xrhstos7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ναι σαφωσ οικονομικα μου φαινεται καλυτερη αλλα θα μπορεσω να φορεσω τιν καρτα γραφικων που μου προτεινες στην πρωτη συνθεση η θα υπαρχει ασυμβατοτητα?σορυ αν ειναι ηλιθια ερωτηση ξερω καποια πραματα αλλα εχω καιρο να ασχοληθω .σορυ αν σε πρηζω αλλα ψαχνω την φθηνοτερη λυση με προυποθεσεις να γινει πιο μαχιμο το μηχανημα αργοτερα που ισως θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα.ευχαριστω. οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη η γενικοτερη συμβουλη πριν κανω το μεγαλο βημα.εχω κανει λαθωσ επιλογες παλιοτερα με την αγορα ετοιμου υπολογιστη και γιαυτο ειμαι τοσο επιφυλακτικος και "πρηχτης". συγγνωμη για την ταλαιπωρια
XMorsX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δεν κουραζεις κανενα μην ανυσηχεις. Φυσικα και η mobo ειναι επεκτασιμη και θα μπορεις να βαλεις αλλη GPU στο μελλον. Απλως αν επιλεξεις τον Phenom και την 7770 θα ξοδεψεις συνολικα λιγοτερα χρηματα. Φυσικα αν δεν διαθετεις 550 ευρω τωρα, ο Α10-5800Κ αποτελει καλη επιλογη. Σου εφτιαξα και μια συνθεση με Phenom και 7750, η οποια παει στα 500 ευρω. Για να εχεις επιλογες σε ολο το price range 1
xrhstos7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστω παρα πολυ να σου πω την αληθεια μου φαινεται λιγο στριμωγμενα με τον Α10 και ηθελα να δω και κατι αλλο.σαφως η πρωτη σου συνθεση με ιντριγκαρε αλλα 50 Ε οπωσ και να εχει εχουν διαφορά+ οτι προσωπικα σε μενα δεν νομιζω να ειχε μεγαλη διαφορα 7770 με 7750 ενω 50 Ε ειναι 2 μεροκαματα.επομενως θα περιμενω κανα 2 μερες μην δεις κατι αλλο η προτεινει καποιοσ αλλος κατι αλλα αυτη την στιγμη το Νο.3 ειναι το καλυτερο και για εκει οδευω με τα χιλια.ευχαριστω πολυ γιατι αν καθομουν μονοσ μου να βρω ακρη θα μου παιρνε κανα μηνα. αν σκεφτεις κατι αλλο για τις επομενες 2 μερεσ που θα περιμενω εδω θα μαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα