Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα exe είναι το τρέχεις στα win , και μετά θα σου κάνει restart από μόνο του και θα το περάσει.

Βackup στον δίσκο γιατί να κάνεις ? απλά μπορεί να μην ξανά ξεκινήσει το notebook μαυρη οθονη.

Αρα κατι πηγε στραβα :X

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελπιζω το προγραμμα για το bios της dell να ειναι συμβατο με τα win8...

αναμενουμε τον φιλο να μας πει τι εγινε τελικα

Δημοσ.

ελπιζω το προγραμμα για το bios της dell να ειναι συμβατο με τα win8...

αναμενουμε τον φιλο να μας πει τι εγινε τελικα

Ναι το ξεχασαμε αυτο , οτι εχει win 8.

Δημοσ.

ηταν συμβατο τελικα το προγραμμα της Dell,μαλιστα ειχαν εκδοση συγκεκριμενα για win 8.

το προβλημα ομως ειναι οτι και τωρα που εχω κανει το update,ακομα η εικονα δεν μεταφερεται στην εξωτερικη οθονη (στην τηλεοραση)..

Δημοσ.

περασες παλι drivers για την καρτα οθονης?στο σαιτ της ντελλ εχει drivers για τα win8?

πατωντας το f1 σε ενα παρομοιο λαπτοπ μου βγαζει τις επιλογες για την εξοδο εικονας..

εσενα εχει τετοια λειτουργια με τα win8?

δεν μου απαντησες αν στις ιδιοτητες γραφικων βλεπει την τηλεοραση οτι ειναι συνδεδεμενη??

Δημοσ.

οπα συγνωμη το ξεχασα πριν. ναι μου την αναγνωριζει οτι ειναι συνενδεμενη.

εχει βγαλει η dell drivers για win 8 παντως,ολους τους εχω περασει.

πατωντας F1,δεν κανει (περιεργως) τιποτα. ωρε λες να εχει χαλασει το κουμπι του F1 και μου βγαζει το λαδι τσαμπα?

τα win 8 εχουν παντως επιλογη που θελει να φαινεται τι. ε οταν επιλεγεις να γινει duplicate η εικονα (μια στην οθονη του λαπτοπ και μιας στην εξωτερκη),τοτε αν ειναι συνενδεμενο με την τηλεοραση απλα σβηνει η τηλεοραση,αλλιως δεν κανει φυσικα τιποτα.

να αναφερω επισης οτι το ιδιο λαπτοπ,οταν ηταν με win 7,παλι δεν συνδεοταν με τιποτα με την ιδια τηλεοραση με τον ιδιο τροπο.

Δημοσ.

να υποθεσω οτι το κουμπι φ1 το πατας χωρις το fn?γιατι ετσι πρεπει στα καινουρια τα dell!

σε αλλη τηλεοραση το εχεις δοκιμασει?

σε χαμηλοτερη αναλυση την εβαλες να δει μηπως παιξει εκει εφοσων την βλεπει το προγραμμα της dell?

θα το παλεψουμε μεχρι να βρουμε την ακρη φιλε μου

Δημοσ.

αααα η αληθεια ειναι πως δεν το γνωριζα αυτο και πατουσα και το πληκτρο Fn μαζι!

θα το δοκιμασω αυριο και θα ενημερωσω..

επισης,εχω δοκιμαστικα χαμηλωσει την αναλυση,βεβαια δεν αλλαξε κατι.αλλη τηλεοραση για να το δοκιμασω δεν εχω δυστυχως..

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μεχρι τωρα:-)

Δημοσ.

δοκιμασε το και αυτο να δουμε μηπως βρεις λυση στο προβλημα σου...μην με ευχαριστεις,το προβλημα να λυθει θελω και θα ειμαι ευχαριστημενος

Δημοσ.

οχι ειτε παταω F1,ειτε Fn+F1 δεν κανει τιποτα,ακριβως την ιδια αντιδραση εχει..

υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω αν λειτουργει η εξοδος του λαπτοπ?η θυρα του HDMI του..

Δημοσ.

δεν υπαρχει αλλος τροπος...αν δεν κανει τπτ απτο λαπτοπ τοτε λογικα φταιει το λαπτοπ...

εφοσον ομως το προγραμμα της καρτας γραφικων βλεπει την εξωτερικη οθονη μπορει απλα να ειναι θεμα win8 η drivers.

ειλικρινα δεν ξερω αλλο τροπο να σε βοηθησω,ειμαι και επαρχια.τι να σου πω αν περναγες παλι τα win7 μηπως βγαζες ακρη.βασικα το προγραμμα της dell βγαζει τις επιλογες οθονης οταν πατας το f1 στα win 7.

Δημοσ.

θα προσπαθησω να βρω εναν τροπο να ελεγξω(εστω σε κανα πλαισιο,Public κτλπ) αν φταιει το βυσμα του λαπτοπ..αλλιως θα περιμενω κανα update απο Dell για drivers και βλεπουμε..

ευχαριστω πολυ για ολα:)

Δημοσ.

να αναφερω επισης οτι το ιδιο λαπτοπ,οταν ηταν με win 7,παλι δεν συνδεοταν με τιποτα με την ιδια τηλεοραση με τον ιδιο τροπο.

Εδώ μπερδεύει η κατάσταση... :wacko:

Η επόμενη δοκιμή σου θα πρέπει να είναι σε αλλη τηλεόραση....

Το laptop είναι σε εγγύηση??Το λέω για να μην σου φάνε λεφτά plaisio/public...

Δημοσ.

ειναι σε εγγυηση .αλλα θελω να προσπαθησω να βρω τι φταιει πρωτα αν γινεται μονος μου(χωρις να ξηλωσω τιποτα φυσικα).

ακριβως επειδη πρεπει να ειναι σε αλλη τηλεοραση,σκεφτηκα σημερα το απογευμα να παω μια βολτα απο τα public για να το δοκιμασω πανω σε καποια τηλεοραση εκει περα αν με αφησουν.αλλιως κοιταμε για εγγυηση μερια..

Δημοσ.

ειναι σε εγγυηση .αλλα θελω να προσπαθησω να βρω τι φταιει πρωτα αν γινεται μονος μου(χωρις να ξηλωσω τιποτα φυσικα).

ακριβως επειδη πρεπει να ειναι σε αλλη τηλεοραση,σκεφτηκα σημερα το απογευμα να παω μια βολτα απο τα public για να το δοκιμασω πανω σε καποια τηλεοραση εκει περα αν με αφησουν.αλλιως κοιταμε για εγγυηση μερια..

Δεν ξέρω αν σε αφήσουν... :unsure:

Μας ενημερώνεις πάντως για ό,τι νεότερο....:)

Αλλιως ναι εγγύηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...