stivi1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 εφοσων ειναι dell εχει την καλυτερη εγγυηση σε λαπτοπ....γνωμη μου μην πας σε καταστημα γιατι θα σου πουνε την γνωστη καραμελα οτι εχει προβλημα η μητρικη και αλλα τετοια..παρε ενα τηλεφωνο στην dell και θα σου λυθουνε ολες οι αποριες.
koslibpro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 πηγα ηδη σε public,αλλα ελειπε ο τεχνικος,οποτε οκ:Ρ το μηχανακι θα το εχω παλι στα χερια μου απο δευτερα,αν και θα προσπαθησω να ερθω σε επικοινωνια με την Dell συντομοτερα..
stivi1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 χαχα καλυτερα που ελειπε...μπορει να ειναι και κατι απλο και να μην το βρισκεις παντως.παντως αν κανεις ενα τηλεφωνο στην ντελ θα βρεις ακρη.ισως ερθουνε και σπιτι σου δωρεαν να το φτιαξουνε.σε φιλο μου του αλαξανε μητρικη στο σπιτι του και δεν πληρωσε μια γιατι ηταν σε εγγυηση
timmy611 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 όντως το καλύτερο είναι να πάρεις τηλέφωνο και θα σου πούνε αυτοί να τους πεις ότι το καλώδιο είναι τσεκαρισμένο και η TV δουλεύει βέβαια και η αλλαγή μητρικής δεν είναι κ η καλύτερη ιδέα γιατί δεν θέλεις να σου βάλουν στο μηχάνημα ανακατασκευασμένη
stivi1981 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 δεν ειναι απολυτο οτι θα του αλαξουνε μητρικη,μπορει ο ανθρωπος της ντελλ να γνωριζει την κατασταση με τα win8 και με το συγκεκριμενο λαπτοπ και να του δωσει λυση με drivers τηλεφωνικα η με επισκεψη στον χωρο του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα