Thaninho Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θελω να αγορασω ενα ισοθερμικο μπλουζακι αλλα επειδη εδω δεν πουλανε στα καταστηματα θα παρω απο το internet. Και θελω να ρωτισω τωρα το μπλουζακι αυτο ειναι ισοθερμικο η κανει ακριβος το αντιθετο δηλ να σε κραταει δροσερο; Αν οχι δειξτε μου καποιο που να ειναι καλο (γνωστης μαρκας για να μπορεσω να το παραγγειλω) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από Thaninho
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δηλαδη θες μας πεις πως Nike-adidas δεν εχουν ισοθερμικα? και σε ολα τα μαγαζια με ορειβατικο-σκι εξοπλισμο εχουν ισοθερμικα π,χNorth face ktlp
Thaninho Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 εδω που ειμαι δεν εχει ουτε nike ουτε adidas καταστηματα μονο απο αυτα που φερνουν λιγο απο ολα
The_Judas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχουν ισοθερμικά για διάφορες χρήσεις. Ορισμένα απευθύνονται σε αθλητές, οι οποίοι θέλουν ταυτόχρονα να είναι ζεστό το σώμα αλλά να αποβάλλεται και η υγρασία ώστε να μην ιδρώνουν. Αναλόγως το άθλημα άλλα δίνουν περισσότερη έμφαση στην ζέστη και άλλα περισσότερο στο να αερίζεται σωστά το σώμα.
arianos16 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον... Θελω και εγω ενα απο αυτα τα μαραφετια αλλα και για απο κατω. Εγω το θελω για τρεξιμο σε χαμηλες θερμοκρασιες (βλεπε 1-6 μπορει και λιγοτερο) Τι εχετε να προτινετε και το σημαντικοτερο ποσο παει το μαλλι!
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Θα φοράς από μέσα ένα ισοθερμικό μπλουζάκι και από πάνω μια με μακρύ μανίκι. Το μαλλί θα σου βγει γύρω στα 20-25 για μπλουζάκι και γύρω στα 50-80 για τη μπλούζα αναλόγως τι θες. Δες και under armour είναι κατάτι ποιο οικονομικές και πολύ καλή ποιότητα.
lary7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Για οποιον θελει κατι φθηνο, την επομενη εβδομαδα φερνουν ισοθερμικα τα lidl. Ειναι αρκετα ποιοτικα και ανθεκτικα ενω ιναι και ιδανικα για πιτζαμα! 1
Haldol Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Εγω το θελω για τρεξιμο σε χαμηλες θερμοκρασιες (βλεπε 1-6 μπορει και λιγοτερο) Τι εχετε να προτινετε και το σημαντικοτερο ποσο παει το μαλλι! Γι αυτή τη χρήση πρέπει να φορέσεις ρούχα σε δύο στρώσεις (layers). Το κάτω-μέσα layer είναι ισοθερμικό, ενώ στην πίσω μεριά του (πλάτη) πρέπει οπωσδήποτε να έχει ύφασμα που να αποβάλει την υγρασία (ιδρώτας). Το πάνω-έξω layer έχει ρόλο αντιανεμικού, ενώ είναι και μερικώς αδιάβροχο. Εάν δεν χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα δύο θα ξυλιάσεις. Σκέτο ισοθερμικό, θα σε περονιάσει ο αέρας. Σκέτο αντιανεμικό, θα τον δαγκώσεις απ' τη θερμοκρασία. Τα μαλλί... για ένα αντιανεμικό τζάκετ και μια ισοθερμική φανέλα-μπλούζα... είναι αρκετό. Υπολόγιζε γύρω στα 100€ για μέτριας ποιότητας-μάρκας ρούχα.
status Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον... Θελω και εγω ενα απο αυτα τα μαραφετια αλλα και για απο κατω. Εγω το θελω για τρεξιμο σε χαμηλες θερμοκρασιες (βλεπε 1-6 μπορει και λιγοτερο) Τι εχετε να προτινετε και το σημαντικοτερο ποσο παει το μαλλι! Πάρε μπλουζάκι ποδηλατου τότε, την ίδια δουλειά θα κάνει.
pournaras Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Για οποιον θελει κατι φθηνο, την επομενη εβδομαδα φερνουν ισοθερμικα τα lidl. Ειναι αρκετα ποιοτικα και ανθεκτικα ενω ιναι και ιδανικα για πιτζαμα! Τα εχω παρει, μια χαρα ειναι, αλλα το παντελονακι ειναι αρκετα κοντο ρε γαμωτο. Σε αυτο το σχεδιο ειναι ολα τα ισοθερμικα;
margaritagr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Καποιο εσωρουχο βαση σαν baselayer , με μια μακρυμανικη απο πανω + αδιαβροχο-αντιανεμικο τζακετ. Εχε υποψη σου οτι τα ρουχα αυτα, ειδικα το layer πρεπει να ναι εφαρμοστα. Για απο κατω ή κολλαν ή εσωρουχο-κολλαν κι απο πανω ενα κανονικο παντελονι φορμας. Η north face εχει πολυ ποιοτικα ρουχα, αλλα ειναι τσιμπημενα. Μπορεις επισης να δεις σε helly hansen. Οι adidas & nike εχουν ρουχα κυριως για τρεξιμο σε νορμαλ θερμοκρασιες. Θα προτεινα δηλ να παρεις layersαπο τις αλλες μαρκες, και τζακετ απο αυτες τις δυο. Πχ http://eu.thenorthface.com/tnf-eu-en/men-s/shop-by-category/baselayers-socks/warm-heavyweight/men-s-base-layer-warm-long-sleeve-crew-neck-shirt.html http://eu.thenorthface.com/tnf-eu-en/men-s-base-layer-warm-tights-4.html Αυτα σαν βαση. Και μετα πχ http://eu.thenorthface.com/tnf-eu-en/men-s/shop-by-activity/trail-running/shirts-tops-t-shirts/men-s-impulse-1-4-zip-top-1.html
nemesiskp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχει κανα λινκ με τα μπλουζακια που θα φερει το lidl;
lary7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Τα εχω παρει, μια χαρα ειναι, αλλα το παντελονακι ειναι αρκετα κοντο ρε γαμωτο. Σε αυτο το σχεδιο ειναι ολα τα ισοθερμικα; Καλα ποσο ψηλος εισαι? Δοκιμασε μεγαλυτερο νουμερο, εμενα και σε κατι φιλους εχουν κατσει μια χαρα.Σαν σχεδιο τι εννωεις? Πανω κατω ολα ετσι ειναι αλλα αυτα του λιντλ εχουν υπερβολικα σχεδια πιστευω, θα προτιμουσα κατι λιγοτερο φανταχτερο, αν και τουλαχιστον απο αντοχη ειναι πολυ καλα. http://www.lidl-hellas.gr
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Και πως δοκιμάζετε τα μεγέθη στα lidl ρε καρντασια; Pournaras τι διαστάσεις έχουν αυτά που έχεις;
arianos16 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Παιδια κανα λινκ απ'ολα αυτα που προτινατε απο καποιο eshop?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα