Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φετος εβαλα cyta και μου ειχαν πει απο το τηλ (συμφωνα με την αποσταση μου) οτι θα πιανω 14-16.

Ο τεχνικος τους, οταν εφερε το ρουτερ, μου ειπε οτι θα πιανω 15. Οι ταχυτητες (συνηθως επιανα 3-4) ειναι πραγματικα χαλια και τους εστειλα μηνυματα για να δουμε τι φταιει. Εστειλαν τον τεχνικο τους και μας ειπε οτι πιανουμε 5.5 (στην πραγματικοτητα πολυ λιγοτερο, τα βιντεο κολλανε και πολλες φορες για να ανοιξουν οι σελιδες περνει πολυ ωρα, εχωντας κανει απειρα refresh) και οτι θα εστελναν τον τεχνικο του οτε για να ελενξει το προβλημα του δυκτιου. Σημερα με πηραν τηλεφωνο και με ενημερωσαν οτι μετα απο τον ελεγχο απο τον οτε πιανουμε 11 και οτι φταινε τα κακης ποιοτητας καλωδιας που υπαρχουν στο δρομο (οχι στην πολυκατοικια). Μπηκα αμεσως sto speedtest και το αποτελεσμα ηταν ακομα πιο τραγικο. 1.34 download και 0.07 upload. Οποτε αναρωτιεμαι αν αλλαξω παροχο θα μου βελτιωθει η ταχητητα? Γιατι νομιζω οτι απο τα ιδια καλωδια δεν θα περνω ιντερνετ?

Δημοσ.

Πες μας αρχικά τις ενδείξεις του ρούτερ.

Δημοσ.

Μπες στη σελίδα του ρούτερ και κάνε print screen τις ενδείξεις,δηλαδή τις πληροφορίες της σύνδεσης.downstream,line attenuation,snr margin κλπ.Έπειτα ανεβασε τη στο site.

Δημοσ.

Μπες στη σελίδα του ρούτερ και κάνε print screen τις ενδείξεις,δηλαδή τις πληροφορίες της σύνδεσης.downstream,line attenuation,snr margin κλπ.Έπειτα ανεβασε τη στο site.

Δεν βρισκω το κουτι με τα χαρτια της cyta για δω τι pass και usernaem πρεπει να βαλω.

Το ρουτερ ειναι αυτο που μας εδωσαν (adb). Νομιζω ονομα χρηστη βαζω administrator... Τι pass να βαλω?

Δημοσ.

Δεν βρισκω το κουτι με τα χαρτια της cyta για δω τι pass και usernaem πρεπει να βαλω.

Το ρουτερ ειναι αυτο που μας εδωσαν (adb). Νομιζω ονομα χρηστη βαζω administrator... Τι pass να βαλω?

Admin / Admin ή Administrator / Administrator νομίζω. ή βάλε Admin / κενό στο password ή Administrator / κενό στο password.

Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα, μπορει να βοηθησει καποιος?

Link Information

spacer.gif Uptime: 0 days, 0:10:00 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.053 / 8.068 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 7.832 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,80 / 10,25 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 23,5 / 34,5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 8,5 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 327.679 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 393.229 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 0 / 70.294 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 0 / 1.014 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 0 / NA

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω και εγω το ιδιο προβλημα, μπορει να βοηθησει καποιος?

Link Information

spacer.gif Uptime: 0 days, 0:10:00 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.053 / 8.068 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 7.832 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 1,80 / 10,25 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 23,5 / 34,5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,0 / 8,5 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 327.679 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 393.229 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 0 / 70.294 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 0 / 1.014 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 0 / NA

Απο οτι βλεπω εισαι αρκετα μακρια απο το Α/Κ.Νομιζω η ταχυτητα σε σχεση με το attenuation ειναι οκ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα και εγώ μια βοήθεια :)
Έχω βάλει cyta άδω και 1 χρόνο κοντά και έχω βαρεθεί να αντιμετωπίζω πρόβλημα.
Στα καλά καθούμενα δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ. (πολλες φορες εως 3 μερες με απειρα restart) Έχω πάρει τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη πάνω από 10 φορές. Μου έχουν πει από το να αλλάξω καλώδιο έως το ότι μου αλλάζουν το κανάλι!και παλι μετα απο λιγο καιρό τα ίδια!

Με μια δική μου αναζήτηση στις ρυθμίσεις του μόντεμ μου δίνει τα εξής τραγικά αποτελέσματα:

Loss of Framing (Local/Remote): 481 / 0
Loss of Signal (Local/Remote): 37 / 0
Error Seconds (Local/Remote): 38 / 0
αν είναι ποτέ δυνατόν! θα φέρω τεχνικό αλλα είμαι είμαι σίγουρη ότι δεν θα λύσει το πρόβλημα.
καμιά ιδέα?
Σας γράφω απο Θεσσαλονίκη

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω εισαι αρκετα μακρια απο το Α/Κ.Νομιζω η ταχυτητα σε σχεση με το attenuation ειναι οκ!

μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα, μπορεί να φταίνε χίλια δυό δεν σημαίνει οτι μένει μακρια απτο Α/Κ επειδή είδες έναν αριθμό..

Δημοσ.

μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα, μπορεί να φταίνε χίλια δυό δεν σημαίνει οτι μένει μακρια απτο Α/Κ επειδή είδες έναν αριθμό..

αρχικα ξεκιναμε απο την αποσταση!Μετα βλεπουμε και τα υπολοιπα χιλια δυο.

Και βεβαια ενας αριθμος μπορει να σημαινει πολλα ...

Δημοσ.

αρχικα ξεκιναμε απο την αποσταση!Μετα βλεπουμε και τα υπολοιπα χιλια δυο.

Και βεβαια ενας αριθμος μπορει να σημαινει πολλα ...

θα λεγά οτι αρχικά ξεκινάμε με την καλωδίωση, και μετά πάμε στην απόσταση.. αφου το πρώτο λύνεται, το τελευταίο όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...