Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βγαλεις ακρη με ΔΕΗ? LOL Εδω ξερω γνωστο που διελισε κυριολεκτικα το αμαξι του σε λακουβα σε δρομο κεντρικο τωρα στα Γιαννενα, και πειρε τα αρχ$$%% του...

ολα γινονται, εγω ξερω εμενα που εσκισα λαστιχο λιγων ημερων σε λακουβα και το κυνηγησα το θεμα και αποζημιωθηκα (3 μηνες μετα...αλλα τα πηρα) :)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρ όλο που εδω στο Ηράκλειο(Κρητη) η δεη "τεστάρει" τα τροφοδοτικά σχεδόν καθημερινά.

Και εμένα μια χαρά είναι η ΔΕΗ εδώ (Ηράκλειο)

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να φτιάξεις ομάδα να κανείς μήνυση (δεν έχει νόημα), οποίος επιθυμεί μπορεί να κάνει αιτηση για αποζημίωση από τη ΔΕΗ οταν του συμβεί κάτι ανάλογο και θεωρεί ότι ευθύνεται η ΔΕΗ

Δημοσ.

Η ΔΕΗ με χει καψει και μενα... Σε ενα λαπτοπ vaio μου καψε τον μετασχηματιστή και το Ethernet σε μια στιγμη.

156 ευρω ο μετασχηματιστής (απο Sony) και 55 ευρώ imitation...

Τι βρισιδια εχω ριξει...

Δημοσ.

Η ΔΕΗ με χει καψει και μενα... Σε ενα λαπτοπ vaio μου καψε τον μετασχηματιστή και το Ethernet σε μια στιγμη.

156 ευρω ο μετασχηματιστής (απο Sony) και 55 ευρώ imitation...

Τι βρισιδια εχω ριξει...

Αυτά παθαίνουμε όταν δεν το λειτουργούμε με την μπαταρία....δεν φταίει η ΔΕΗ εκεί...μην κατηγορούμε συνέχεια τους άλλους....

Δημοσ.

Και ομως φιλε μου.

Την ειχα πανω την μπαταρια (δεν με ενοιαζε η "ζωη" της)

Ειχα και το ρουτερ διπλα μου με ethernet.

Οταν πεφτει το ρευμα και ξαναρχεται ακουω ενα τσουφ και μια μπλε λαμψη.

Κοιταω την οθονη του λαπτοπ με χαμηλη φωτεινότητα (απομένει 1:50 η μπαταρια) και να ψαχνει να συνδεθεί με το καλώδιο. Στην αρχη σκάλωσα δεν το πηρα χαμπαρι.

Καταλαβες τι ξενερα εφαγα μολις αρχισε να λύνεται το "παζλ" στιγμιαία B)

Δημοσ.

εννοείς χωρίς να είναι συνδεδεμένο το laptop με το ρεύμα?

Οχι και με το ρευμα και την μπαταρία του. Γιατι επρεπε το ενα απο τα δύο για να μαι και καλυμενος;

Δεν ηξερα οτι πρεπει να το χρησιμοποιω το λαπ-τοπ ετσι επειδη στην Ελλαδα εχουμε την.... ΔΕΗ!

• Super Moderators
Δημοσ.

τον Antwni ρωτούσα, δεν έκανα quote γιατί πίστευα ότι θα πήγαινε ακριβώς κάτω από το δικό του post..

Δημοσ.

η ΔΕΗ απλως ακομα μια κλεψια οπως πολλα αλλα στην ελλαδα που εμεις πρεπει να πληρωσουμε τις ανοησιες των μεγαλων λαμογιιων... :eek: δεν φτανει που μας εχουν μουρλανει στα χαρατσια οι διακοπες τους μαρανανε σε εμενα εδω καποιες φορες ανοιγοκλεινουν το ρευμα και το ξαναανοιγουν εκει να δεις τι παθαινει το pc

Δημοσ.

Και ομως φιλε μου.

Την ειχα πανω την μπαταρια (δεν με ενοιαζε η "ζωη" της)

Ειχα και το ρουτερ διπλα μου με ethernet.

Οταν πεφτει το ρευμα και ξαναρχεται ακουω ενα τσουφ και μια μπλε λαμψη.

Κοιταω την οθονη του λαπτοπ με χαμηλη φωτεινότητα (απομένει 1:50 η μπαταρια) και να ψαχνει να συνδεθεί με το καλώδιο. Στην αρχη σκάλωσα δεν το πηρα χαμπαρι.

Καταλαβες τι ξενερα εφαγα μολις αρχισε να λύνεται το "παζλ" στιγμιαία B)

Ναι εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα :-(

Τι μπλε λάμψη από που την είδες (από την πρίζα?)? :P

εννοείς χωρίς να είναι συνδεδεμένο το laptop με το ρεύμα?

Όχι (κατάλαβε ο aris)...νόμιζα ότι είχε βγάλει την μπαταρία τελείως και ήταν μονο με ρεύμα...

• Super Moderators
Δημοσ.

και τι νομίζεις ότι θα πρόσφερε η μπαταρία πάνω στο laptop, κάποια προστασία?

Δημοσ.

και τι νομίζεις ότι θα πρόσφερε η μπαταρία πάνω στο laptop, κάποια προστασία?

Ε ναι...δεν είναι το ίδιο να έχεις την μπαταρία πάνω στο laptop και να την φορτίζεις από το να την έχεις βγάλει και να το δουλεύεις μόνο με ρεύμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...