Shaflow Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, σήμερα μετά από εγκατάσταση του"windows live messenger 11 ελληνική έκδοση" την οποία για να μην έχει ιό, βρήκα και κατέβασα από εδώ το insomnia, συγκεκριμένα http://www.insomnia....messenger-2011/ το θέμα είναι ότι η εγκατάσταση έγινε στο laptop μιας φίλης μου για να μιλάμε μέσω msn επειδή μένει μακριά, την πήρα λοιπόν τηλέφωνο και της είπα να μπει με τον κωδικό μου στο insomnia, να κατεβάσει το installer και να κάνει κανονικά εγκατάσταση... που να ήξερα ο έρμος ότι θα της βγάλει πρόβλημα.. =/ το laptop είναι dell τρέχει windows 7 και αγοράστηκε το 2010 τα μόνα στοιχεία που ξέρω.. η κοπέλα δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει antivirus αλλά δεν μπαίνει και σε επίφοβα site, μόνο facebook και διάφορα σχετικά ακίνδυνα γενικά.. απ' όσο μου εξήγησε... επίσης, 2 χρόνια τώρα έχει εγκαταστήσει μόνο 2 προγράμματα το ένα είναι το youtubetomp3converter και το άλλο το μtorrent.. έκανε λοιπόν την εγκατάσταση και στην μέση της εγκατάστασης, μαύρισε η οθόνη... της είπα να κάνει restart, έκανε και τίποτα, δεν άνοιξε όσα restart και να έκανε.. μου είπε η κοπέλα πως της το κάνει μία φορά στις 2 βδομάδες εδώ και αρκετό καιρό και πως δεν είναι η πρώτη φορά, απλά μετά το restart άνοιγε κανονικά, ενώ τώρα δεν ανοίγει λογικά είναι ιός, αλλά με λίγα λόγια αν δεν της έλεγα να κατεβάσει το msn τώρα τουλάχιστον θα λειτουργούσε έστω και μολυσμένο το laptop της, τουλάχιστον για τα βασικά που το ήθελε... και ρωτάω, φταίει το πρόγραμμα; φταίω εγώ; φταίει κάποιος πιθανός προηγούμενος ιός; και τελικά τι μπορεί να έπαθε το laptopάκι.... και τι μπορώ να κάνω για να δω τι έχει και αν επανέρχεται... έχω τρομερές τύψεις... ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη που δεν έχω περισσότερα στοιχεία για το μηχάνημα κ την κατάσταση του.
vaggospat13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 καταρχην αποκλειεται να φταιει το msn αποτε δεν φταισ εσυ. τωρα θα πρεπει να βρουμε τι εχει ο υπολογιστης. Τισ προηγουμενες φορες τι τιης εκανε τις πεταγε ετσι στα ξαφνικα μαυρη οθονη και αυτη επρεπε να κανει restart ή εκανε μονος του ρεσταρτ και ξαναμπενε στα windows; Οταν λες δεν ενοιγει τι ενοεις; δεν μπαινει στα windows ή δεν ανοιγει καν ο υπολογιστης; βγάζει καποιο σφαλμα δειχνει τιποτα στην οθόνη; Πες της να δοκιμασει να πατησει F8 με το που ανοιξει το λαπτοπ για να δουμε αν μπεινει σε ασφαλει λειτουργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα