Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω μια ViewSonic VA190wb. Το προβλημα που εχω ειναι οτι ανοιγει κ κλεινει απο μονη της και δεν ξερω τι μπορει να φταει. Υποθετω οτι ειναι πυκνωτης η τροφοδοτικο απλα επειδη δν ειμαι τεχνικος θελω να τν παω καπου να τν φτιαξουν αλλα λιγο οικονομικα αν γινεται. Πηρα τηλ την επισημη αντιπροσοπεια στην Αθηνα και μου ειπαν να την παω απο εκει και για εργασια ενα 25ρι μεσα στο νερο. Απο εκει και περα θα μου πουν το κοστος και αν θελησω συνεχιζουν.

Επειδη υποθετω το κοστος να ναι κανα 50ρι και 25 η εργασια καλυτερα να παρω καινουρια. Τι λετε; Ξερετε κανενα μαστορα σχετικο;

Δημοσ.

'Η την φτιαχνεις μονος σου ή παιρνεις καινουργια.Δεν αξιζει να δωσεις 50 ευρω.

υποθετω οτι ειναι 50. μπορει να ειναι κ 10 ευρω ζημια. δν ειναι καιρος για 150ρια σε οθονες!!!!!!!

Δημοσ.

Κι ενας πυκνωτης ναναι, δεν υπαρχει περιπτωση να σου παρουν κατω απο 30 ευρω με τα εργατικα.Ασε που δεν ειναι παντα θεμα πυκνωτων, εμενα μου χε καει το ολοκληρωμενο το οποιο το αγορασα σκετο το εξαρτημα 12 ευρω.

Δημοσ.

γαμωτο αυτο πιστευω κ εγω απλα τν λυπαμαι.. αν βρω καποιον μαστορα π να ασχολειται θα παρει στανταρ πολυ λιγοτερα απο οσα θα επερνε ενα καταστημα!

Δημοσ.

Οι πυκνωτες ειναι φτηνοι .Θα σου κοστιζουν απο 30 ως 70 λεπτα ο ενας.Αλλα ο μαστορας θα πληρωθει για την εργασια του.Εννοειται οτι καποιο μικρο μαγαζακι θα σου παρει λιγοτερα απτην αντιπροσωπεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...