Προς το περιεχόμενο

Gaming Keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το μηχανικό keyboard το είδα σαν εργαλείο που θα κάνει την ζωή μου πάνω στο pc πιο εύκολη...σαν επένδυση

Και σαν χρήστης και σαν gamer περνάω πάρα πολύ χρόνο καλός ή κακός πάνω σε αυτό...

Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή που έδωσα 120 ευρώ και πήρα το FILCO μου ... Εκτός ότι θα μου κρατήσει τουλάχιστον σε διάρκεια ζωής ίσα με 5-6 μεμβράνης που σε αξία σε βάθος χρόνου θα βγει το ίδιο, το καλύτερο είναι οτι όλη αυτή τη χρονική διάρκεια θα είμαι στον "αφρό" από ποιότητα και ευχαρίστηση σε gaming ή γράψιμο.

Είναι όπως όταν παίρνεις ενα SSD για το pc σου...Φυσικά και τη δουλειά σου θα την κάνεις και με έναν δίσκο 5400/7200 rpm ... αλλα όπως και να το κάνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Άμα έχεις διαβάσει τι είναι το ένα ... και τι είναι το άλλο και ΔΕΝ έχεις καταλάβει που βρίσκεται η διαφορά στην τιμή και γενικά στην χρησιμότητα του, το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ,οπότε σοφό είναι να κοιτάξεις κάτι που ταιριάζει στην δική σου περίπτωση.

Δημοσ.

μετά από αρκετή χρήση σκληραίνουν τα πληκτρολόγια μεμβράνης...

Τα ''κανονικά'' πληκτρολόγια λέγονται πληκτρολόγια μεμβράνης έτσι?

Αν ναι έχω ένα πληκτρολόγιο microsoft (δεν θυμάμαι μοντέλο ακριβώς...αυτά τα άσπρα...είναι χωρισμένο στα δυο τα πληκτρα και στην μέση είναι τα φωτάκια...πολύ εργονομικό) από το 1998 μέχρι το 2009-10 και το μόνο που έχει πάθει είναι να καεί το φωτάκι του caps lock...όλα τα πλήκτρα δουλεύουν μια χαρα αλλά βρήκα την ευκαιρία να παρω το το sidewinder x6 που έχει και φωτισμο και macro keys...

Η μλκια είναι ότι το παλιό μου ήταν ναι μεν άσπρο χωρίς φωτισμο φυσικά αλλά την μέρα έβλεπες να γράψεις ενώ το sidewinder χρειάζεσαι το φωτισμό του και την μέρα λόγω του ότι είναι σκοτεινά τα πλήκτρα...

Ελπίζω πάντως τα καινούρια πληκτρολόγια μεμβράνης (το δικό μου ας πούμε :P) να μην έχουν ημερομηνία λήξης...

Εγώ το μηχανικό keyboard το είδα σαν εργαλείο που θα κάνει την ζωή μου πάνω στο pc πιο εύκολη...σαν επένδυση

Και σαν χρήστης και σαν gamer περνάω πάρα πολύ χρόνο καλός ή κακός πάνω σε αυτό...

Δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή που έδωσα 120 ευρώ και πήρα το FILCO μου ... 1)Εκτός ότι θα μου κρατήσει τουλάχιστον σε διάρκεια ζωής ίσα με 5-6 μεμβράνης που σε αξία σε βάθος χρόνου θα βγει το ίδιο 2)το καλύτερο είναι οτι όλη αυτή τη χρονική διάρκεια θα είμαι στον "αφρό" από ποιότητα και ευχαρίστηση σε gaming ή γράψιμο.

3)Είναι όπως όταν παίρνεις ενα SSD για το pc σου...Φυσικά και τη δουλειά σου θα την κάνεις και με έναν δίσκο 5400/7200 rpm ... αλλα όπως και να το κάνουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Άμα έχεις διαβάσει τι είναι το ένα ... και τι είναι το άλλο και 4)ΔΕΝ έχεις καταλάβει που βρίσκεται η διαφορά στην τιμή και γενικά στην χρησιμότητα του, το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ,οπότε σοφό είναι να κοιτάξεις κάτι που ταιριάζει στην δική σου περίπτωση.

1)Δες την απαντηση μου πάνω απο την παράθεση...δεν μου έχει χαλάσει πληκτρολόγιο παντως εμένα...ποντίκι ναι...

2)Να αυτό δεν μπορώ να καταλάβω και δεν μπορείς να μου εξηγήσεις και εσύ :P ποια η διαφορά με το προηγούμενο που είχες ας πούμε :)

3)Δεν με πείθει το παράδειγμα σου :P

Προτιμώ να δώσω λεφτά παραπάνω για ssd πάντως :P

4)Με έπιασες :)

Ίσως αμα τύχει και χρησιμοποιήσω κάπου μπορεί όπως είπα να είναι γαματο και να μου αρέσει καλύτερα απο αυτό που έχω τώρα...

Συζήτηση κάνουμε αν σας κουράζω να σταματήσω :)

Δημοσ.

1) Και μένα δεν με έπεισες οτι έχεις πληκτρολόγιο μεμβράνης που να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠΟ το 1998 μέχρι σήμερα και να είναι όπως το πήρες στην αρχή...

2) Είπαμε...μυρωδιά κανέλας

3) Είναι ακριβώς αυτό που ισχύει..μπορείς να πάρεις computer parts που να κάνεις απλά τη δουλειά σου και τα αντίστοιχα πιο ας πούμε "high end" για μια καλύτερη εμπειρία

4) Go for SSD then

Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το θέμα :)

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι δεν ισχύει η ημερομηνία που έχεις στο profile :P

από το 1998-2010? για τη χρήση μιλάμε? :P

Δημοσ.

