cpttony Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 καλυσπερα, εχω επιδοτηση και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εχω cosmote και θελω να αγορασω ενα κινητο απο το πλαισιο, γινεται ή πρεπει να παω μονο απο την cosmote(τοσα χρονια απο κει παω,αλλα θελω να ρωτησω)
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επιδότησή σου για αγορά κινητού από το Πλαίσιο, αλλά μόνο την απλή επιδότηση (συμβόλαιο 1 έτους) και όχι την υπερεπιδότηση που ενδεχομένως σου πρότειναν. Το ποσό της πρώτης είναι μικρότερο από της δεύτερης, αλλά δεσμεύεσαι στην Cosmote για συμβόλαιο ενός έτους αντί για 2.
HERTHAN Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Για να μην ανοιγω νεο θεμα μπορει καποιος να μου πει για επιδοτηση συσκευης απο cosmote σε ποια καταστηματα μπορω να παω εκτος απο cosmote-oteshop και γερμανο?
HERTHAN Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 <p>Για να μην ανοιγω νεο θεμα μπορει καποιος να μου πει για επιδοτηση συσκευης απο cosmote σε ποια καταστηματα μπορω να παω εκτος απο cosmote-oteshop και γερμανο?</p> Καποιος που να ξερει.
alpo Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μπορείς στο Πλαίσιο. Cosmote και Vodafone.<br> Κάνεις ανανέωση συμβολαίου και μπορείς την όποια επιδότηση έχεις να την εξαργυρώσεις είτε σε αγορά συσκευής, είτε να πάρεις το πόσο της επιδότησης σε πιστωτικό για την αγορά οτιδήποτε άλλου προϊόντος από το κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο πήρα μια οθόνη για λογαριασμό ενός φίλου, ο οποίος μου έδωσε τα λεφτά (ουσιαστικά εξαργύρωσα το πιστωτικό) και μετά πήρα τη συσκευή που ήθελα από άλλο σκρουτζομάγαζο, 200 ευρώ φθηνότερα απ ότι αν θα την έπαιρνα από το Πλαίσιο.
thanoskf Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 παιδια εγω εχω καρτοσυμβολαιο cosmote και εχω επιδοτηση 120€ δηλαδη αυτα μπορω να τα εχω και να παω στο πλαισιο και να παρω π.χ. xbox με αυτα και αν ναι τι πρεπει να κανω για να τα χρησιμοποιησω ετσι
alpo Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μπορείς απλά να πας σε ένα κατάστημα πλαίσιο και να ρωτήσεις. Απλά ανανέωση συμβολαίου θα κάνεις. Κοίτα πάντως αν μπορείς με κάποιο τρόπο να διεκδικήσεις από την Cosmote μεγαλύτερη επιδότηση.
thanoskf Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κοιτα εγω συνηθως ανανεωση κανω η απο γερμανο η απο οτεσοπ τωρα θα παω στο πλαισιο για ανανεωση?και θα τους πω οτι την επιδοτηση θα τη χρησιμοποιησω ως πιστοτικο?
alpo Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 κοιτα εγω συνηθως ανανεωση κανω η απο γερμανο η απο οτεσοπ τωρα θα παω στο πλαισιο για ανανεωση?και θα τους πω οτι την επιδοτηση θα τη χρησιμοποιησω ως πιστοτικο? Ναι. Αυτό ακριβώς.
HERTHAN Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εκτος απο Πλαισιο γιατι δεν εχει εδω παιζει να μπορω απο Κωτσοβολο,Ηλεκτρονικη,You,Electronet?
mork Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Παιδιά έχω κι εγώ μια απορία πάνω στο θέμα τον επιδοτήσεων οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Λοιπόν, δικαιούται ο πατέρας μου μία επιδότηση γύρω στα 70 ευρώ γιατί θα ανανεώσει/ανανέωσε/κάτι τελος πάντων το συμβόλαιο του με την Cosmote και θέλει να πάρει το Nokia Asha 306. Πήρε τηλέφωνο στον Γερμανό, μιας και τόσα χρόνια απο 'κει έκανε τις όποιες αγορές, συμβόλαια, κλπ και του είπαν ότι δεν το έχουν και ότι υπάρχει μόνο το 311. Τους είπε αν μπορεί να γίνει παραγγελία και πάλι έφαγε άκυρο. Οπότε οι ερωτήσεις μου είναι δύο: 1)Όντως δεν μπορεί να το παραγγείλει;Θεωρητικά με την επιδότηση δεν έχεις δικαίωμα για όποια συσκευή θέλεις εσυ; 2)Αν κάνει τελικά την αγορά από το πλαίσιο για παράδειγμα, στο οποίο είναι διαθέσιμο, πρέπει απλά να πάρει τηλέφωνο και να πει τι θέλει και θα τα κανονίσει το πλαίσιο με την cosmote ή πρέπει να μιλήσει πρώτα με την cosmote? Θα έπαιρνα τηλέφωνο ο ίδιος στο πλαίσιο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τηλέφωνο, οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει.. Ευχαριστώ!
alpo Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 1. Όχι, δεν μπορείς να πάρεις όποια συσκευή θέλεις. Ο κάθε πάροχος έχει μόνο συγκεκριμένα μοντέλα. Και μόνο αυτά. Μπορεί κάποιο μην υπάρχει στο κατάστημα αλλά αν το έχει η εταιρία το φέρνουν. Αν δεν το "δουλεύουν" καθόλου, τότε όχι. 2. Ναι, απλά κάνεις ανανέωση συμβολαίου στο πλαίσιο. Ο υπάλληλος του Πλαισίου μπαίνει στην εφαρμογή που θα έμπαινε κι ο υπάλληλος στο Γερμανο. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω.
ariannaki85 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να πάρεις την cosmote να συννενοηθείς, δεν μπορείς με τιποτα να βρεις τηλέφωνο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα