nikalias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εδω και ενα 2ωρο δεν μπορω να φορτωσω καποιες σελιδες στο ιντερνετ οπως το facebook,adslgr,speedtest.net kai 2-3 αλλες .Εψαξα μηπως τις ειχε μπλοκαρει το AVG , εκανα και ενα scan αλλα τιποτα.Εν το μεταξυ το insomnia,το γοογλε το youtube και αλλες τις τρεχει κανονικα . Αν ειναι δυνατον καποιος διαχειριστης να το σβησει θα ηταν καλο . Το ελυσα μετα απο 2 ωρες.
Dragoneti2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα εδω και κανενα 2ωρο... μπορεις να πεις τι εκανες και το ελυσες? Σε ευχαριστω πολυ.
NikosPanorama Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 νόμιζα είχε πρόβλημα μόνο το facebook αλλά τώρα κοίταξα και δε μπαίνει ούτε adslgr ούτε speedtest...
Dragoneti2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Τι παροχο εχετε? εγω Wind. Μια μινι λυση τουλαχιστον για FB ειναι οι Dns server τις google.
NikosPanorama Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 cyta...για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες.Νομίζω είναι παγκόσμιο το πρόβλημα τουλάχιστον με το facebook.
Dragoneti2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 εμενα το Fb δουλευσε (αλλα οχι πχ το adslgr) αλλαζοντας τα δηλωνοντας dns servers της google, βεβαια σερνεται αλλα τουλαχιστον δουλευει. https://developers.google.com/speed/public-dns/
NikosPanorama Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 δε μπαίνει ούτε έτσι ...Φαίνεται πως τρώει d-dos... Μπαίνει πάλι κανονικά.Το θέμα είναι ότι ταυτόχρονα και τα 3 (facebook,speedtest,adslgr) εκεί που δεν έμπαιναν για 2 τουλάχιστον ώρες, ξαφνικά άρχισαν να λειτουργούν...μαζί..Μπορεί κανείς να εξηγήσει πως έγινε κάτι τέτοιο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα