maik42 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) στο συγκεκριμενο μοντελο θελω να εγκαταστησω τα windows 7 32bit. (απο την μαμα του εχει vista). και επειδη απο φορητα δεν γνωριζω,θελω την βοηθεια σας. 1. πως μπαινουμε στο bios; (ρωτω για να μην παρω σβαρνα ολα τα F και κανω καμια πατατα) 2. το recovery partision των vista το διαγραφω; 3. drivers κατεβαζω απω εδω; http://toshiba-lapto...rivers-for.html ή υπαρχει κατι καλυτερο; 4. κατεβαζω οτι βρω μπροστα μου; ή οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι αχρειαστοι; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από maik42
A_panM Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 θελεις να κανεις φορματ βαζοντας τα windows 7 ή τα vista απο το recovery?Για να μπεις στο bios πατας το F2... Για οδηγους πας εδω http://goo.gl/V1v6F
maik42 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 στο συγκεκριμενο μοντελο θελω να εγκαταστησω τα windows 7 32bit. (απο την μαμα του εχει vista). και επειδη απο φορητα δεν γνωριζω,θελω την βοηθεια σας. 1. πως μπαινουμε στο bios; (ρωτω για να μην παρω σβαρνα ολα τα F και κανω καμια πατατα) 2. το recovery partision των vista το διαγραφω; 3. drivers κατεβαζω απω εδω; http://toshiba-lapto...rivers-for.html ή υπαρχει κατι κακυτερο; 4. κατεβαζω οτι βρω μπροστα μου; ή οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι αχρειαστοι;
A_panM Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Το recovery αφησε το μην το διαγραψεις ειναι λιγο πολυπλοκη διαδικασια για να τι διαγραψεις.Τωρα περνα τα 7 και για οδηγους βαλε στο site που σου εδωσα τα στοιχεια του λαπτοπ σου...Αλλιως δωσε μου τα στοιχεια να σου δωσω το λινκ απευθειας....
maik42 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 o.k. βρηκα τους drivers.ειναι χρησιμοι ολοι; edit: και αν θελησω να βαλω παλι τα vista, πως μπορω να τα κανω απο το recovery partision;
A_panM Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Ολοι οι οδηγοι ειναι χρησιμοι! Δεν θυμαμαι πως γινεται ανακτηση απο recovery να σου απαντησω.Δεν το εχω κανει ποτε διοτι και εγω στο λαπτοπ μου vista ειχα το οποια τα εβγαλα με το που βγηκαν τα 7!Δεν υπαρχει λογος να βαλεις vista...
TheELF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέσα από τα windows έχει ένα πρόγραμμα για να γράψει το recovery σε dvd με τα οποία ξεκινάς τον Η/Υ και κάνει recovery άσχετα με το τι τον έκανες τον δίσκο.
maik42 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέσα από τα windows έχει ένα πρόγραμμα για να γράψει το recovery σε dvd με τα οποία ξεκινάς τον Η/Υ και κάνει recovery άσχετα με το τι τον έκανες τον δίσκο. μαλιστα. με τον παραδοσιακο τροπο δηλαδη. ειχα την εντυπωση,οτι με καποιο hot key κατα την εκκινηση το κανει αυτοματα, κατ' ευθειαν απο το διαμερισμα. ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 μαλιστα. με τον παραδοσιακο τροπο δηλαδη. ειχα την εντυπωση,οτι με καποιο hot key κατα την εκκινηση το κανει αυτοματα, κατ' ευθειαν απο το διαμερισμα. ευχαριστω. Γίνεται και αυτό,το βασικό είναι αυτό δηλαδή αλλά αν περάσεις άλλο λειτουργικό και κάτι γίνει με τα διαμερίσματα πάει το recovery με ένα κουμπάκι,και εκεί καλό είναι να έχεις τα dvd.
A_panM Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Για μενα το recovery που περιεχει τα vista ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ!Το εχω ηδη διεγραψει απο οταν εβαλα τα 7...
Antwni Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Για μενα το recovery που περιεχει τα vista ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ!Το εχω ηδη διεγραψει απο οταν εβαλα τα 7... Σε ρωτήσαμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα