Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια .

Ειναι να φτιάξω μια σελίδα σε έναν φίλο και ψάχνω ένα πολύ απλό cms με υποστήριξη ελληνικών . Στην ουσία θα χρειαστει 4-5 μενου με υποσελίδες . Δηλαδη γίνεται η δουλειά και με απλή στατική html . Απλά θα ήθελα να εχει admin σελιδα για να μην με πρήζει αλλάξε εκείνο το κειμενο ή πρόσθεσε αυτό .

Στο google βγάζει αρκετά simple cms αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω , αν έχει ελληνικά ή αν ειναι δωρεαν . Για αυτό είπα α ρωτήσω μήπως έχετε δουλέψει κανένα να προτείνετε .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα joomla. Εχει component για τα παντα και καλυτερη ευρεση σε αυτα. Το wp καλο για blog, αλλα για ολα τα αλλα πιο δυσκολο.

Υ.γ. αν περασεις joomla θα σου προτεινα να αλλαξεις τον default editor με κανα jce.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ρίξε αν θες και μία ματία στο Perch ( http://grabaperch.com/ ). εγώ από όσο έχω δει σε video και σε μία demo έκδοση που δοκίμασα μου φάνηκε πολύ εύκολο, απλό αρκετά και εύχρηστο.

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα joomla. Εχει component για τα παντα και καλυτερη ευρεση σε αυτα. Το wp καλο για blog, αλλα για ολα τα αλλα πιο δυσκολο.

Υ.γ. αν περασεις joomla θα σου προτεινα να αλλαξεις τον default editor με κανα jce.

Πες μου ένα και μόνο ένα λόγο για το οποίο το wordpress είναι καλό για blog και δεν είναι καλό για site. Και ένα και μόνο ένα λόγο που προτείνεις joomla για μία τόσο απλή χρήση αντί του wordpress.

ΥΓ. Και το wordpress έχει άπειρα free plugin το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο ένας αρχάριος να εγκαταστήσει

• Like 2
Δημοσ.

+1 για το wordpress,

εναλλακτικά αν θέλεις δοκίμασε τοπικά και Joomla,Drupal για να δεις και το περιβάλλον διαχείρισης.

ποιο σε(τον) βολεύει περισσότερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

+1 +1 +1 WordPress αλλά να προσέξεις τα χιλιάδες σπασμένα plugins που δε θα παίζουν και θα τραβάς τα μαλλιά σου...

Επιπλέον, μιας και η πλειοψηφία λέει WordPress και δε δίνει ευκαιρία και σε άλλα δες και το blog μου σχετικά με διάφορα bugs που σου δίνουν ευκολίες διαχείρισης σε διάφορα θεματάκια επάνω σε applications, CMS και web apps.

http://rev-eng.blogspot.gr/

;-)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πες μου ένα και μόνο ένα λόγο για το οποίο το wordpress είναι καλό για blog και δεν είναι καλό για site. Και ένα και μόνο ένα λόγο που προτείνεις joomla για μία τόσο απλή χρήση αντί του wordpress.

ΥΓ. Και το wordpress έχει άπειρα free plugin το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο ένας αρχάριος να εγκαταστήσει

Φίλε το είχα ξεχάσει αυτό το νήμα. Πλέον και μετά από δοκιμές σε wp, δίνω και εγώ +1000 σε wp. Δεν του είχα δώσει την κατάλληλη σημασία. Πλέον δεν μπορώ να ξαναπάω σε joomla  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...