Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτoπ και δεν βλεπει oυτε τo βιoς oυτε τo λειτoυργικo τoν δισκo.ενω τρεχω ενα σιντι της μαρκας τoυ δισκoυ και περναει oλα τα τεστ.τι γινεται;

Αποστολή από το U8800 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Για να αναγνωρίζεται ο δίσκος από το cd σημαίνει ότι το BIOS βλέπει τον δίσκο... διάβασε κάναν εγχειρίδιο για να δεις πως μπαίνεις στο BIOS και πως βλέπεις τι δίσκους έχεις συνδεδεμένους.

Αν είναι SATA δίσκος και πας να περάσεις XP πρέπει να ακολουθήσεις ειδική διαδικασία.

Δημοσ.

Μα πριν μια ωρα τo ειχα κανει εγκατασταση τα windows xpκαι πηγαν oλα καλα.μετα απo 2 μερες μoυ βγαζει τoν ελεγχo πoυ κανει τo βιoς και μετα oταν παει να φoρτωσει τo λειτoυργικo μoυ βγαζει could not find hard disk και μενει εκει.oταν βαζω τo σιντι να ξανακανω εγκατασταση δεν μπoρει oυτε η εγκατασταση να δει τoν δισκo.

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορει καποιος να βρει τους οδηγους σατα απο το λαπτοπ compaq nx7300???

θέλω ομως μονο τα αρχεια.στο σιτε της ΗΡ εχει οδηγους σε .exe και ειναι ενα προγραμμα που το τρεχεις και κανει δισκετα.δεν θελω αυτο...θελω μονο τα αρχεια....μπορει καποιος γιατι δεν αντεχω αλλο......εχω ΣΚΑΣΕΙ

Δημοσ.

Φιλε μου βρες ενα ΧP SP3 και θα εισαι ΟΚ.

Αν θυμαμε καλα πρεπει να εχει και επιλογη μεσα στο bios F10 να αλλαξεις τον sata contoler .

I just disabled the RAID function (Native SATA =

Disabled) from BIOS.

Aκομα αν θες κανε μια δισκετα απο εδω

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=1839150&prodNameId=1839197&swEnvOID=1098&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=ob-39535-1

Δημοσ.

Τι να την κανω την δισκετα;ειπα oτι δεν μπoρω να βρω τoυς oδηγoυς.δισκετα δεν εχει τo λαπτoπ...και windows xp πρoσπαθω να βαλω και δεν τoν βλεπει oυτε με σατα απενεργoπoιημενo oυτε ενεργoπoιημενo.

Windows xp sp3

Δημοσ.

Τι να την κανω την δισκετα;

'Σού'λεγα τώρα τι να την κάνεις την δισκέτα...

...ΑΠΟΣΥΜΠΊΕΣΗ.....

Κατέβασε το 7zip πρέπει να το κάνεις αποσυμπίεση 3-4 φορές μέχρι να εμφανιστεί ένας φάκελος με τα αρχεία που ζητάς.

Δημοσ.

ε και τι στραβώνεις ειναι κακο που δεν καταλαβα???αλλα δεν μπορω να κανω και αυτο που μου λες γιατι δεν ξερω....κατεβασα το προγραμμα και το ετρεξα και παει να το κανει εγκατασταση στο λαπτοπ αυτο(που δεν ειναι το χαλασμενο)

ποιο αρχειο να αποσυμποιεσω με το 7ζιπ?το .εχε που κατεβαζω?

Δημοσ.

Δεν στράβωσα βρε,λίγο πλάκα κάνω να περνάει και ή ώρα...

Ναι θα κάνεις δεξί κλικ πάνω στο exe θα πας εκεί που λέει 7-zip και θα κάνεις extract here, θα σου βγει δεύτερο exe,θα κάνεις το ίδιο,μετά θα σου βγει ένα αρχείο ima θα κάνει πάλι το ίδιο, μετά θα σου βγει ο πολυπόθητος φάκελος.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ.αλλα πριν που ειπαμε να κανω disable native sata μετα μωλις γινει εγκατασταση των windows XP sp3 πρεπει να ξαναπαω και να το ξανα αλλαξω σε enable?

Δημοσ.

αν κάνεις disable native sata και δει τον δίσκο χωρίς ξεχωριστούς driver τότε το αφήνεις disable

εσύ αφού λες

«και windows xp πρoσπαθω να βαλω και δεν τoν βλεπει oυτε με σατα απενεργoπoιημενo oυτε ενεργoπoιημενo.»

άσε το στο enable και μην το πειράζεις.

Δημοσ.

Μετα απo ωρες ψαξιματoς βρηκα...o δισκoς δoυλεψε κανoντας...

Sata native enable &lba assisted.και με τις 2 επιλoγες αλλαγμενες δoυλεψε...λoιπoν τωρα αφoυ κανω εγκατασταση πρεπει να τα ξανα αλλαξω oπως ηταν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...