Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Πρόσφατα έκανα format και επανεγκατέστησα τα windows μου, με 2-3 προγράμματα και χωρίς πολλά πολλά για αρχή μην κολλήσω πάλι κανα ιο...

Από την αρχή όμως διαπίστωσα κάτι παράξενο το οποίο στα όσα χρόνια που δουλεύω τα 7 δεν μου έχει ξανατύχει...

Ενώ το pc ανοίγει γρήγορα κανονικά και απροβλημάτιστα, όταν πάω να πατήσω τερματισμό λειτουργίας ή επανεκκίνηση από την έναρξη κολλάει και δεν αποκρίνεται...

Επειδή έχω ψάξει το θέμα έχω ήδη τσεκάρει μήπως δεν βλέπει κάποιο hardware αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο...

Μέχρι και το tuneup utilities έχω εγκαταστήσει προκειμένου να τρέχει όσο δυνατόν λιγότερα προγράμματα που τρέχει στο παρασκήνιο αλλά τίποτα...

Τα φώτα σας...

• Moderators
Δημοσ.

όταν πάω να πατήσω τερματισμό λειτουργίας ή επανεκκίνηση από την έναρξη κολλάει και δεν αποκρίνεται...

Οταν λες πως κολλαει, εννοεις πως αργει να ανταποκριθει και μετα απο λιγο επανερχεται ή κολλαει γενικως και χρειαζεται hard reset για να στρωσει?

Δημοσ.

Hard reset και η πλάκα είναι ότι όταν το ανοίγω μετά δεν μου βγάζει κάποια επιλογή κανονική λειτουργία, ασφαλής με δίκτυο κλπ για να πεις ότι δεν το έκλεισα... Λογικά κλείνει απλά κοιμάται και δεν σβήνει το pc τι να πω...

• Moderators
Δημοσ.

Λογικά κλείνει απλά κοιμάται και δεν σβήνει το pc τι να πω...

όταν πάω να πατήσω τερματισμό λειτουργίας ή επανεκκίνηση από την έναρξη κολλάει και δεν αποκρίνεται...

Τι απο τα δυο ισχυει?

Κανει κανονικο τερματισμο ("Windows shutting down"κλπ) και απλα δεν κλεινει το pc ή κολλαει κατα τη διαδικασια του shutdown, παραμενει σταθερη η οθονη (πχ στο "Windows shutting down") και θελει hard reset?

Δημοσ.

Φθάνει στην μπλε οθόνη που γράφει "Τερματισμός λειτουργίας" και κολλάει εκεί με την στρογγυλή κλεψύδρα να γυρνάει κυκλικά χωρίς όμως να κολλάει και μετά από λίγο βλέπω σβησμένα τα κουμπιά του πληκτρολογίου και το φως του mouse και το pc τα ίδια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...