Ε τι χρήση να κάνει κάποιος 4ον χρονών...χτύπημα με τα δύο χέρια σε σχηματισμό γροθιάς...φτύσιμο με τον τραχανά.... λέρωμα από χυμό μήλο... και τα σχετικά

Δημοσ.

κάτι μου λέει ότι δεν ισχύει η ημερομηνία που έχεις στο profile :P

από το 1998-2010? για τη χρήση μιλάμε? :P

lol ισχύει :P

Επαιζα mame με τον ξάδελφό μου τότε και μετά age of empires...age of mythology :P

Επίσης δεν το χρησιμοποιούσα μόνο εγώ το pc αλλά και ο αδελφός μου (10 χρόνια μεγαλύτερος) και ο πατέρας μου...

Ε τι στο που*σο χρήση θέλεις να κάνω?

Να το πετάω κάτω και να το βαράω για να δω αν αντέξει? :P

Ε τι χρήση να κάνει κάποιος 4ον χρονών...χτύπημα με τα δύο χέρια σε σχηματισμό γροθιάς...φτύσιμο με τον τραχανά.... λέρωμα από χυμό μήλο... και τα σχετικά

Χαχχα όχι δεν έχει πέσει τίποτα απάνω στο πληκτρολόγιο....εκτός από κάτι ψίχουλα όταν έτρωγε κανείς εκεί... :P δεν θυμάμαι να έχει πέσει υγρό απάνω..

Δημοσ.

εννοώ να πέφτει βαριά πληκτρολόγηση, όχι να πατάμε κάνα πλήκτρο τη μέρα :P

Χαχαχα

Ε εντάξει αν πας απο μερια chatting και googling ξερω γω ήμουν μικρός...το πρωτο μου msn ήταν πριν 5-6 χρόνια :P

Αν το πας απο τη μερια λιωσιμο :P ...έπαιζα μικρός με τα ξαδέλφια μου....αλλά όχι 10ωρα ξερω γω....2-3 ώρες την ημέρα και αυτες όχι συνεχόμενα και όχι καθημερινά :P αλλά θυμάμαι ξυπνούσα το πρωι (τα σαββατοκύριακα δηλαδή) και μετά απο την πρωινή δόση με τα παιδικά πήγαινα στο pc (φώναζα και τον ξάδελφο μου και παίζαμε mame :P)

Δευτερον σου είπα οτι το πληκτρολόγιο το χρησιμοποιούσαν και άλλοι :P

Γιατί ρε σας έχουν χαλάσει πληκτρολόγια??Αν τα βαρας ναι λογικό είναι :P

Ποντίκια έχω 2-3 χαλασμένα αλλά πληκτρολόγια όχι (έχουμε πριν από αυτό 2-3 και δουλεύουν και αυτά...σε 1 ήταν χαλασμένα κάτι πλήκτρα αλλά το άνοιξα και τα έφτιαξα :P....δεν ξέρω γιατί πηραν καινούρια αφού δουλευαν τα προηγούμενα :P)

Δημοσ.

O Lunatic εχει απολυτο δικιο. Αν εχεις μηχανικο πληκτρολογιο, και τυχει καμια μερα να θες να γραψεις σε keyboard με μεβρανες απλα αηδιαζεις. Νομιζεις οτι σε πονανε τα δαχτυλα. Γενικα τα μηχανικα ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα τους με τα αλλα που δεν τα μπορεις τα αλλα.

Οπως λενε οι ξενοι, when you go with black you never go back :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαχαχα

Ε εντάξει αν πας απο μερια chatting και googling ξερω γω ήμουν μικρός...το πρωτο μου msn ήταν πριν 5-6 χρόνια :P

Αν το πας απο τη μερια λιωσιμο :P ...έπαιζα μικρός με τα ξαδέλφια μου....αλλά όχι 10ωρα ξερω γω....2-3 ώρες την ημέρα και αυτες όχι συνεχόμενα και όχι καθημερινά :P αλλά θυμάμαι ξυπνούσα το πρωι (τα σαββατοκύριακα δηλαδή) και μετά απο την πρωινή δόση με τα παιδικά πήγαινα στο pc (φώναζα και τον ξάδελφο μου και παίζαμε mame :P)

Δευτερον σου είπα οτι το πληκτρολόγιο το χρησιμοποιούσαν και άλλοι :P

Γιατί ρε σας έχουν χαλάσει πληκτρολόγια??Αν τα βαρας ναι λογικό είναι :P

Ποντίκια έχω 2-3 χαλασμένα αλλά πληκτρολόγια όχι (έχουμε πριν από αυτό 2-3 και δουλεύουν και αυτά...σε 1 ήταν χαλασμένα κάτι πλήκτρα αλλά το άνοιξα και τα έφτιαξα :P....δεν ξέρω γιατί πηραν καινούρια αφού δουλευαν τα προηγούμενα :P)

πέρνα από κάνα netcafe και δες πληκτρολόγια, αυτά έχουν λιώσει στη χρήση...

Δημοσ.

πέρνα από κάνα netcafe και δες πληκτρολόγια, αυτά έχουν λιώσει στη χρήση...

Χαχα καλά ναι...αν 30 ωρες το 24ωρο πληκτρολογεί ο καθε ένας φυσικά...αλλά για home keyboard δύσκολα να χαλάσει πιστεύω :P

Μόνο εκεί (netcafe) θα δω μηχανικά πληκτρολόγια για να πιστό :P

Δημοσ.

Ωπ zergουλίνι δικός μας είσαι !!! For Teh Swarm ! :)

Σακη εσυ? Ο Zergboy ειμαι! Ω ρε φιλε βλεπω εχεις απλωσει και εδω το creep σου! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...