Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 θα απατεί? άκυρο ψαράδες, μήπως να πληρώνουμε κιόλας?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μείνετε ontopic αν γίνεται! Για τις υπόλοιπες υποδείξεις υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα! Thnx
teo_74 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρα..καλυτερα ετσι..να σταματουν οι χαζοι σχολιασμοι
qsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ έχω βρίσει και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί Ειδικά αν έχω πληρώσει αυτο γιατι ειναι τρολλαρισμα?
mikegad Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 δεν έχω σχολιάσει ποτέ μου...και σίγουρα τώρα δεν θα το κάνω ,στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον
jimex Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Επειδή ακούγονται πολλές ανακρίβειες κανένας δεν χρειάζεται να δημιουργήσει κάποιον καινούργιο λογαριασμό. Στο google account που χρησιμοποιεί ο καθένας απλώς ενεργοποιεί και το plus... με 2-3 κλικ. Τα στοιχεία του καθενός είναι ήδη καταχωρημένα στο google account του, απλώς τώρα αντί για MrWoW θα λέει το ονοματεπώνυμο του πάνω από το σχόλιο. Και ναι σίγουρα θα περιορίσει τα trolling σχόλια. Οι περισσότεροι δεν γράφουν τέτοιου είδους σχόλια επειδή το έχουν κάνει επάγγελμα, αλλά επειδή είναι εύκολο και τους κάβλωσε εκείνη την ώρα να γράψουν κάτι. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά δεν αποτελούν τον κανόνα. Αν τώρα θεωρείται παραβίαση της ιδιωτικότητας το να γράφεις με ονοματεπώνυμο, κάπου το έχουμε χάσει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί που κλέγονται για το συγκεκριμένο, οι ίδιοι είναι που θα δημοσιεύσουν στο facebook ή στο twitter μέχρι τι χρώμα σώβρακο φοράν... 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ έχω βρίσει και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί Ειδικά αν έχω πληρώσει αυτο γιατι ειναι τρολλαρισμα? Συγγνωμη αλλα: Βριζεις στο ιντερνετ/στα σχολια/για μια εφαρμογη που πληρωσες απο 1 εως 10 ευρω και δεν σε ικανοποιησε για Χ,Υ λογους ? Αν αυτο ειναι σταση ζωης δε θελω να σκεφτομαι τι μπορει να κανεις στον ηλεκτρολογο του σπιτιου σου αν πεσει κανας γενικος και μεινεις 3 ωρες χωρις ρευμα ξερωγω ή αν παραγγειλεις καμια πιτα γυρο αλλα ο σουβλατζης κανει το λαθος και βαλει σουβλακι μεσα, καταχραζομενος το επιχειρημα "σε πληρωσα". Και αν τελικα ειναι ετσι, αυτο που με εντυπωσιαζει περισσοτερο ειναι το γεγονος οτι το λες με τοση ανεση και -πως να το πω- εμφατικοτητα του στυλ "και καλα κανω ναουμε". tip: Επειδη στη δουλεια μου αντιμετωπιζω συχνα-πυκνα τετοιου τυπου πελατες, ειναι οι πρωτοι υποψηφιοι στους οποιους θα κανω ΚΑΚΗ δουλεια/δε θα τους εξυπηρετησω καλα και αμεσα οταν/αν με (ξανα)χρειαστουν κλπ. 1
Bigi444444 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Επειδή ακούγονται πολλές ανακρίβειες κανένας δεν χρειάζεται να δημιουργήσει κάποιον καινούργιο λογαριασμό. Στο google account που χρησιμοποιεί ο καθένας απλώς ενεργοποιεί και το plus... με 2-3 κλικ. Τα στοιχεία του καθενός είναι ήδη καταχωρημένα στο google account του, απλώς τώρα αντί για MrWoW θα λέει το ονοματεπώνυμο του πάνω από το σχόλιο. Και ναι σίγουρα θα περιορίσει τα trolling σχόλια. Οι περισσότεροι δεν γράφουν τέτοιου είδους σχόλια επειδή το έχουν κάνει επάγγελμα, αλλά επειδή είναι εύκολο και τους κάβλωσε εκείνη την ώρα να γράψουν κάτι. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά δεν αποτελούν τον κανόνα. Αν τώρα θεωρείται παραβίαση της ιδιωτικότητας το να γράφεις με ονοματεπώνυμο, κάπου το έχουμε χάσει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτοί που κλέγονται για το συγκεκριμένο, οι ίδιοι είναι που θα δημοσιεύσουν στο facebook ή στο twitter μέχρι τι χρώμα σώβρακο φοράν... Και πώς μπορούν να ελέγξουν και πάλι ότι τα στοιχεία που βάζω εγώ είναι αληθή;Εγώ σου λέω ότι είμαι ο κ. www qqq, όπως είμαι σε όλους αυτούς τους λογαριασμούς.Θα με μπανάρουν για να περιοριστεί το τρόλλινγκ;Τσάμπα ταλαιπωρία μου φαίνεται για τους απλούς χρήστες.
