Tsekis Han Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί να μη γίνει στα Ελληνικά σχολεία για πολλούς και διαφόρους λόγους. Αντί για τις μίζες, τις απολύσεις καθηγητών και δασκάλων σκεφτείτε το αν αυτή η τεχνολογία θα άντεχε στα χέρια των Ελλήνων μαθητών. Έχει μπει κανείς μας σε σχολείο και δεν έχει βάψει σε τοίχους ή δεν ήταν ήδη βαμμένοι? Έχει δει "σωστά" γραφεία? Έχει δει σωστή διαπαιδαγώγηση απο το σπίτι? Για να γίνει μια τέτοια κίνηση κανείς εδώ πέρα πρέπει να δει και τις παραμέτρους. ΥΓ: Και γω δεν ήμουν απο τους "καλούς μαθητές".
KoreYdro Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 οκ εγώ είμαι open minded αλλα αναρωτιέμαι..εκτός απο "έξυπνα" θρανία τα σχολεία θα αποκτήσουν και.."έξυπνους" δασκάλους? γιατί το τελευταίο που πάσχουμε είναι το απλό ξυλινο θρανίο..
kostas_dr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Για πολλούς απ' τους "εκπαιδευτικούς" μας δυστυχώς η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού ήταν γύρω στα τέλη του '70 αρχές του '80, σαν μυαλά και νοοτροπία. Το συγκεκριμένο μοντέλο πλέον δεν υποστηρίζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα