sobi1984 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 καπου θα σου εχει επιλογη autostart with windows το τικαρεις και δουλευει κανονικοτατα....με το που μπαινεις σε λειτουργικο
Silenzio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 δυσκολεύομαι να το πάω 30 % ακριβώς..το έβαλα 34 % στις 2240 στροφές με 47-48 βαθμούς σε idle.. επέλεξα load on windows startup απλα αν βάλω άλλη κάρτα θα πρέπει να το απεγκαταστήσω το προγραμματάκι ? ρωτάω γτ θέλω να τσεκάρω μια άλλη κάρτα..τα settings αυτα αφορουν τη συγκεκριμένη ή όποια βάζω στο pc..
Chris92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 δυσκολεύομαι να το πάω 30 % ακριβώς..το έβαλα 34 % στις 2240 στροφές με 47-48 βαθμούς σε idle.. επέλεξα load on windows startup απλα αν βάλω άλλη κάρτα θα πρέπει να το απεγκαταστήσω το προγραμματάκι ? ρωτάω γτ θέλω να τσεκάρω μια άλλη κάρτα..τα settings αυτα αφορουν τη συγκεκριμένη ή όποια βάζω στο pc.. λοιπον επιλεγεις αρχικα το custom.τωρα στην γραφικη παρασταση που σου δειχνει,ο οριζοντιος αξονας δειχνει τις θερμοκρασιες και ο καθετος τις στροφες του ανεμηστηρα σε %.Τροποποιησε την γραφικη παρασταση πατωντας αριστερο κλικ πανω στην καμπυλη.ΑΠο εκει και περα,επειδη εχω την ιδια καρτα απλα αλλη υλοποιηση της,την εχω βαλει μεχρι τους 50 να δουλευει στο 35% ο ανεμηστηρας,μετα στους 70 βαθμους, 60% ο ανεμηστηρας και απο τους 75+βαθμους ο ανεμηστηρας 100%.Προφανως και μπορεις να φτιαξεις εσυ οπως θες την καμπυλη,απλα σου αναφερω πως την εχω φτιαξει εγω.Ο δυνατος θορυβος που ακουσες ειναι οταν οριστικοποιεις τις αλλαγες για ελαχιστα δευτερολεπτα ο ανεμηστηρας να δουλευει 100%.ΑΝ δεν κανω λαθος το προφιλ αλλαζει αν βαλεςι αλλη καρτα πανω στον υπολογιστη.Απο εκει και περα,το προγραμμα πρεπει να τρεχει καθε φορα που ανοιγει ο υπολογιστης και καθε φορα θα ακους στην αρχη εναν δυνατο θορυβο μεχρι να οριστικοποιηθουν οι αλλαγες(στο αναφερω μην φρικαρεις οταν το ακουσεις ξανα)
Silenzio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ !!! με έσωσες !!!! και χιλια ευχαριστω όσους απάντησαν !!! 1
Chris92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 τπτ να σαι καλα.παντως γενικα να ξερεις οτι καπου υπαρχει προβλημα.δεν ειναι δυνατον να τρεχει μονο 5% ο ανεμηστηρας.και χωρις το παραπανω προγραμμα θα επρεπε να τρεχει κανονικα.ψαξου σε θεμα drivers.απεγκατεστησε τους υπαρχον με το atiman uninstaller και κατεβασε τους τελευταιους 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα