Προς το περιεχόμενο

δωρεάν gps εφαρμογή για iphone 4.2

yiannisT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας παιδιά. Σύνδεσα το iphone 4 σχετικά παλιό με τον υπολογιστή και συγκεκριμένα με το itunes και χωρίς να το καταλάβω, μου αφαίρεσε το gps και άλλα προγράμματα που μου είχε βάλει ένας φίλος παλιότερα. Για τα υπόλοιπα προγράμματα βρήκα δωρεάν λύση και τα αντικατέστησα με νεώτερα και καλύτερα. Όμως για gps, προσπάθησα τρία τέσσερα δωρεάν προγράμματα και δε δούλεψαν ποτέ. Τα καλά και δωρεάν gps προγραμματάκια για iphone είναι συμβατά με εκδόσεις 4.3 και όχι 4.2 όπως το δικό μου. Μήπως γνωρίζεται και έχετε να μου προτείνεται κάποιο δωρεάν gps πρόγραμμα, που να δουλεύει κανονικά και να είναι συμβατό μέχρι την 4.2 έκδοση;

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.

Κατ αρχάς για να σβηστούν σημαίνει οτι συγχρόνισες με itunes χωρίς να εχεις κανει transfer purchases ή είχες κατεβάσει τις εφαρμογές αυτές με αλλουνού λογαριασμό, οπως είπες, και αν δεν εχεις τα στοιχεία του δεν μπορείς να τις συγχρονίσεις.

Δεύτερον, γιατί εισαι σε τόσο παλιό λογισμικό; Ειναι καιρός για αναβάθμιση.

Τρίτον, καλό και οικονομικό GPS ειναι το Navv Greece στα 10 ευρώ. Τα δωρεάν ειναι οικτρά.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Σ'ευχαριστώ Μarilina.

Το λογισμικό είναι παλιό γιατί το iphone είναι ιδιαίτερα παλιό, δε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια το έχει. Είναι ενός φίλου μου και πρέπει να το έχει από τότε που κυκλοφόρησε το iphone γιατί το είχε πάρει γύρω στα 700 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Πάντως όταν το πήγε για αναβάθμιση πριν δύο εβδομάδες έξω του είπαν πως μέχρι 4.2 μπορεί να το κάνει. Παραπάνω δεν υπάρχει δυνατότητα. Είναι ένα LG. Τώρα περισσότερα δε ξέρω.

Εγώ σε αντίθεση με σένα και το φίλο μου δεν είμαι φίλος της apple γενικότερα για πολλούς λόγους. Να ο ένας είναι αυτός που αντιμετωπίζουμε τώρα. Στο android δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Για να μη μιλήσω για τη μεταφορά μουσικής. Ενώ στο android απλά με USB κάνεις τη δουλειά σου στο iphone θέλεις ξεχωριστό πρόγραμμα το itunes και μέσα από εκεί να τα βάλεις στη βιβλιοθήκη και μετά πατάς συγχρονισμός... γιατί όλα αυτά; Παραπάνω χρόνο, κόπο και χρήματα γιατί;

Πάντως ειλικρινά σε ευχαριστώ για την πρόταση εφαρμογής. Θα την κοιτάξω. Βέβαια όπως γράφει εδώ το Navv Greece είναι πλέον επτά ευρώ ακριβότερα στα 16.99 αλλά το πιθανότερο είναι να την εγκαταστήσουμε τελικά καθώς δε μπορούμε να βρούμε κάτι άλλο.

Πολλές ευχαριστίες

Καταρχάς εσύ στο πρώτο ποστ είπες οτι το iphone ειναι 4. Αυτό που λες, το οτι παει μεχρι 4.2σημαινει οτι ειναι 3G μοντέλο, δηλαδή παμπάλαιο ναι μεν, αλλα μια χαρά λειτουργικο.

Απο κει και πέρα τα του αντροιντ ειναι αναλογα το τι του αρέσει του καθενός. Ασε που μια χαρά τα κάνουμε ολα αυτά που λες και πολλά ακόμη. Απλα θελει να το ψάξεις λίγο.

Δες το CitisNavv ειναι ακομη 9.99 νομιζω.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...