area51 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Επιβεβαιώνω για τον θείο αλλά όπως περπατάει αναμένεται να φτάσει αύριο το απόγευμα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Και νόμιζα ότι ήταν του HAWX εφεύρεση οι ψηλοκρεμαστές βόμβες, αλλά κι εδώ υπάρχουν. 1
JohnVani18 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Με βλέπω να το ξαναπαίζω.. Μου έλειψαν τα μαχητικά αεροπλάνα.
nickarmy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Από graphics options, resolution, textures, anti-aliasing. Τα γνωστά (λίγα ). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι βρήκε το X-52 Pro! (γιατί δοκίμασα με πληκτρολόγιο και δεν λέει ) απο που το πήρες , multi εχει και αν ναι καλό ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Steam. Έπαιξα λίγο deathmatch αλλά είχε και bots μέσα και ήταν χαόδες. Τα υπόλοιπα είδη μέχρι στιγμής δεν είχαν sessions.
nickarmy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ημ ωραία οταν βρω χρόνο να βάλλω λεφτά στην prepaιde που ειναι αδεια να το πάρω (γνωρίζουμε αν βγει με θηκούλα κλτ)
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να πάρεις και PaySafe και να την περάσεις στο Steam. Ναί, θα κυκλοφορήσει και retail. http://www.skroutz.gr/s/2760173/Ace-Combat-Assault-Horizon-Enhanced-Edition.html?keyphrase=ace+combat+assault+horizon
nickarmy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να πάρεις και PaySafe και να την περάσεις στο Steam. Ναί, θα κυκλοφορήσει και retail. http://www.skroutz.gr/s/2760173/Ace-Combat-Assault-Horizon-Enhanced-Edition.html?keyphrase=ace+combat+assault+horizon ωραία μάλλον retail θα πάρω ... έτσι και αλλιώς θα βάλλω και άλλα για να έχω
area51 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 :shock: Δεν ντράπηκαν να βγάλουν τέτοιο παιχνίδια???? 1) Τα γραφικά είναι τρισχειρότερα από το HAWX 1 που είναι παιχνίδι τριετίας. Συναγωνίζεται MOHAA που κυκλοφόρησε το 2003 αν δεν κάνω λάθος αλλά στα medium settings. 2) Ο χειρισμός παρόμοιος. 3) Δεν υπάρχουν επιλογές για settings στα γραφικά μόνο ένα δύσμοιρο ΑΑ που υπάρχει για να υπάρχει. Ούτε τα μερικά MB μνήμης που κατανάλωσε το utorrent όσο ήταν ανοιχτό δεν άξιζε. Για αγορά? Αστεία πράγματα. 8GB... Τα textures καταλμβάνουν τόσο χώρο? Μέχρι και οι υπότιτλοι θολοί είναι, σαν 16bit χρώματα. ΜΑΚΡΥΑ!!! ΥΓ. Το γεγονός ότι είναι ιστορικό παιχνίδι δεν μου λέει κάτι. Ιστορικό είναι και το outrun αλλά δεν τόλμησε κανείς να το κυκλοφορήσει για pc το 2013 (εκτός τους emulators), πόσο μάλλον να το πουλήσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εμένα δεν μου άρεσε ότι είναι μικρό. Τώρα για τα γραφικά του, περισσότερο για τον χαβαλέ το πήρα, παρά να δω πόσο ουάου είναι. Btw, για κάποιο λόγο οι ιαπωνικές φωνές δεν μου κάθονται καλά. Ίσως λόγω του τελείως αμερικάνικου setting. Επίσης είναι το πρώτο AC που βγαίνει στο PC, why not λοιπόν; Τα AC εξαρχής έλεγαν ότι δεν είναι εξομοιωτές, όχι σαν κάτι πράγματα που διαβάζαμε για HAWX. 2
JohnVani18 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξέρω πως είναι στο PC, πάντως προσωπικά στο X360 το ευχαριστήθηκα.
k30taas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ρε παιδια ξερει κανενας αν μπορεις στο συγκεκριμενο παιχνιδι να χειριστεις το αεροπλανο απο το ποντικι? και αν ναι πως γινεται? ευχαριστω!!!
area51 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα αυτό να γινόταν και μετά δεν θα βρίζαμε, θα ζητούσαμε τα άντερα του dev να τα κάνουμε κοκορέτσι...
k30taas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα αυτό να γινόταν και μετά δεν θα βρίζαμε, θα ζητούσαμε τα άντερα του dev να τα κάνουμε κοκορέτσι...Δηλαδη δεν γινεται? Σε αλλο παιχνιδι με αεροπλανα ισχυει αυτο και ειναι πολυ βολικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα