zeniath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Και εγώ to Χ4 έχω που για την τιμή του είναι πολύ καλό, αλλά με την μπήχλα από τα χέρια χάνει την γυαλάδα του και βαριέμαι να το καθαρίζω Χώρια ότι ο πορτοκαλί φωτισμός τα σπάει (φαν του χρώματος)
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 κοκκινο ειναι ρε συ οχι πορτοκαλι κι εμενα μου αρεσει γιατι ταιριαζει με το επισης κοκκινο φουρφουρι του haf (μη μου χαλας τη χρωματικη αρμονια ) 1
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 ρυθμιζεις διαφορους συνδυασμους πληκτρων για να τα εχεις γρηγορα σαν shortcuts με το πατημα ενος μονο κουμπιου επισης μπορεις να ρυθμιζεις στα διαφορα προφιλ και τη συμπεριφορα των αλλων κουμπιων, πχ να μη δουλευει το start button ετσι ωστε αν το πατησεις κατα λαθος καθως παιζεις να μη σε πεταξει στο desktop 1
Bigi444444 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Τα macro keys σε τι χρησιμευουν; Πχ εγώ στο lol για να μη χάνω χρόνο είχα βάλει στα macros τα εξής: ss1,ss2,ss mid. Οπότε αντί να κάνω όλη αυτή την ιστορία και να αποσπάται η προσοχή μου πατούσα ένα κουμπάκι 2-3 φορές και ξυπνούσαν όλοι στην ομάδα πολύ γρήγορα.
Infant Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 να ρωτησω και κατι αλλο το μηχανικο πληκτρολογιο τι διαφορα εχει απο το κανονικο πχ το razer black widow mechanical keyboard τι διαφορα εχει απο το microsoft sidewinder x4q
zeniath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 κοκκινο ειναι ρε συ οχι πορτοκαλι κι εμενα μου αρεσει γιατι ταιριαζει με το επισης κοκκινο φουρφουρι του haf (μη μου χαλας τη χρωματικη αρμονια ) Ναι όντως, πορτοκαλιάζει επειδή πέφτει το φως πάνω απο το δωμάτιο
LuNaTiC Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 να ρωτησω και κατι αλλο το μηχανικο πληκτρολογιο τι διαφορα εχει απο το κανονικο πχ το razer black widow mechanical keyboard τι διαφορα εχει απο το microsoft sidewinder x4q http://www.ergocanada.com/ergo/keyboards/mechanical_vs_membrane_keyswitches.html
dramma Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/79590/Razer-Lycosa-Mirror.html?keyphrase=razer+lycosa χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο το τελευταίο χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Ρίξτου μια ματιά. πολύ καλή απόκριση από τα buttons και αθόρυβο!
Antwni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Εγώ έχω το microsoft sidewinder x6!!Σας νίκησα εσάς με το x4 .... Να ρωτήσω κάτι παιδιά... Οι διαφορές που καταλαβαίνει ο χρήστης απο το κανονικό στο μηχανικό είναι οτι είναι πιο αθόρυβα τα πληκτρα??Τώρα οτι ανταποκρίνεται πιο γρήγορα δεν μπορώ να το φανταστώ...
NickTG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Θα προτείνω και εγώ το X4. O Qsis που άκουσε τη συμβουλή μου είναι ένας χαρούμενος κάτοχος. Επίσης για να ζηλέψετε να αναφέρω πως το είχα αγοράσει σε προσφορά στα 25Ε. 1
stratigos24 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Ψαχνω για φθηνο gaming keyboard και λεω να κινηθω προς το Trust gxt 18. Τι λετε? Το εχει κανεις?
manosnik Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 εγω εχω το logitech g15 και το Microsoft Sidewinder X4 ....Οποτε σου προτεινω το 2ο για δυο λογους...φθηνοτερο ,αποσππομενο num pad και oti το logitech δεν υπαρχει ποια(τα υπολοιπα της εταιριας ειναι γκουμουτσες)....τα 30€ που σου περισευουν φατα με τν κοπελια σου!!!! το x4 εχει αποσπώμενο numpad; μηπως το μπερδευεις με το x6; Κατα τα αλλα συμφωνω, αριστη επιλογη για gaming με μονο μειονεκτημα τη glossy επιφανεια (που με λιγο φως θα βλεπεις τη σκονη σα να μη το εχεις καθαρισει βδομαδες), συν οτι μπορει να κανεις λιγο καιρο να συνηθισεις τα macro keys που βρισκονται στα αριστερα και για το πρωτο καιρο ισως να πατας αλλα αντ' αλλων. Μολις το συνηθισεις...δε θα μπορεις να το αποχωριστεις.
kostass13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 το x4 εχει αποσπώμενο numpad; μηπως το μπερδευεις με το x6; Κατα τα αλλα συμφωνω, αριστη επιλογη για gaming με μονο μειονεκτημα τη glossy επιφανεια (που με λιγο φως θα βλεπεις τη σκονη σα να μη το εχεις καθαρισει βδομαδες), συν οτι μπορει να κανεις λιγο καιρο να συνηθισεις τα macro keys που βρισκονται στα αριστερα και για το πρωτο καιρο ισως να πατας αλλα αντ' αλλων. Μολις το συνηθισεις...δε θα μπορεις να το αποχωριστεις. εχεις δικιο το διορθωσα!!!! 1
Antwni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι παιδιά... Οι διαφορές που καταλαβαίνει ο χρήστης απο το κανονικό στο μηχανικό είναι οτι είναι πιο αθόρυβα τα πληκτρα??Τώρα οτι ανταποκρίνεται πιο γρήγορα δεν μπορώ να το φανταστώ... Help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα