Προς το περιεχόμενο

Gaming Keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ to Χ4 έχω που για την τιμή του είναι πολύ καλό, αλλά με την μπήχλα από τα χέρια χάνει την γυαλάδα του και βαριέμαι να το καθαρίζω :P Χώρια ότι ο πορτοκαλί φωτισμός τα σπάει (φαν του χρώματος)

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοκκινο ειναι ρε συ οχι πορτοκαλι

κι εμενα μου αρεσει γιατι ταιριαζει με το επισης κοκκινο φουρφουρι του haf (μη μου χαλας τη χρωματικη αρμονια :P )

• Like 1
Δημοσ.

ρυθμιζεις διαφορους συνδυασμους πληκτρων για να τα εχεις γρηγορα σαν shortcuts με το πατημα ενος μονο κουμπιου

επισης μπορεις να ρυθμιζεις στα διαφορα προφιλ και τη συμπεριφορα των αλλων κουμπιων, πχ να μη δουλευει το start button ετσι ωστε αν το πατησεις κατα λαθος καθως παιζεις να μη σε πεταξει στο desktop

• Like 1
Δημοσ.

Τα macro keys σε τι χρησιμευουν;

Πχ εγώ στο lol για να μη χάνω χρόνο είχα βάλει στα macros τα εξής: ss1,ss2,ss mid.

Οπότε αντί να κάνω όλη αυτή την ιστορία και να αποσπάται η προσοχή μου πατούσα ένα κουμπάκι 2-3 φορές και ξυπνούσαν όλοι στην ομάδα πολύ γρήγορα. :P

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι αλλο το μηχανικο πληκτρολογιο τι διαφορα εχει απο το κανονικο πχ το razer black widow mechanical keyboard τι διαφορα εχει απο το microsoft sidewinder x4q

Δημοσ.

κοκκινο ειναι ρε συ οχι πορτοκαλι

κι εμενα μου αρεσει γιατι ταιριαζει με το επισης κοκκινο φουρφουρι του haf (μη μου χαλας τη χρωματικη αρμονια :P )

Ναι όντως, πορτοκαλιάζει επειδή πέφτει το φως πάνω απο το δωμάτιο

Δημοσ.

Εγώ έχω το microsoft sidewinder x6!!Σας νίκησα εσάς με το x4 :P....

Να ρωτήσω κάτι παιδιά...

Οι διαφορές που καταλαβαίνει ο χρήστης απο το κανονικό στο μηχανικό είναι οτι είναι πιο αθόρυβα τα πληκτρα??Τώρα οτι ανταποκρίνεται πιο γρήγορα δεν μπορώ να το φανταστώ...

Δημοσ.

Θα προτείνω και εγώ το X4.

O Qsis που άκουσε τη συμβουλή μου είναι ένας χαρούμενος κάτοχος. :P

Επίσης για να ζηλέψετε να αναφέρω πως το είχα αγοράσει σε προσφορά στα 25Ε. :P

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω το logitech g15 και το Microsoft Sidewinder X4 ....Οποτε σου προτεινω το 2ο για δυο λογους...φθηνοτερο ,αποσππομενο num pad και oti το logitech δεν υπαρχει ποια(τα υπολοιπα της εταιριας ειναι γκουμουτσες)....τα 30€ που σου περισευουν φατα με τν κοπελια σου!!!!

το x4 εχει αποσπώμενο numpad; μηπως το μπερδευεις με το x6;

Κατα τα αλλα συμφωνω, αριστη επιλογη για gaming με μονο μειονεκτημα τη glossy επιφανεια (που με λιγο φως θα βλεπεις τη σκονη σα να μη το εχεις καθαρισει βδομαδες), συν οτι μπορει να κανεις λιγο καιρο να συνηθισεις τα macro keys που βρισκονται στα αριστερα και για το πρωτο καιρο ισως να πατας αλλα αντ' αλλων. Μολις το συνηθισεις...δε θα μπορεις να το αποχωριστεις.

Δημοσ.

το x4 εχει αποσπώμενο numpad; μηπως το μπερδευεις με το x6;

Κατα τα αλλα συμφωνω, αριστη επιλογη για gaming με μονο μειονεκτημα τη glossy επιφανεια (που με λιγο φως θα βλεπεις τη σκονη σα να μη το εχεις καθαρισει βδομαδες), συν οτι μπορει να κανεις λιγο καιρο να συνηθισεις τα macro keys που βρισκονται στα αριστερα και για το πρωτο καιρο ισως να πατας αλλα αντ' αλλων. Μολις το συνηθισεις...δε θα μπορεις να το αποχωριστεις.

εχεις δικιο το διορθωσα!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά...

Οι διαφορές που καταλαβαίνει ο χρήστης απο το κανονικό στο μηχανικό είναι οτι είναι πιο αθόρυβα τα πληκτρα??Τώρα οτι ανταποκρίνεται πιο γρήγορα δεν μπορώ να το φανταστώ...

Help! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...