Προς το περιεχόμενο

apple iphone 3 - update?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Έχω ένα iphone 3 το οποίο γραφει στις πληροφορίες έκδοση 3.1.2 (7D11). Γενικά όταν πάω να κατεβάσω εφαρμογές μου γράφει συνέχεια ότι απιτείται ios 4.3.1.

Μπορώ να κάνω update σε ποιά καινούρια έκδοση? Μέχρι ποιά έκδοση θα υποστηρίζει? Για να μην κολλάει κτλ.

Και επίσης, πώς μπορώ να κάνω update??

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

μεχρι 4.2 μπορεις να το πας φιλε μου αν και εχει δεν θα μπορεις να κατεβαζεις πολλα πραγματα οπως πχ το φεισμπουκ..

Δημοσ.

αα κατάλαβα.. ναι τα περισσότερα 4.3.1 ζητάνε..

και να υποθέσω ότι αυτές οι εφαρμογές πχ facebook, gmail, dropbox δεν υπάρχουν πιά για παλιότερες εκδόσεις ε??

update κάνω μέσα από το appstore?

Δημοσ.

Αν έχεις iPhone 3G, πάει μέχρι το iOS 4.2.1, αλλά θα σέρνεται σε σχέση με το 3.1.3 που έχεις τώρα. Αν έχεις iPhone 3GS, μπορείς να το αναβαθμίσεις στην τρέχουσα έκδοση (iOS 6.0.1) χωρίς πρόβλημα.

Στην περίπτωση σου, update στο iOS μπορείς να κάνεις μόνο συνδέοντας το με υπολογιστή που τρέχει iTunes. Μόνο από το iOS 5.0 και μετά μπορείς να κάνεις update μέσα από το ίδιο το iPhone.

Παλιότερες εκδόσεις εφαρμογών δυστυχώς δεν πρόκειται να βρεις. Από το App Store μπορείς να κατεβάζεις μόνο την τελευταία έκδοση κάθε εφαρμογής.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! ναι 3gs είναι. Είναι σίγουρο ότι τρέχει χωρίς προβλήματα αυτή την έκδοση? Ξέρεις αν είναι δοκιμασμένο δηλαδή; Σε περίπτωση πχ που κολλάει μετά μπορώ να βάλω πιό παλιά έκδοση;;

Δημοσ.

Νομίζω πως η 6.0.1 πάει αρκετά καλά στο 3GS αλλά ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που να έχει αυτό το συνδυασμό. Πάντως πιο παλιά έκδοση δεν μπορείς να βάλεις.

Πάντως από χαρακτηριστικά και λειτουργίες η διαφορά (θετική) της 6.0.1 σε σχέση με το 3.1.3 είναι τεράστια.

Περιμένοντας να παραλάβω το iPhone 4S μου από αντικατάσταση λόγω βλάβης στο κουμπί Volume-Up, χρησιμοποιώ για λίγες μέρες ένα iPhone 1ης γενιάς με iOS 3.1.3. Η διαφορά είναι χαώδης, όχι μόνο στο hardware αλλά και στο software...

Δημοσ.

οκ..βασικά εγκατέστησα στον υπολογιστή μου την τελευταία έκδοση του itunes αλλά όταν συνδέω το iphone γράφει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί λόγω κάποιου σφάλματος. Με το itunes δεν έκανες update? Πρέπει να ΄κατεβάσω άλλη έκδοση μήπως?

Δημοσ.

Τι έρρορ βγαζει πες μας. Αν ειναι 1600 κάτι,θελουν καθάρισμα τα hosts file

Επίσης βαλτο σε DFU (γραψε how to put iphone to DFU στο google αν δεν ξερεις πως γινεται, ευκολο ειναι).

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

οκ τελικά , εγκατέστησα σε άλλο pc το itunes και το αναγνώρισε, έκανα και την αναβάθμιση και δουλεύει μια χαρά η ios6!!

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

οκ τελικά , εγκατέστησα σε άλλο pc το itunes και το αναγνώρισε, έκανα και την αναβάθμιση και δουλεύει μια χαρά η ios6!!

Ευχαριστώ!!

Μπράβο, καλή συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...