kurkosdr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Κατι μου λεει οτι θα τις γυρισει μπουμερανγκ της google ασχημα. Θα δινει ο καθενας ενα ονομα του τυπου "Απαιχτος Παιχταρας" ή "asdfg jhjgk" για να μπορει να γραφει οτι θελει στο play store χωρις να ντρεπεται, και μετα πολυ απλα δεν θα παταει στο plus, γιατι... δεν θα εχει ονομα να πατησει. Ναι, θεωρητικα θα μπορει να φτιαξει δευτερο λογαριασμο και να δωσει κανονικο ονομα εκει, αλλα σιγα μην κανει logout και ξανα login καθε φορα που θελει να δει το λογαριασμο του στο plus και μετα να δει τα mail του στον παλιο. Οποτε και να υπηρχε μια μικρη πιθανοτητα να πιασει τo plus, την ξεσκισαν... Ασε που θα φυγουν και οι λιγοι καλοι commenters που δεν θελουν να φαινεται το ονομα τους. Αληθεια σε υπαρχον λογαριασμο μπορεις να αλλαξεις το ονομα πριν ενεργοποιησεις αυτο το plus? Το μονο που επρεπε να κανει η google αν ηθελε να καταπολεμησει τα troll comments ειναι να δωσει δικαιωματα moderation στον developer. Αν ηθελε, δηλαδη αν το ολο πραγμα δεν ηταν δικαιολογια της κακιας ωρας... Θα καταλαβει η google οτι εστω και ενας φιλος μας να μην εχει plus αλλα να εχει facebook, θα παμε στο facebook, πριν χαλασει ολες τις υπηρεσιες της προκειμενου να αναστησει το πτωμα (plus); 1
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Συγγνωμη αλλα: Βριζεις στο ιντερνετ/στα σχολια/για μια εφαρμογη που πληρωσες απο 1 εως 10 ευρω και δεν σε ικανοποιησε για Χ,Υ λογους ? Αν αυτο ειναι σταση ζωης δε θελω να σκεφτομαι τι μπορει να κανεις στον ηλεκτρολογο του σπιτιου σου αν πεσει κανας γενικος και μεινεις 3 ωρες χωρις ρευμα ξερωγω ή αν παραγγειλεις καμια πιτα γυρο αλλα ο σουβλατζης κανει το λαθος και βαλει σουβλακι μεσα, καταχραζομενος το επιχειρημα "σε πληρωσα". Και αν τελικα ειναι ετσι, αυτο που με εντυπωσιαζει περισσοτερο ειναι το γεγονος οτι το λες με τοση ανεση και -πως να το πω- εμφατικοτητα του στυλ "και καλα κανω ναουμε". tip: Επειδη στη δουλεια μου αντιμετωπιζω συχνα-πυκνα τετοιου τυπου πελατες, ειναι οι πρωτοι υποψηφιοι στους οποιους θα κανω ΚΑΚΗ δουλεια/δε θα τους εξυπηρετησω καλα και αμεσα οταν/αν με (ξανα)χρειαστουν κλπ. εννοειται οτι πρωτα κανουμε υπομονη και οταν η γαιδουρια συνεχισει θα φυγει και κανα μπινελικι δεν περιμενω να δουλευουν ολα καλα στο android με τις τοσες συσκευες , ομως δεν ειναι και σπανιο φαινομενο να μη δουλευουν ειδικα οταν δε δουλευει κατι στο κινητο μου (που ειναι το "developer's phone) , σημαινει οτι καποιος δεν ασχολειται καθολου σοβαρα (μιας και μου χει τυχει με λιγοτερο δημοφιλη συσκευη να εχω μεγαλυτερη ασυμβατοτητα) καθε φορα που εχουμε update ενα σωρο πραγματα δε δουλευουν σε μας τα πειραματοζωα ομως κανουμε υπομονη γιατι εμεις το επιλεξαμε μονο οταν αυτο συνεχισει υπαρχει εντονη δυσαρεσκεια και η διαφορα φαινεται γιατι καποιοι τρεχουν να διορθωσουν αμεσα τα προβληματα αναλογως εχω εκθειασει ενα σωρο εφαρμογες επειδη ειναι καλες ,δουλευουν καλα και υποστηριζονται ασταματητα βεβαια οταν κατι ειναι δωρεαν δε μιλας , απλα κοιτας παρακατω οταν ομως κατι το πληρωνεις εκει αλλαζει το θεμα, οταν πληρωνεις κατι και για χ y λογους δε προλαβαινεις να παρεις πισω τα λεφτα σου (οσα κι αν ειναι αυτα , δεν εχει σημασια και εκει υπαρχει ενα ζητημα με το play ) τοτε το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να τα χωσεις προσωπικα βαθμολογω ασταματητα εφαρμογες και για κανενα λογο δε θα το σταματουσα. για να ειμαι ειλικρινης κυριως βαθμολογω αυτες που μου αρεσουν , τις υπολοιπες κυριως τις προσπερναω , εκτος αν υπαρχει θεμα που κραταει