dimitris2006 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Το φαινόμενο των trolling σχολίων στις κριτικές των εφαρμογών του Play Store θέλει να εξαλείψει η Google, απαιτώντας πλέον από τους χρήστες τη σύνδεση με λογαριασμό Google Plus προκειμένου να αφήσουν το σχόλιό τους για οποιαδήποτε εφαρμογή.Ο μηχανισμός μοιάζει ιδιαίτερα με αυτόν που ενσωματώνουν αρκετά blogs που επιτρέπουν το σχολιασμό των άρθρων τους απαιτώντας τη σύνδεση με λογαριασμό του Facebook. Η αλήθεια είναι ότι το Internet έχει πλημμυρίσει από περιεχόμενο άσχετο με τη θεματολογία των εκάστοτε αναρτήσεων, με πολλούς χρήστες του να βασίζονται στην ανωνυμία αλλά και στα ψευδώνυμα που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν. Εκτός από το πλήρες όνομα για να σχολιάσει κανείς μια εφαρμογή για την πλατφόρμα του Android, θα εμφανίζεται και η εικόνα προφίλ που έχουν οι χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο του Plus. Πέρα από το συγκεκριμένο πρόβλημα που προσπαθεί να αντιμετωπίσει η εταιρεία καταφέρνει να ενοποιήσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες της μεταξύ τους. Αυτό που απομένει να δούμε είναι ο τρόπος με τον οποίο θα επιχειρήσει η Google να εξαλείψει το παρόμοιο φαινόμενο που παρουσιάζεται και στα σχόλια των video του YouTube. Site: allthingsd.com
Black Demis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 οκ δεν πρόκειται απλός να ξανασχολιάσω 6
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Πλάκα κάνουν. Σιγά μην κάνουμε λογαριασμό σε κοινωνικό δίκτυο για ν αφήσουμε feedback για ένα app. Τι άλλο τρόπο θα σκεφτούν για να το κρατήσουν με το ζόρι στη ζωή πια. 3
gatokoritso Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 και για μενα τελος.δεν εχω λογαριασμο και ετσι και αλλιως βαριεμαι να σχολιαζω μονο αστερακια εβαζα..αλλα νομιζουν οτι το τρολαρισμα θα κοψει επειδη δεν θα ειναι ανώνυμα?ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ. 1
basilis5 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ηταν που ηταν χαλια το play μολις το αποτελείωσαν..
dewn735 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Καλά, είδαμε και στο youtube πόσο κόπηκε το trolling. Με το στανιό να περάσουν το google+... λίαν συντόμως προαπαιτούμενο και για κάθε αναζήτηση στο γούγλη
funbreaker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Με έχει κουράσει το φακέλωμα της google, ξέρει τι ψάχνω στο internet, ξέρει τι βλέπω στο youtube, ξέρει τι κάνω στο κινητό μου, ξέρει τις επαφές μου, ξέρει τα mail μου, θέλει να ξέρει τα ραντεβού μου στο calender. Αλλά δεν της φτάνουν και ο κλειός της παρακολούθησης στενεύει όλο και περισσότερο. Έλεος πια. 3
kostas_dr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ξέρεις τι λενε: τρώγοντας έρχεται η όρεξη
redcom7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 η αληθεια παντως ειναι οτι στους σχολιασμους γινεται ο κακος χαμος .... προερχομαι απο iphone και πραγματικα αυτα που διαβαζα στο play δεν λεγονται ... στο appstore δεν ειχε τετοια .... εχω δει σχολια και να βρίζει καποιος .. καποιος αλλος ελεγε ζα τους παρακατω οτι ναναι δεν ξερω εαν με αυτον τον τροπο θα σταματησει ολα αυτα αλλα κται πρεπει να γινει να μαζευτει λιγο το πραγμα .. 2
Bigi444444 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ναι, οκ τα άκυρα μηνύματα σχολιασμού είναι υπερβολικά πολλά.Ποιός τους είπε όμως ότι με αυτή την τακτική θα το περιορίσουν;Δηλαδή αν θέλω εγώ να κάνω έναν τρολλ λογαριασμό για να συνεχίσω το χαβά μου δεν θα το κάνω;Μου φαίνεται πως αυτό που θα καταφέρουν θα είναι να αποτρέψουν τους μέσους χρήστες που ποστάρουν μια φορά στο τόσο ένα σχόλιο από το να συνεχίσουν να το κάνουν.Εντάξει δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, πάντως εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να κάνω άλλο λογαριασμό για να κάνω 2 σχόλια το χρόνο. Συνολικά το βρίσκω φάουλ.Πιο πολύ για ενέργεια προώθησης της υπηρεσίας τους μου κάνει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Παντως η google οσο καλη ειναι στο φακελωμα τοσο κακη ειναι στο να περιοριζει τα ηλιθια/προκλητικα/υβριστικα/troll σχολια κλπ στις πιο εμπορικες εφαρμογες της (youtube/playstore κλπ). Φυσικα, μπορει να σχετιζονται μεταξυ τους, καθως το 2ο δινει πατημα για να προωθησει (πιθανως αποτυχημενες) εφαρμογες τυπου plus. Οπως και να εχει, για μενα το play store με αυτην την κινηση παει ακομα πιο χαμηλα. Εξαλλου τα troll και τα fagots δε βλεπω για ποιο λογο θα κωλοσουν να ανοιξουν 1 (και 2 και 3) plus accounts για να συνεχισουν να κανουν τη δουλεια τους. Αντιθετα ο 1 στους 10 που θα κανει σοβαρο και χρησιμο σχολιασμο σε μια εφαρμογη στο playstore θα αποθαρυνθει και θα βαρεθει να ασχοληθει μια και καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα