Προς το περιεχόμενο

Agora othonis TFT 15''

piosmexeri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi pedia, psaxno kapio kalo modelo (oxi to kalitero) gia othoni TFT 15'' se logikes times.Apo piotita dld apo metria ews kali.To Pc pou tha tin xrisimopeiei litourgei mono gia Office efarmoges ke o xristis tou theli na min kourazode ta matia tou.

Δημοσ.

Μην πάρεις Samsung. Προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι. Μπορείς να πάρεις LG με 380? η Viewsonic με 420? οποίες έχουν εγγύηση 3 χρόνια on site και στις αλλάζουν με το πρώτο Pixel που θα καεί. Βασικά πρόκειται για τις ίδιες οθόνες με διαφορετικά λογότυπα(περιτιλύγματα)

Δημοσ.
Μην πάρεις Samsung. Προσωπικά δεν την εμπιστεύομαι. Μπορείς να πάρεις LG με 380? η Viewsonic με 420? οποίες έχουν εγγύηση 3 χρόνια on site και στις αλλάζουν με το πρώτο Pixel που θα καεί. Βασικά πρόκειται για τις ίδιες οθόνες με διαφορετικά λογότυπα(περιτιλύγματα)

Συμφωνώ για τις Samsung......με ότι "παίζει" από παρτίδες στην Ελληνική αγορά/εγγύηση !

-LG με Viewsonic όμως..... καμία σχέση σε όλα μεταξύ τους !

Δημοσ.

Συμφωνώ για τις Samsung......με ότι "παίζει" από παρτίδες στην Ελληνική αγορά/εγγύηση !

-LG με Viewsonic όμως..... καμία σχέση σε όλα μεταξύ τους !

Καλά μεγάλε,ό,τι πείς εσύ είναι νόμος.

Άσε να έχουμε τη γνώμη μας,την έχω μπροστά μου και βλέπω.

Πιστεύω αυτό που βλέπω όχι ό,τι μας κατεβαίνει να λέμε.

Δημοσ.

Καλα ρε παίδες,ό,τι πείτε.

Και εγώ δεν είχα ποτε samsung αλλά η συγκεκρειμένη με τον εκτυπωτή δώρο με άφησε πολύ ευχαριστημένο.

Και επαναλαμβάνω,μερικές φορές είναι καλύτερο να πιστευεις τα μάτια σου από τα νούμερα που προσπαθούν να σου πλασάρουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...