πολυ καιρο και ακομα περισσοτερο αν εχω χασει τα χρηματα μου επισης η αρνητικη , ή εστω και εντονη κριτικη, πολλες φορες κινητοποιει σοβαρους developers να δρασουν αμεσα, παραδειγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το smart keyboard (που εχω αγορασει) το οποιο κρασαρε στο jelly bean. σε 5-6 μερες το ειχαν διορθωσει και προφανως αυτο εγινε λογω του feedback απο το play δε θυμαμαι να εβριζε ο κοσμος, απλα ζητουσε αναβαθμιση απο σοβαρα ατομα η οποια και εγινε πιστευω οτι σπανια υπαρχουν εφαρμογες με κακες κριτικες , το υφος ισως πολλες φορες ειναι λαθος ομως αυτο δε συμβαινει οταν κατι ειναι καλο και υποστηριζεται σωστα ή αν συμβει γινεται απο ελαχιστους μια παραλειψη της google παντως ειναι η μη δυνατοτητα για μηδεν αστερια tip: δε ξερω ποια ειναι η δουλεια σου, αλλα το κοντρα στη κοντρα δε πιανει , λογικο ειναι ο αλλος να κοιταξει και παρακατω. σε καθε περιπτωση παντως δε γινεται να ξερουμε ποιος ειναι ο μ@λακας. μπορει να ειμαι εγω σαν πελατης μπορει να εισαι κι εσυ σαν υπαλληλος , ομως στο play υπαρχουν γαιδουρια (μεταξυ των οποιων και μεγαλες εταιρειες , κυριως σε κατι τετοιους τα χωνω οχι στον απλο τυπακο που μου κανει χαρη που φτιαχνει μια εφαρμογη για να με εξυπηρετησει)
Akina Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Και τα bot του Google plus ποιος θα τα μαζέψει ??? Γιατί χαμός γίνεται και εκεί … ωραίο καινούργιο κόλπο βρήκαν για να ανοίξουν οι χρήστες G+ Τελευταία η φάση μοιάζει με το τραγούδ: για το καλό μου, για το καλό μου, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου! Πίρε ανάποδες στροφές και έγινα annos (πλακά κάνω χάχα) Edit: Τον Ιανουάριο του 2012 τσακωνόμουν για αυτό ακριβώς το πράγμα ( και άλλα τόσα ) με άτομα από την Google εντέλει ένας μου είχε δώσει αυτό εδώ (http://searchenginel...-support-112466) λίγο πριν αποχωρήσω πλήρως από τις εφαρμογές της goggle. Tους έχουμε πάρει χαμπάρι,έχουν πάρει και εκείνοι χαμπάρι ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι , ορισμένοι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και τα κινέζικα bot κάνουν party !!!
norms Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αίσχος ! Ούτε έχω ούτε θέλω λογαριασμό στο google plus. Ούτε στο facebook ούτε πουθενά. Γιατί να μη μπορώ να σχολιάσω μια εφαρμογή; Και trolling δεν έχω δει πουθενά. Στο youtube γίνεται της π.... ενώ στο play store είναι μια χαρά. Και εκεί βρήκαν να βάλουν το + ; Γελοιότητες, απλά θέλουν να το προωθήσουν με κάθε μέσο.
SilverCloak Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 προερχομαι απο iphone ... Divine apple. Αρκετοί πάντως πιστεύουν ότι ο άνθρωπος προέρχεται από τους συμπαθείς πιθήκους. Εγώ λέω να μην το κάνει με λογαριασμό plus. Να παίρνει κατευθείαν τα στοιχεία από την πιστωτική μας, μιας και εκεί δεν μπορούμε να πούμε ψέματα. Και αν τρολλάρουμε να βάζει πρώτη σελίδα το σπίτι μας σε google maps με προτροπή για γιαούρτωμα. Και να μας κάνει ban από τους dns server της και όλες τις υπηρεσίες της. Και... Έλεος με τους γελοίους. Απο το do no evil σε λίγο θα γίνουν χειρότεροι από τον Bush. Έτσι είναι, όταν γιγαντώνεσαι, θέλεις να ελέγχεις όλα τα μυρμήγκια. Λυπάμαι για την κατάντια της Google. Duckduckgo!!!!!
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 παντως ηδη ολα τα μεχρι τωρα σχολια εγιναν "google user" και πλεον θελει plus (οπου και παλι μπορεις να εχεις κατι ακυρο) μαλλον απεγνωσμενη προσπαθεια να προμοταρουν το g+ ειναι αυτη.. και σιγουρα ανουσια ενοχλητικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα