Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καπου θα σου εχει επιλογη autostart with windows το τικαρεις και δουλευει κανονικοτατα....με το που μπαινεις σε λειτουργικο

Δημοσ.

δυσκολεύομαι να το πάω 30 % ακριβώς..το έβαλα 34 % στις 2240 στροφές με 47-48 βαθμούς σε idle..

επέλεξα load on windows startup απλα αν βάλω άλλη κάρτα θα πρέπει να το απεγκαταστήσω το προγραμματάκι ?

ρωτάω γτ θέλω να τσεκάρω μια άλλη κάρτα..τα settings αυτα αφορουν τη συγκεκριμένη ή όποια βάζω στο pc..

Δημοσ.

δυσκολεύομαι να το πάω 30 % ακριβώς..το έβαλα 34 % στις 2240 στροφές με 47-48 βαθμούς σε idle..

επέλεξα load on windows startup απλα αν βάλω άλλη κάρτα θα πρέπει να το απεγκαταστήσω το προγραμματάκι ?

ρωτάω γτ θέλω να τσεκάρω μια άλλη κάρτα..τα settings αυτα αφορουν τη συγκεκριμένη ή όποια βάζω στο pc..

λοιπον επιλεγεις αρχικα το custom.τωρα στην γραφικη παρασταση που σου δειχνει,ο οριζοντιος αξονας δειχνει τις θερμοκρασιες και ο καθετος τις στροφες του ανεμηστηρα σε %.Τροποποιησε την γραφικη παρασταση πατωντας αριστερο κλικ πανω στην καμπυλη.ΑΠο εκει και περα,επειδη εχω την ιδια καρτα απλα αλλη υλοποιηση της,την εχω βαλει μεχρι τους 50 να δουλευει στο 35% ο ανεμηστηρας,μετα στους 70 βαθμους, 60% ο ανεμηστηρας και απο τους 75+βαθμους ο ανεμηστηρας 100%.Προφανως και μπορεις να φτιαξεις εσυ οπως θες την καμπυλη,απλα σου αναφερω πως την εχω φτιαξει εγω.Ο δυνατος θορυβος που ακουσες ειναι οταν οριστικοποιεις τις αλλαγες για ελαχιστα δευτερολεπτα ο ανεμηστηρας να δουλευει 100%.ΑΝ δεν κανω λαθος το προφιλ αλλαζει αν βαλεςι αλλη καρτα πανω στον υπολογιστη.Απο εκει και περα,το προγραμμα πρεπει να τρεχει καθε φορα που ανοιγει ο υπολογιστης και καθε φορα θα ακους στην αρχη εναν δυνατο θορυβο μεχρι να οριστικοποιηθουν οι αλλαγες(στο αναφερω μην φρικαρεις οταν το ακουσεις ξανα)

Δημοσ.
:-) τπτ να σαι καλα.παντως γενικα να ξερεις οτι καπου υπαρχει προβλημα.δεν ειναι δυνατον να τρεχει μονο 5% ο ανεμηστηρας.και χωρις το παραπανω προγραμμα θα επρεπε να τρεχει κανονικα.ψαξου σε θεμα drivers.απεγκατεστησε τους υπαρχον με το atiman uninstaller και κατεβασε τους τελευταιους
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...