Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θελω να αγορασω καινουριο pc και θελω την βοηθεια - γνωμη σας.

λοιπον εχουμε και λεμε:

Ποσό που διαθέτουμε : 400-500

χρήση υπολογιστή :ταινες πολυ,ιντερνετ, gaming metria,

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι ιδιαίτερα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. οχι εχω 2-3

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?εχω αλλα 8α ηθελα μια προταση για wirelles ποντικι/πληκτρολογιο εκτος budget

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Γιάννενα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? καλυτερα απο ενα. τωρα οσο για ποιο καταστημα ξερω μονο απ το e-shop οτι δεν θα μου στοιχισει η αποστολη αλλα... ψαχνω την καλυτερη δυνατη -φθηνη προταση επομενως αμα εχετε καποια αλλη καλυτερη προταση δεκτη

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?καλύτερα στο καταστημα

λειτουργικο συστημα οχι

Λοιπον πριν κανα μηνα πεθανε ο προ 6αετιας.τεσπα η χρηση που κανω στο pc ειναι σχεδον 24/7/365

αρα θελω μια σχετικα καλη ψυξη(οχι υπερβολες) και τα μερη του να ναι αντοχης και με εγγυηση ++.θελω να αντεξει βασικα αρκετα χρονια και να μπορω ακομα και αν δεν σηκωνει παιχνιδια μελλοντικα να το εχω οσο πιο πολυ αντεξει .και θα ηθελα την γωμη σας για ups, oxi aparaithta mesa sto budget ,einai extra. ξερω ζητάω πολλα αλλα οτι μπορειτε κανετε οι εποχες ειναι δυσκολες

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Οριστε και ενα καλο σετ ασυρματα πληκτρολογιο - ποντικι: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.575156 , http://www.e-shop.gr...l?id=PER.570812

Φθηνοτερη εναλλακτικη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575691

μπορουμε να βαλοθμε κανα μεγαλυτερο δισκο η κανα 500αρι ακομα και να μειωσοθμε πουθενα αλλου?

Εγω θα προτεινα να βαλεις χωρις να μειωσεις. Δε βλεπω κατι που να επιδεχεται υποβαθμισης για μεγαλυτερο σκληρο. Εκτος και αν δουμε απο visionstudio μηπως βγαινει συνολικα φθηνοτερο το συστημα.

Δημοσ.

ναι αν μπορεισ κανε μου και απο vs δουμε αν εχει κατι καλυτερο να προσφερει .προφανως εχεισ δικιο για το δισκο. το ups γενικα αξιζουν τα λεφτα τους σε ρωταω γιατι γενικα ειμαι πολυπαθος ,εχω καψει 2 μητρικες και καμια 4αρια μνημεσ ραμ στα 10 χρονια που ασχολουμαι αλλα δεν ειχα παρει ποτε ups

Δημοσ.

Oριστε απο visionstudio. Παλι δεν μπορεσα όμως να χωρεσω 1TB σκληρο, οποτε δε βλεπω το λογο να παραγγειλεις απο θεσσαλονικη, εκτος και αν σου αρεσει περισσοτερο το κουτι corsair.

Aν δεν εχεις πολυτιμα δεδομενα που καιγεσαι να μην τα χασεις την ωρα που πεφτει το ρευμα, νομιζω πως και με ενα πολυμπριζο ασφαλειας εισαι καλυμμένος.

VISION STUDIO COMPUTERS - ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ PC ΣΑΣ.htm

Δημοσ.

λοιπον μια χαρα την βλεπω την συνθεση μου αρεσε αρκετα.απο ωσ δεν μπορεσα να την ανοιξω την συνθεση.ευχαριστω πολυ για τον κοπο και τισ γνωσεις σου. θα περιμενω βεβαια και για μια δευτερη γνωμη

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον μια χαρα την βλεπω την συνθεση μου αρεσε αρκετα.απο ωσ δεν μπορεσα να την ανοιξω την συνθεση.ευχαριστω πολυ για τον κοπο και τισ γνωσεις σου. θα περιμενω βεβαια και για μια δευτερη γνωμη

Χαιρομαι που σου αρεσε. Δες και αυτο το case μηπως προτιμας πιο επιθετικη εμφανιση: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.650962 Θα πρεπει να το συνοδεψεις με αυτο το case fan: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650143

Δημοσ.

χμ too agressive ..το πρωτο αν και δεν μου εκανε εντυπωση μου αρεσει πιο πολυ. να σε ρωτησω την asrock γενικα την εχεις σε εκτιμηση?

Δημοσ.

Δεν εχουν καποιο ελατωμα τα προιοντα της Asrock αν αυτο ρωτας, μαλιστα νομιζω πως παρουσιαζουν τον μικροτερο αριθμο RMA. Το μονο μειον ειναι οτι δινει 2 χρονια εγγυηση αντι για 3 που δινουν Gigabyte και Asus, αλλα σε αυτα τα χρηματα δεν περνεις mobo απο τις τελευταιες, και αν περνεις θα ειναι πιο φτωχα εξοπλισμενες.

Δημοσ.

γενικα η αγορα υπολογιστη θεωρω οτι ειναι χαμενα λεφτα αλλα με τα σημερινα οικονομικα δεδομενα για μενα ειναι επενδυση γιαυτο θελω να αντεξει οσο το δυνατον περισσοτερο.πιστευεις οτι αν περιμενω μετα τις γιορτες θα μπορεσω να εχω το ιδιο η κατι καλυτερο σε αυτην η σε χαμηλοτερη τιμη?

Δημοσ.

οκ. κατι τελευταιο αν επαιρνα μια μητρικη με ενσωματωμενη καρτα γραφικων για αρχη και επαιρνα αργοτερα αυτη που μου προτεινεις θα επεφτε το κοστος και θα αξιζε η οχι και αν ναι εχεισ κατι να μου προτεινεις?σε ρωταω γιατι γιατην ωρα δεν με ενδιαφερει το gaming τοσο αλλα ενα σχετικα καλο pc στο συνολο που να αντεξει και οταν θα εχω τα χρηματα να κανω μια μικρη αναβαθμιση για gaming

Δημοσ.

Σε αυτη τη περιπτωση θα μπορουσες να φτιαξεις οικονομικο συστημα με Trinity με ισχυρη ενσωματωμενη που χει και καινουριο socket (δεν μπορω να δω τις συνθεσεις του XMorsX).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...