Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,

μια φιλη εχει ενα dell inspiron n5110 και προσπαθουμε να το συνδεσουμε με την τηλεοραση της μεσω hdmi.

εχω δοκιμασει τα παντα,αλλα η εικονα δεν μεταφερεται στην εξωτερικη οθονη .

στην τηλεοραση της ειχα συνδεσει χθες μια χαρα το δικο μου acer laptop.

εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει?παιζει να μην ειναι συμβατο το λαπτοπ με την τηλεοραση,που παρεπιπτοντως ειναι μια samsung σχετικα καινουρια(δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο)??

ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συνδεσες το καλωδιο και πατησες το fn+ κουμπι f5678,αυτο δηλαδη που εχει το σημα της εξωτερικης οθονης?και δεν σου εκανε τιποτα?

Δημοσ.

συνδεσες το καλωδιο και πατησες το fn+ κουμπι f5678,αυτο δηλαδη που εχει το σημα της εξωτερικης οθονης?και δεν σου εκανε τιποτα?

ακριβως,τιποτα δεν εγινε...

Δημοσ.

ποια καρτα γραφικων εχει το μηχανημα?μπες μεσα στο προγραμμα της καρτας να δεις αν παιζει εκει τιποτα και μπες και στο bios να δεις μηπως ειναι απενεργοποιημενη η εξωτερικη συνδεση οθονης...δεν παιζει παντως αυτο που λες να μην ειναι συμβατη η τηλεοραση..δοκιμασε τα και πες μας

Δημοσ.

Ίδιο καλώδιο και το notebook σε άλλη τηλεόραση δουλεύει ?

Αν ναι δοκίμασε να κανεις ένα update την τηλεόραση της φίλης σου.

Αν όχι δεν μπας και είναι μάπα το καλώδιο.

Δημοσ.

αλλη τηλεοραση για να δοκιμασουμε δεν εχουμε ακομα..

το ιδιο καλωδιο με αλλο notebook ομως(στην συγκεκριμενη tv δουλευει).

απο το μενου της τηλεορασης πραγματικα ΟΛΑ τα εχω δοκιμασει,τιποτα δεν βγαζει πουθενα.

μαλιστα κατι ακομα που παρατηρησα,οταν συνδεω το hdmi καλωδιο στο laptop,η τηλεοραση,ενω ειναι στην επιλογη PC να δειξει εικονα,σβηνει!

ενδεχεται να εχει χαλασει η εξοδος του laptop?πως μπορω να το ελεγξω αυτο?

update την tv θα την κανω αν γινεται απο αυριο,καθως εφυγα τωρα απο το σπιτι της..

το καλωδιο παντως δεν νομιζω να ειναι μαπα.και αυτο επειδη εχει χρησιμοποιηθει 2 φορες(χθες μονο) και ειναι αυτο που εδινε πακετο μαζι η samsung μαζι με την τηλεοραση.

Δημοσ.

δοκιμασε να αλαξεις την αναλυση που δινει το λαπτοπ στη εξωτερικη οθονη...οταν συνδεεις την εξωτερικη οθονη αν μπεις στο προγραμμα της ιντελ για την οθονη σου την εμφανιζει εκει οτι ειναι συνδεδεμενη?δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας λογικα και ιδιοτητες γραφικων θα πας

Δημοσ.

αλλη τηλεοραση για να δοκιμασουμε δεν εχουμε ακομα..

το ιδιο καλωδιο με αλλο notebook ομως(στην συγκεκριμενη tv δουλευει).

Αρα ειναι ΟΚ το καλωδιο

απο το μενου της τηλεορασης πραγματικα ΟΛΑ τα εχω δοκιμασει,τιποτα δεν βγαζει πουθενα.

μαλιστα κατι ακομα που παρατηρησα,οταν συνδεω το hdmi καλωδιο στο laptop,η τηλεοραση,ενω ειναι στην επιλογη PC να δειξει εικονα,σβηνει!

ενδεχεται να εχει χαλασει η εξοδος του laptop?πως μπορω να το ελεγξω αυτο?

Εχει ενα διαγνωστικο στο dell στο bios , δεν αν κανει ελεγχο και στη hdmi

update την tv θα την κανω αν γινεται απο αυριο,καθως εφυγα τωρα απο το σπιτι της..

Mην την κανεις απο την στιγμη που με αλλο notebook σου δουλευει

το καλωδιο παντως δεν νομιζω να ειναι μαπα.και αυτο επειδη εχει χρησιμοποιηθει 2 φορες(χθες μονο) και ειναι αυτο που εδινε πακετο μαζι η samsung μαζι με την τηλεοραση.

Δεν ειναι αφου αλλου δουλευει

Εχεις ξανακανει επανεγκατασταση στα win η ειναι μαμα ?

Δες και ενα bios update στο dell+ driver svga

Δημοσ.

εχω βαλει win 8,κανονικα ειχε win 7.

bios update πρεπει να κανω λες ε?

θα το δοκιμασω αυριο που θα ερθει το μηχανημα στα χερια μου..

Δημοσ.

εχουνε προβλημα τα win 8 με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων απο οτι εκανα μια ψαχτικη...κοιτα στο λινκ!

λογικα θα πρεπει να περιμενεις να βγαλουνε drivers για τα 8αρια

http://en.community....t/19462102.aspx

καποιος ομως γραφει οτι εβαλε το bios a11 και ελυσε το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...