freedubus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ κατέληξα σε ισοθερμικά μάρκας GELERT από τα οutdoor/army μαγαζιά του Μοναστηρακιού. 50-50 βαμβάκι-πολυέστερ γαμάνε δεν καταλαβαίνουν τίποτα 15€ το τεμάχιο. Έχει τεράστια σημασία το πως τα φοράς και σε συνδυασμό με τι. Δεν είναι απλά σωβρακοφανέλες που με κάποιο μαγικό τρόπο σε κρατάνε ζεστό όπως πιστεύουν αρκετοί. Οι παραπάνω εξηγούν καλά πως πρέπει να φοριέται ένα ισοθερμικό για να κάνει δουλειά.
nemesiskp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μια χαρα του λιντ,το δοκιμασα χτες με αρκετο κρυο στο βουνο με το ποδηλατο.Με τον ιδρωτα δεν τα παει πολυ καλα,οπως τα ακριβοτερα που εχω,αλλα για τα λεφτα του μια χαρα.Ασφαλως σε αθλητικη χρηση χωρις αντιανεμικο το ξεχνατε(οπως καθε ισοθερμικο αλλωστε,γιατι δεν ειναι αυτη η δουλεια τους). Λιγο δυσκολα παντως να βρεις κατι τωρα.Εγω πηγα την πρωτη μερα και ειχαν αδειασει τα παντα.Μονο τα μικροτερα και τα μεγαλυτερα νουμερα ειχανε μεινει.Εγω δυστηχως δεν βρηκα το χρωμα που ηθελα και πηρα πρασινο.Μικρο το κακο αφου βρηκα στο νουμερο μου.
freedubus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Τα ισοθερμικά μάρκας THERMOFAN τα γνωρίζει κάποιος;
frenzy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 merino μάλλινα μόνο. Δεν βρέχονται από τον ιδρώτα, τα φοράς μέρες και δεν μυρίζουν - γενικά δεν παίζει άλλο υλικό για εσώρουχα. Βαμβακερό δεν κάνει γιατί δεν στεγνώνει αν ιδρώσεις και πολυέστερ δεν αναπνέει, δεν ζεσταίνει και βρωμάει. Από εκεί και πέρα ζεσταίνεις τον αέρα ανάμεσα στα στρώματα ρούχων δεν είναι επιστήμη.
Luxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Θελω καποιο καλο ισοθερμικο για τα κρυα του χειμωνα. Δε το θελω για τρεξιμο, θελω να με κραταει ζεστο σε ακινησια. Λογικα θα θελει να συνδιαστει και με καποιο fleece;
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Το ισοθερμικό κρατάει θερμοκρασία και αποβάλλει ιδρώτα. Αν θες απλά να είσαι ακίνητος και ζεστός, μπορείς να βολευτείς και με "κανονικά" φανελάκια. Σε κάθε περίπτωση, δε θα βρεις καλύτερα imho : http://www.underarmour.com/shop/us/en/ua-coldgear/mens
Luxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2012 Δλδ ποιο ακριβως μου προτεινεις; Ρωταω, γιατι δε βρισκω κατι που να ταιριαζει στις αναγκες μου..
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δε χρειαζεαι ισοθερμικο. Ενα μακρυμανικο εσωρουχο και το fleece απο πανω, ή κι ενα βαμβακερο μπλουζακι κατω απ το fleece, αναλογως και τον καιρο. Το ισοθερμικο ειναι γι αυτους που αθλουνται, γιατι αποβαλλει τον οδρωτα κι ετσι δε παγωνεις. Βεβαια δεν ειναι κακο να φορας σαν baselayer ενα ισοθερμικο αντι γι απλο φανελακι, αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι τζαμπα λεφτα
Plug Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Πέρυσι αγόρασα μπλουζάκι-παντελόνι hellyhansen,πήγα Νορβηγία,τρομσο ταξίδι και δεν κατάλαβα τπτ.
arnold94 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 παιδες τι ειναι καλυτερο αμανικο η κοντομανικο μπλουζακι ισοθερμικο;
georgesteiros Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 παιδες τι ειναι καλυτερο αμανικο η κοντομανικο μπλουζακι ισοθερμικο; μην παρεις αμανικο για μενα δεν αξιζει. εκτος αν το θες για κανα αθλημα πχ. μπασκετ να το φορας κατω απο την εμφανιση. διαφορετικα αφου θα πληρωσεις που θα πληρωσεις τα ιδια λεφτα (γιατι διαφορα μην περιμενεις μεγαλη στην τιμη) σε συμφερει το μακρυ. ουτε καν το κοντομανικο
arnold94 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ελεγα να παρω ενα ισοθερμικο μακρυμανικο τωρα για το χειμωνα και καποιο κοντομανικο η αμανικο για καλοκαιρι...το θελω για ποδοσφαιρο,τρεξιμο και αυτα...αλλα λες οχι αμανικο ε...επισης ηθελα να ρωτησω ισοθερμικα γαντια,καλτσες και κολαν αξιζουν; απο κολαν ελεγα να παρω ενα μακρυ και ενα κοντο....κατι αλλο η nike αξιζει σα μαρκα η πληρωνεις το ονομα;
darkmmaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ παρήγγειλα 2 ισοθερμικά σε ενα site που βγάζει πολύ συχνά προσφορές. Πήρα και μπλουζάκι και παντελόνι με 30 ευρώ και τα 2!! Είναι της Head και με έχουν καταβολέψει,λέω να ξαναπαραγγείλω ,μ' άρεσαν πάρα πολύ!! Εδώ τα βρήκα http://parnass.gr/el/accessories/%CE%B5%CF%83%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1-/%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2016 από darkmmaster
djcat Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Εγώ παρήγγειλα 2 ισοθερμικά σε ενα site που βγάζει πολύ συχνά προσφορές. Πήρα και μπλουζάκι και παντελόνι με 30 ευρώ και τα 2!! Είναι της Head και με έχουν καταβολέψει,λέω να ξαναπαραγγείλω ,μ' άρεσαν πάρα πολύ!! Εδώ τα βρήκα http://parnass.gr/el/accessories/%CE%B5%CF%83%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1-/%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC/ Τώρα με την κρίση πώς τα πάτε στο μαγαζί; Βγαίνει μεροκάματο. Καλή δύναμη φίλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα