολις μου απάντησαν στο email που τους είχα στείλει. και τους έστειλα το εξής: " Thanks for ur reply! unfortunately i was waiting for ur email respond to place my order and the bgxmas coupon expired today. is there any chance u could provide me a 7% discount coupon like bgxmas so i could buy the pipo s2?" τα ιδια θα ειναι... αν και στη θεση σου θα περιμενα να μου απαντησουν μιας και δε νομιζο να χασουν ετσι τον πελατη. Ευελπιστώ να κάνουν καμιά καλή αν και δεν το νομιζω... :/ edit2. To βρήκα στο alibaba.com αλλά δεν ξέρω τα έξοδα μεταφοράς πόσα είναι. http://www.alibaba.com/product-gs/663303085/2012_hot_Pipo_S2_Tablet_PC.html στη θεση σου θα περιμενα να μου απαντησουν. πιστευω πως θα το παρεις οσο εμεις με το κουπονι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό ελπιζω και εγώ. αλλά παράλληλα περιμένω και τις απαντήσεις απο το alibaba. Αν έχουν φθηνά μεταφορικά, λογικά συμφέρει να το πάρω από εκεί αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να τους έχω εμπιστοσύνη και πως να το ελέγξω. edit. βρήκα κουπόνι 5% έκπτωση! Όποιος κάνει like στην σελίδα τους στο fb, το εμφανίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό ελπιζω και εγώ. αλλά παράλληλα περιμένω και τις απαντήσεις απο το alibaba. Αν έχουν φθηνά μεταφορικά, λογικά συμφέρει να το πάρω από εκεί αλλά δεν ξέρω κατα πόσο μπορώ να τους έχω εμπιστοσύνη και πως να το ελέγξω. edit. βρήκα κουπόνι 5% έκπτωση! Όποιος κάνει like στην σελίδα τους στο fb, το εμφανίζει! μεταφορικα θα ειναι ιδια.. ειναι στανταρ αυτα τα πραγματα. το θεμα ειναι οτι συνηθος στον αλι ζητανε συναλλαγες με westerunion και δυστηχος μεσω western εχει χασει πολυς κοσμος τα λεφτα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 μεταφορικα θα ειναι ιδια.. ειναι στανταρ αυτα τα πραγματα. το θεμα ειναι οτι συνηθος στον αλι ζητανε συναλλαγες με westerunion και δυστηχος μεσω western εχει χασει πολυς κοσμος τα λεφτα του... Απο την στιγμή που βρήκα το 5% κουπόνι από την σελίδα τους στο fb, έχω πάει και έχω κλείσει ήδη απο banggood.com. Τώρα ψάχνω για folding stand- case. Και πληκτρολόγιο θα πάρω ξεχωριστό για να είναι bluetooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά το δέμα σας εμφανίστηκε πρώτα στο τρακινγ τοy DHL η του POSTEN? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά το δέμα σας εμφανίστηκε πρώτα στο τρακινγ τοy DHL η του POSTEN? Το δικό μου πρώτα στο DHL και μετά στο Posten. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostaskontis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 εγω πηρα απο δαυτους μολις ενα pipo u1PRO μεταφορικη ems και paypal,ελπιζω να τους κοβει και να δηλωνουν χαμηλοτερη τιμη η gift,για το τελωνιο αν και εγω το θεωρω ψιλοαπιθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα