Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παιχνιδια (αναλογα και το παιχνιδι) μπορει να κολλανε για 1002 λογους.Αμα ηταν ετσι θα αλλαζε ο κοσμος καρτες καθε φορα που θα βγαινε κακογραμμενο παιχνιδι.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Απο τι στιγμη που σου λεει πως του κολλανε εσυ θα συνεχισεις να λες " Μην ανυσυχεις θα σου κρατησει ακομα η καρτα" ?

Οχι θα τους πεις ότι πρεπει να ψαξει που οφειλονται τα κολλήματα μιας και δεν υπαρχη περίπτωση να ειναι θέμα της δύναμης τις καρτας

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο ειπα να κανει μια φορματ και βλεπει... αλλιως εχει προβλημα η καρτα του και πρεπει να την αλλαξει,η να περιμενει για τις 8000.

Δημοσ.

Εαν αυτος ομως πληρωνει.,..

Εμεις ειμαστε υποχρεωμένοι να του πούμε ότι το προβλημα του κατα πασα πιθανοτητα δεν οφείλεται σε έλλειψη δύναμης απο την μεριά της καρτας απο εκει και πέρα αν συνεχίζει να επιμ΄νει ότι θέλει να αλλαξει καρτα εδώ είμαστε να του προτέινουμε το καλύτερο...

αλλα καλο είναι να έχει όλες τις αποψεις υποψην του!!

Δημοσ.

Δεν μπορεί, κάποιος άλλος θα γράφει απ τον λογαριασμό του. Ήμαρτον κύριε.

Τελικά δε τον πήρα αυτόν τον υπολογιστή που μου είχες συνθέσει με τα φθηνά parts λόγω οικονομικού λόγου και επειδή άλλαξα γνωμη και ήθελα να τα δώσω τα λεφτά για κάρτα γραφικών .

Αλλά σήμερα πληροφορήθηκα οτι ούτε κάρτα γραφικών μπορώ να πάρω με τα σκατά οικονομικά μου ,οπότε άκυρο σε όλα προς το παρών .

Σορρυ ε

Αλλη φορά θα φτιάχνω θέμα για σύνθεση μόνο όταν είμαι απόλυτος σίγουρος ότι υπάρχουν λεφτα.

Δημοσ.

φιλε ΜπλεΠανθηρα, εχω την εντυπωση οτι ακομα δεν εχεις συνειδητοποιησει πως το προβλημα σου, ΔΕΝ οφειλεται στην ισχυ του μηχανηματος σου....!!!! αρχισε να ψαχνεσαι αλλου!!! αν θες να λυσεις το προβλημα, χωρις να πεταξεις λεφτα!!!!!

εγω παιζω ολα αυτα τα παιχνιδια που λες, στο HTPC που βλεπεις στην υπογραφη μου, το οποιο εχει την μιση ισχυ απο το δικο σου!! δεν ειναι δυνατον λοιπον, να πιστεψω οτι εχεις θεμα hardware..!!

Δημοσ.

ναι με τα άλλα παιχνίδια δεν έχω πρόβλημα ..τα παίζω και στα high/medium settings.

απλά στο need for speed most wanted 2012 το καινούργιο ,δε πήγαινε πάνω απο low.

Αλλά στο low το τρεχε μια χαρά πάντως.

Μόνο με το need for speed είχα θέμα τελοσπάντων.

Δεν έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου ή τα windows 7 που έχω.Πριν 2 μήνες έκανα format.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...