SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Κοστολόγησε μου παρακαλώ τον χρόνο που θα πάρει σε έναν τεχνικό να εξηγήσει σε έναν χρήστη που δεν ξέρει να κατεβάσει ένα .exe 1. Να κατεβάσει το itunes. 2. Να κάνει restore 3. Nα ενεργοποιήσει το iPhone του 4. Να μην ξέρει τον κωδικό του Wifi του. 5. Να μην έχει MicroSim και να εξηγήσεις που και πώς θα την πάρει. Πράγματα που στον καθένα μας είναι γελοία για κάποιους άλλους είναι βουνό. ΟΠοτε για να του δειξεις αυτα πρεπει να βγαλεις κερδος 40 ευρω?ΑΠο που ξεφυτρωσες εσυ? Οποιος δεν γνωριζει αυτα τα πραγματα δεν παιρνει καν iphone,και αν οντως θελει να τα μαθει αυτα τα βασικα ,ενα 10 ευρω σε ενα φιλαρακι να του τα δειξει και πολλα ειναι.Ελεος 40 ευρω κερδος για εναν κωδικο που κανει 2.5 ευρω. 2
coolerman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή αγοράζω άφοβα απο το Αμερικάνiκο ebay iphone .. μου έρχεται εδώ και στέλνω το imei του για ξεκλείδωμα με 100% επιτυχία; ναι κανονικα γινεται το ξεκλειδωμα (καλυτερα να ειναι σε AT&T κλειδωμενο) δινεις Imei/σε ποιο δυκτιο ειναι το τηλεφωνο κλειδωμενο/και μοντελο/ σου κανουν επεξεργασια και μεσα σε 2 μερες το εχουν ξεκλειδωσει για παντα!
soanis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες,μόλις παρέλαβα iphone 4s από αγγλία και ο γιωτάς που μου το πούλησε ενώ έγραφε ότι είναι ξεκλειδωμένο, είναι κλειδωμένο στην EE (Orange/T-mobile) υπάρχει κάποιος αξιόπιστος ebayer για αυτό το δίκτυο; ή κάποια άλλη λύση (εκτός r-sim);Thanks!
iCyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτα δουλευουν ως συνηθως με συμβολαια. Δηλαδη, δηλαδη για να το παρεις απο π.χ Vodafone UK κανεις ενα συμβολαιο οπως τα δικα μας εδω ΑΛΛΑ στο συμβολαιο υποχρεωνεσαι να δουλευεις το τηλεφωνο μονο με Sim Card Vodafone UK. Τωρα αν εχουν περασει αυτα τα 2 χρονια (που ειναι συνηθως τοσα) πρεπει να επικοινωνησεις με αυτον που σου το πουλησε και αν ηταν οντως δικο του απλα θα παει στην Vodafone αυτος και θα στο ξεκλειδωσει. Εdit: Δεν ειναι διαδικασια να το ξεκλειδωσει,ειναι 2 λεπτα υποθεση!
soanis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτα δουλευουν ως συνηθως με συμβολαια. Δηλαδη, δηλαδη για να το παρεις απο π.χ Vodafone UK κανεις ενα συμβολαιο οπως τα δικα μας εδω ΑΛΛΑ στο συμβολαιο υποχρεωνεσαι να δουλευεις το τηλεφωνο μονο με Sim Card Vodafone UK. Τωρα αν εχουν περασει αυτα τα 2 χρονια (που ειναι συνηθως τοσα) πρεπει να επικοινωνησεις με αυτον που σου το πουλησε και αν ηταν οντως δικο του απλα θα παει στην Vodafone αυτος και θα στο ξεκλειδωσει. Εdit: Δεν ειναι διαδικασια να το ξεκλειδωσει,ειναι 2 λεπτα υποθεση! πρέπει να είναι και το κινητό μαζί του (η συσκευή) ή χρειάζεται απλά το IMEI?
paan71 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες, μόλις παρέλαβα iphone 4s από αγγλία και ο γιωτάς που μου το πούλησε ενώ έγραφε ότι είναι ξεκλειδωμένο, είναι κλειδωμένο στην EE (Orange/T-mobile) υπάρχει κάποιος αξιόπιστος ebayer για αυτό το δίκτυο; ή κάποια άλλη λύση (εκτός r-sim); Thanks! Στείλε μύνημα αν σου έγραφε unlocked και πες του να στο ξεκλειδώσει. Αν όντως το έγραφε (πρόσεξε όμως καλά τι έγραφε), θα σε καλύψει ακόμα και το Paypal. 1
iCyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 πρέπει να είναι και το κινητό μαζί του (η συσκευή) ή χρειάζεται απλά το IMEI? Με το ΙΜΕΙ απλα το ξεκλειδωνει. Θα παει στην εταιρεια ή θα παρει τηλεφωνο και απλα θα πει να το ξεκλειδωσουν. Θα του πουν οκ και σε 2 ωρες εσυ θα εχεις κανονικα το iphone με την sim card σου. 1
soanis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Στείλε μύνημα αν σου έγραφε unlocked και πες του να στο ξεκλειδώσει. Αν όντως το έγραφε (πρόσεξε όμως καλά τι έγραφε), θα σε καλύψει ακόμα και το Paypal. ο τύπος το καταχώρησε ως Apple iPhone 4S - 16 GB - Black (Unlocked) Smartphone στην περιγραφή δεν γράφει τίποτα για δίκτυο και υπέθεσα ότι είναι ξεκλειδωμένο, όπως και είναι λογικό. ανοιξα return case, ελπίζω να απαντήσει αν και είναι τα ζώα μου αργά γενικά.
arisdj77 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 τα παραπάνω αναφέρονται και στις περιπτώσεις icloud locked?
iCyd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 τα παραπάνω αναφέρονται και στις περιπτώσεις icloud locked? Oχι αποκλειστικα σε κλειδωμα παροχου. Το icloud locked δεν ξεκλειδωνουν με τιποτα! Ειναι απλα για πεταμα σε ξενα χερια
nikos1965 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Oχι αποκλειστικα σε κλειδωμα παροχου. Το icloud locked δεν ξεκλειδωνουν με τιποτα! Ειναι απλα για πεταμα σε ξενα χερια μην το λες ..απλα θελει 100+
jgramm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 καλημέρα, έχω στα χέρια μου ένα Iphone6 plus το οποιο ειναι simlock στην t-mobile usa, εχω επικοινωνησει μολις με εναν toprated ebay seller http://www.ebay.com/itm/iPhone-Factory-Unlock-Service-T-Mobile-USA-iPhone-6-Plus-6-5S-5C-5-iPhone-Unlock-/121739961032?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Μιλησα και με ελλαδα με ενα καταστημα μου ζητησε 120 ευρω..προφανως το αγοραζει ...και αυτος και στο πουλαει! Γνωριζει καποιος αλλος καποια εναλλακτικη?
nikos1965 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 καλημέρα, έχω στα χέρια μου ένα Iphone6 plus το οποιο ειναι simlock στην t-mobile usa, εχω επικοινωνησει μολις με εναν toprated ebay seller http://www.ebay.com/itm/iPhone-Factory-Unlock-Service-T-Mobile-USA-iPhone-6-Plus-6-5S-5C-5-iPhone-Unlock-/121739961032?ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 Μιλησα και με ελλαδα με ενα καταστημα μου ζητησε 120 ευρω..προφανως το αγοραζει ...και αυτος και στο πουλαει! Γνωριζει καποιος αλλος καποια εναλλακτικη? στειλτο μου εμενα που μένω αμερικη !! χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις