hartoyakas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας Έχω ενα Dell Vostro 410 με τα παρακάτω χαρακτηριστικά : Processor Family: Intel Core 2 Quad Processor Speed: 2.40 GHz Processor Name: Intel Core 2 Quad Q6600 RAM: 4 GB Storage Capacity : Samsung 1TB Graphics Card: nVidia GeForce 8800 GT Primary Optical Drive: Dual-Layer DVD+/-RW Operating System: Microsoft Windows 7 Home Premium En 64bit Motherboard: DG33A01 Του έχω αλλάξει Tower για να χωρέσει δεύτερη κάρτα γραφικών και νέο τροφοδοτικό. 1)Την κάρτα γραφικών του την χρησιμοποιώ καθαρά για Autocad και 3d προγράμματα. Θέλω να μου προτείνετε μια δεύτερη κάρτα γραφικών με HDMI που να χρησιμοποιώ για gaming και ταινίες, αν γίνεται Full Hd και να ταιριάζει στην μητρική του μέχρι 100€ καινούρια ή μεταχειρισμένη. Video Specs: Type: Integrated Intel integrated up to 64-MB video memory (shared) at total system memory of less than 512 MB up to 256-MB video memory (shared) at total system memory of greater than 512 MB Discrete nVidia Geforce 8800 GT (optional) supports Blu-ray Disc™ playback capability NOTE: Support for discrete full height, 3/4-length graphics option through PCIe x16 graphics card slot. 2) Θα ήταν καλό να αφαιρέσω την μνήμη του (2gb+2gb) και να βάλω νέα ζευγάρια που να είναι σύνολο 12gb ή 16gb ή δεν θα τα διαβάσει κάν η μητρική; Memory Specs: Type 667-MHz, 800-MHz DDR2 SDRAM Memory connectors four Memory capacities 512 MB, 1 GB or 2 GB Minimum memory 512 MB Maximum memory 4 GB Τέλος επειδή μια φορά μου έκλεισε απότομα και ακούστηκε λίγο πρίν να καταπονείται ο σκληρός, μάλλον λόγω τάσης διότι του έκανα test και ήταν ok, θα ήθελα να αναβαθμίσω το τροφοδοτικό απο 350w που είναι το μαμά dell σε κάτι καλύτερο όχι πανάκριβο. Τι έχετε να μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα