Punker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Να είναι ένα από τα γνωστά μοντέλα iPhone , όπως φάνηκε το ξεκλείδωμα είναι εύκολο και γρήγορο! Fan1s πες μου μόλις το κάνεις, πως πήγε !!! Ανακοίνωσε εδώ!
fan1s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Punke Δυστυχως δεν μπορει να με βοηθησει , λεει οτι ξεκλειδωνει μονο αμερικανικα iphone Για αρχη απογοητευτηκα αλλα θα το ψαξω ... Καπου θα βρεθει λυση
Punker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ααα κρίμα :/...καλώς φίλε, παντως υπαρχουν ευκαιριες,ψαξε το!
coolerman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ** εαν δεν το εβλεπα εδω το θεμα.. ακομα κλειδωμενο θα ηταν η ιστορια εχει ως εξης..ειχε βρει ενας φιλος πεταμενο iphone 4 το οποιο ηταν κλειδωμενο σε δυκτιο ΑΤ&Τ.. το πηγαινε απ' δω το πηγαινε απ' κει ..πληρωνε και δεν γινοταν τπτ! Μεχρι που ειδα αυτο το "section" το οποιο δεν γνωριζα καν!! εστειλα Imei και μοντελο και το τηλεφωνο ξεκλειδωσε μετα απο 24 ωρες!! φιλε μου εισαι μεγιστος
diplo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ...ειχε βρει ενας φιλος πεταμενο iphone 4 ... μωρέ μπράβο! όπως λένε και στο χωριό μου "one man's trash is another man's treasure"... 9
Punker Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 ** εαν δεν το εβλεπα εδω το θεμα.. ακομα κλειδωμενο θα ηταν η ιστορια εχει ως εξης..ειχε βρει ενας φιλος πεταμενο iphone 4 το οποιο ηταν κλειδωμενο σε δυκτιο ΑΤ&Τ.. το πηγαινε απ' δω το πηγαινε απ' κει ..πληρωνε και δεν γινοταν τπτ! Μεχρι που ειδα αυτο το "section" το οποιο δεν γνωριζα καν!! εστειλα Imei και μοντελο και το τηλεφωνο ξεκλειδωσε μετα απο 24 ωρες!! φιλε μου εισαι μεγιστος Χαίρομαι πολύ ρε φίλος ! Να σε καλά τρελέ..!Ελπίζω να δοκιμάσουν και άλλοι..!Είναι πραγματικά ευκαιρία!
chrisSerres Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 iphone αγορασμένο και κλειδωμένο σε βουλγάρικο μάλλον δίκτυο παίζει να μπορεί να ξεκλειδωθεί?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Αν και δεν μου αρεσει το μηλοφωνο να κατι και απο Ελλαδα http://www.ihomeservice.gr/official-unlock-iphone/
narta Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Αν και δεν μου αρεσει το μηλοφωνο να κατι και απο Ελλαδα http://www.ihomeservice.gr/official-unlock-iphone/ Γιατι να πληρώσει καποιος 50€ για κατι που μπορει να κανει με 10€ (και πολλα λεω)? ΘΑ δωσει το ΙΜΕΙ στον τυπο, εκεινος θα αγορασει ενα ξεκλειδωμα απο ebay και θα βγαλει 40€ τσαμπα. Αν το πωλουσε εστω και με 100% κερδος να το καταλαβω, 400% καθαρο κερδος ειναι απατη. 5
xarakass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα εχω ενα κινητο LG ( Gt365 ) Απο Αμερικη βαζω καρτα sim και μου λεει Invalid sim--Network lock ..Τι κανω ξερει κανεις ?? Μπορω να το ξεκλειδωσω η να το πεταξω ????
polisv Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 http://www.ebay.com/itm/AT-T-Iphone-FACTORY-Unlock-service-3Gs-4G-4S-Permanent-UNLOCK-/400384243334? Σε 2 μέρες έτοιμος με το αμερικάνικο.
xarakass Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Kalημερα απο το ebay πως αγοραζω ?? γιατι καρτα δεν εχω πια ..παει ...παει ..παει ..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Γιατι να πληρώσει καποιος 50€ για κατι που μπορει να κανει με 10€ (και πολλα λεω)? ΘΑ δωσει το ΙΜΕΙ στον τυπο, εκεινος θα αγορασει ενα ξεκλειδωμα απο ebay και θα βγαλει 40€ τσαμπα. Αν το πωλουσε εστω και με 100% κερδος να το καταλαβω, 400% καθαρο κερδος ειναι απατη. 2.5 ευρω κανει,απατη μεγαλη ο τυπος βγαζει τα κερατα του.
gpirounakis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 2.5 ευρω κανει,απατη μεγαλη ο τυπος βγαζει τα κερατα του. Κοστολόγησε μου παρακαλώ τον χρόνο που θα πάρει σε έναν τεχνικό να εξηγήσει σε έναν χρήστη που δεν ξέρει να κατεβάσει ένα .exe 1. Να κατεβάσει το itunes. 2. Να κάνει restore 3. Nα ενεργοποιήσει το iPhone του 4. Να μην ξέρει τον κωδικό του Wifi του. 5. Να μην έχει MicroSim και να εξηγήσεις που και πώς θα την πάρει. Πράγματα που στον καθένα μας είναι γελοία για κάποιους άλλους είναι βουνό.
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 δηλαδή αγοράζω άφοβα απο το Αμερικάνiκο ebay iphone .. μου έρχεται εδώ και στέλνω το imei του για ξεκλείδωμα με 100% επιτυχία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις