Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω την βοήθεια - γνώμη σας σχετικά με ένα θεματάκι που έχω.

Εχω 2 σκληρούς πλήρως λειτουργικούς και ενα στικάκι, τα οποια για κάποιο λόγο έχουν φάει φρίκη και δεν ανοίγουν.

Επειδή έχω κάργα πράγμα μέσα στους σκληρούς και στο στικάκι , και θέλω να τα βγάλω υπάρχει-ουν τίποτε προγράμματα ανάκτησης δεδομένων έτσι ώστε να μπορέσω να σώσω οτι μπορώ! Μόνο ο ένας σκληρός έχει 80giga φωτογραφίες, οπότε καταλαβαίνετε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

δεν χρειαζεσαι προγραμμα ανακτησης δεδομενων...προγραμμα ανακτησης χρειαζεσαι οταν εχεις διαγραψει αρχεια η καταλαθος διεγραψες ενα διαμερισμα η εκανες format στον σκληρο...η απο κακη λειτουργια χαθηκαν καποια αρχεια...εκτος αν εχεις παθει κατι απο αυτα...αν οχι..πρωτα θα χρειαστεις εναν εξωτερικο σκληρο πχ για να σωσεις τα αρχεια σου...αποτι καταλαβα δεν μπορεις να μπεις μεσα στα windows? η κανω λαθος? η εχεις 3 σκληρους και οι 2 ειναι για αποθηκευση? τι εννοεις δεν ανοιγουν τι σου βγαζει?...δημιουργησε ενα live cd για παραδειγμα ubuntu..μπες με το live cd και ξεκινα να κανεις μεταφορα τα αρχεια σου απτους σκληρους στον εξωτερικο :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

Οι σκληροι δίσκοι:ειναι 2 στον ένα έχω αρχεια πάσης φύσεως και μουσική, και στον άλλο όλες μου τις φωτογραφιες περιπου 50 γκίγκα.Λοιπον οι 2 σκληροι ήταν σε έναν υπολογιστη με windows XP 64. To pc έκλεισε κανονικότατα και οι σκληροι βγήκαν για να μπει Windows Vista. Μετά την εγκατάσταση και το πρώτο τρέξιμο του λειτουργικου συνδεθηκαν, αλλα δέν μπορούσαν με κανένα τρόπο να πάρουν όνομα πχ Hard Disk E: κοκ. Οι σκληροί παίρνουν μπρός, και φυσικά εμφανίζονται στο Διαχειρηση Δισκων αλα δέν το πειράζω παιρετέρω, καθότι φοβάμαι μην γίνει καμια ματσακωνιά και χαθούν δεδομένα.

Το Στικάκι:Ειχα ένα δεκαεξαρι στικακι ,εκει αποθήκευα ευκολα αρχεια απο το λαπτοπ για να τα μεταφερω στο σταθερο και αντιστροφα.Καποια στιγμη έκανα ασφαλη αφαιρεση της συσκευης(Παντα το κάνω έτσι).Πάω την επομενη μέρα να το χρησιμοποιήσω και βλέπω οτι έχει φάει φρίκη. Βασικα λειτουργει κανονικά ανοίγει αλλα τι γίνεται, εκει που ειναι τα ήδη αποθηκευμένα tα αρχεια έχει εξαφανιστει, και εμφανιζεται σάν να είναι εντελώς άδειο και χωρις αρχεια.

Μπαίνοντας στις ιδιοτητες βλέπω οτι υπάρχει ένα μεγάλο μέρος της χωριτικότητας να χρησιμοποιείται ήδη, και να ειναι εξαφανισμένο,αλλα το υπολοιπο να εμφανίζεται ώς άδειο.

Θέλω να επαναφέρω οτι ειναι εξαφανισμένο μέσα απο το στικάκι.

Δημοσ.

Δεν ξεκινας με αυτο που ειπε το παιδι να δεις τι γινεται ? Mε αυτο λογικα θα εισαι οκ.

...δημιουργησε ενα live cd για παραδειγμα ubuntu..μπες με το live cd και ξεκινα να κανεις μεταφορα τα αρχεια σου απτους σκληρους στον εξωτερικο :)

http://www.ubuntu.com/download/desktop

http://www.ubuntu.com/download/help/try-ubuntu-before-you-install

Τωρα αν επιμενει το προβλημα επιμενεις και εσυ να θες προγραμμα ανακτησης , να ενα που εμενα με ειχε βοηθησει :Stellar Phoenix Windows Data Recovery

Δημοσ.

Θα δοκιμασω το λινούξ αλλα δεν το έχω ξανακανει ποτε, φοβαμαι βεβαια μην γινει καμια πατατια και τρέχω και δεν φτανω επιπλέον

Δημοσ.

Στην διαχείριση δίσκων δες αν έχει ανατεθεί γράμμα (drive letter) και αν εμφανίζει στο πάνω μέρος το ποσοστό που είναι γεμάτο και ελεύθερο αντίστοιχα.

Αν δεν έχουν γράμμα τότε δεξί κλικ στο κάθε ένα και επιλογή αλλαγής γραμμάτου κτλ

Link.png Site: παράδειγμα σε Windows 7 από youtube

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια

Το προβλημα μου δεν είναι πώς να δώσω γράμμα στον δίσκο,το θέμα είναι οτι δεν με αφήνει να δώσω drive letter.απλά δεν μου δινει το διακαιωμα να του βαλω drive letter.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου...Οταν λές δυναμικούς τι εννοεις;;

Αυτο δεν το ξερω κι δεν μπορω να θυμιθώ οτι μπορει να εχει γινει.

Υπάρχει τροπος να το δώ ή και να το διορθώσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...