Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να είναι ένα από τα γνωστά μοντέλα iPhone , όπως φάνηκε το ξεκλείδωμα είναι εύκολο και γρήγορο!

Fan1s πες μου μόλις το κάνεις, πως πήγε !!! :)

Ανακοίνωσε εδώ!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Punke

Δυστυχως δεν μπορει να με βοηθησει , λεει οτι ξεκλειδωνει μονο αμερικανικα iphone

Για αρχη απογοητευτηκα αλλα θα το ψαξω ... Καπου θα βρεθει λυση

Δημοσ.

** εαν δεν το εβλεπα εδω το θεμα.. ακομα κλειδωμενο θα ηταν :X

η ιστορια εχει ως εξης..ειχε βρει ενας φιλος πεταμενο iphone 4 το οποιο ηταν κλειδωμενο σε δυκτιο ΑΤ&Τ.. το πηγαινε απ' δω το πηγαινε απ' κει ..πληρωνε και δεν γινοταν τπτ!

Μεχρι που ειδα αυτο το "section" το οποιο δεν γνωριζα καν!! εστειλα Imei και μοντελο και το τηλεφωνο ξεκλειδωσε μετα απο 24 ωρες!!

φιλε μου εισαι μεγιστος :-)

Screenshot_1.png

Δημοσ.

...ειχε βρει ενας φιλος πεταμενο iphone 4 ...

μωρέ μπράβο!

όπως λένε και στο χωριό μου "one man's trash is another man's treasure"...

• Like 9
Δημοσ.

** εαν δεν το εβλεπα εδω το θεμα.. ακομα κλειδωμενο θα ηταν :X

η ιστορια εχει ως εξης..ειχε βρει ενας φιλος πεταμενο iphone 4 το οποιο ηταν κλειδωμενο σε δυκτιο ΑΤ&Τ.. το πηγαινε απ' δω το πηγαινε απ' κει ..πληρωνε και δεν γινοταν τπτ!

Μεχρι που ειδα αυτο το "section" το οποιο δεν γνωριζα καν!! εστειλα Imei και μοντελο και το τηλεφωνο ξεκλειδωσε μετα απο 24 ωρες!!

φιλε μου εισαι μεγιστος :-)

Screenshot_1.png

Χαίρομαι πολύ ρε φίλος ! :D Να σε καλά τρελέ..!Ελπίζω να δοκιμάσουν και άλλοι..!Είναι πραγματικά ευκαιρία!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και δεν μου αρεσει το μηλοφωνο να κατι και απο Ελλαδα

http://www.ihomeservice.gr/official-unlock-iphone/

Γιατι να πληρώσει καποιος 50€ για κατι που μπορει να κανει με 10€ (και πολλα λεω)?

ΘΑ δωσει το ΙΜΕΙ στον τυπο, εκεινος θα αγορασει ενα ξεκλειδωμα απο ebay και θα βγαλει 40€ τσαμπα. Αν το πωλουσε εστω και με 100% κερδος να το καταλαβω, 400% καθαρο κερδος ειναι απατη.

• Like 5
Δημοσ.

Καλησπερα

εχω ενα κινητο LG ( Gt365 ) Απο Αμερικη βαζω καρτα sim και μου λεει Invalid sim--Network lock ..Τι κανω ξερει κανεις ?? Μπορω να το ξεκλειδωσω η να το πεταξω ????

Δημοσ.

Γιατι να πληρώσει καποιος 50€ για κατι που μπορει να κανει με 10€ (και πολλα λεω)?

ΘΑ δωσει το ΙΜΕΙ στον τυπο, εκεινος θα αγορασει ενα ξεκλειδωμα απο ebay και θα βγαλει 40€ τσαμπα. Αν το πωλουσε εστω και με 100% κερδος να το καταλαβω, 400% καθαρο κερδος ειναι απατη.

2.5 ευρω κανει,απατη μεγαλη ο τυπος βγαζει τα κερατα του.

Δημοσ.

2.5 ευρω κανει,απατη μεγαλη ο τυπος βγαζει τα κερατα του.

Κοστολόγησε μου παρακαλώ τον χρόνο που θα πάρει σε έναν τεχνικό να εξηγήσει σε έναν χρήστη που δεν ξέρει να κατεβάσει ένα .exe 

1. Να κατεβάσει το itunes.

2. Να κάνει restore

3. Nα ενεργοποιήσει το iPhone του

4. Να μην ξέρει τον κωδικό του Wifi του.

5. Να μην έχει MicroSim και να εξηγήσεις που και πώς θα την πάρει.

Πράγματα που στον καθένα μας είναι γελοία για κάποιους άλλους είναι βουνό.

Δημοσ.

δηλαδή αγοράζω άφοβα απο το Αμερικάνiκο ebay iphone .. μου έρχεται εδώ και στέλνω το imei του για ξεκλείδωμα με 100% επιτυχία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...