nat83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα! Έχω ένα iphone 3 το οποίο γραφει στις πληροφορίες έκδοση 3.1.2 (7D11). Γενικά όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογές μου γράφει συνέχεια ότι απιτείται ios 4.3.1. Μπορώ να κάνω update σε ποιά καινούρια έκδοση? Μέχρι ποιά έκδοση θα υποστηρίζει? Για να μην κολλάει κτλ. Και επίσης, πώς μπορώ να κάνω update?? Ευχαριστώ!
stivi1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 μεχρι 4.2 μπορεις να το πας φιλε μου αν και εχει δεν θα μπορεις να κατεβαζεις πολλα πραγματα οπως πχ το φεισμπουκ..
nat83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 αα κατάλαβα.. ναι τα περισσότερα 4.3.1 ζητάνε.. και να υποθέσω ότι αυτές οι εφαρμογές πχ facebook, gmail, dropbox δεν υπάρχουν πιά για παλιότερες εκδόσεις ε?? update κάνω μέσα από το appstore?
georgeadams Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Αν έχεις iPhone 3G, πάει μέχρι το iOS 4.2.1, αλλά θα σέρνεται σε σχέση με το 3.1.3 που έχεις τώρα. Αν έχεις iPhone 3GS, μπορείς να το αναβαθμίσεις στην τρέχουσα έκδοση (iOS 6.0.1) χωρίς πρόβλημα. Στην περίπτωση σου, update στο iOS μπορείς να κάνεις μόνο συνδέοντας το με υπολογιστή που τρέχει iTunes. Μόνο από το iOS 5.0 και μετά μπορείς να κάνεις update μέσα από το ίδιο το iPhone. Παλιότερες εκδόσεις εφαρμογών δυστυχώς δεν πρόκειται να βρεις. Από το App Store μπορείς να κατεβάζεις μόνο την τελευταία έκδοση κάθε εφαρμογής.
nat83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! ναι 3gs είναι. Είναι σίγουρο ότι τρέχει χωρίς προβλήματα αυτή την έκδοση? Ξέρεις αν είναι δοκιμασμένο δηλαδή; Σε περίπτωση πχ που κολλάει μετά μπορώ να βάλω πιό παλιά έκδοση;;
georgeadams Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω πως η 6.0.1 πάει αρκετά καλά στο 3GS αλλά ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που να έχει αυτό το συνδυασμό. Πάντως πιο παλιά έκδοση δεν μπορείς να βάλεις. Πάντως από χαρακτηριστικά και λειτουργίες η διαφορά (θετική) της 6.0.1 σε σχέση με το 3.1.3 είναι τεράστια. Περιμένοντας να παραλάβω το iPhone 4S μου από αντικατάσταση λόγω βλάβης στο κουμπί Volume-Up, χρησιμοποιώ για λίγες μέρες ένα iPhone 1ης γενιάς με iOS 3.1.3. Η διαφορά είναι χαώδης, όχι μόνο στο hardware αλλά και στο software...
iMarilina Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δουλεύει μια χαρά το 3gs στην 6.0.1, έχω κανει αναβάθμιση το παλιό μας. Sent from my iPhone using Insomnia
nat83 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 οκ..βασικά εγκατέστησα στον υπολογιστή μου την τελευταία έκδοση του itunes αλλά όταν συνδέω το iphone γράφει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί λόγω κάποιου σφάλματος. Με το itunes δεν έκανες update? Πρέπει να ΄κατεβάσω άλλη έκδοση μήπως?
iMarilina Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Τι έρρορ βγαζει πες μας. Αν ειναι 1600 κάτι,θελουν καθάρισμα τα hosts file Επίσης βαλτο σε DFU (γραψε how to put iphone to DFU στο google αν δεν ξερεις πως γινεται, ευκολο ειναι). Sent from my iPhone using Insomnia
nat83 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 οκ τελικά , εγκατέστησα σε άλλο pc το itunes και το αναγνώρισε, έκανα και την αναβάθμιση και δουλεύει μια χαρά η ios6!! Ευχαριστώ!!
iMarilina Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 οκ τελικά , εγκατέστησα σε άλλο pc το itunes και το αναγνώρισε, έκανα και την αναβάθμιση και δουλεύει μια χαρά η ios6!! Ευχαριστώ!! Μπράβο, καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα