MoviemakerGr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) OS X 10.8.3 Beta Build 12D32 (SHA1 f4ce9c138469283afdb1fcf505b2567482b476fc) Αυτό είναι το πλήρες όνομα του αναμενόμενου update στο mountain lion. Αίσθηση κ χαρά προκάλεσε το γεγονός οτι εμπεριέχονται οδηγοί για τις AMD της σειράς 7XXX κάτι που δεν ήταν αναμενόμενο,και δημιουργεί υποψίες αν η Apple τελικά παραμείνει στις AmD κάρτες στην μεγάλη της σειρά των Mac pro.. Σε λίγο θα γίνει εγκατάσταση και ότι άλλες διαπιστώσεις η συμπεράσματα βγουν θα προστεθούν σε αυτό το νήμα. Καλύτερους οδηγούς η μάλλον πιο σωστά κομμένους στα μέτρα του mountain και για την nVidia. Κάπου εκεί θα κυμανθεί αυτό το update,σε διάφορες μικροβελτιώσεις απ'οτι διαφαίνεται.. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 ας κάνει τίποτα με το scaling στο safari στα retina και ας αφήσει τις 7 series. παντού μισές δουλειές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μόλις αγοράσεις κ το iPhone 5 που σου λείπει θα στα έχει όλα έτοιμα με προσωπική εξυπηρέτηση .. Πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη όπως έλεγε και ο Παππούς μου κανείς δεν μπόρεσε.. ούτε η Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MostDef Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 παλιά μια χαρά τα κατάφερνε. (βλ μέχρι 10.6.7) από εκεί και πέρα η κατρακύλα. και υπήρξα χρήστης απο powerbook μέχρι hackintosh. (δεν μου λείπει. έχω σχέση πάθους με το 1280) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα