takisffff Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Μια χαρα τοτε, ελπιζω τα μεταφορικα να μην ειναι μεγαλα. Οχι δεν είναι μεγάλα.Τελευταία φορά που είχα πάρει το κινητό μου από εκεί αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει κάτω από 10 ευρώ κ το είχα σε 3 μέρες σπίτι.Μόνο που υπολογίζει την διαφορά του φπα για Ελλάδα κ έχει μία μικρή προσαύξηση.
XMorsX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Οχι δεν είναι μεγάλα.Τελευταία φορά που είχα πάρει το κινητό μου από εκεί αν θυμάμαι καλά είχα πληρώσει κάτω από 10 ευρώ κ το είχα σε 3 μέρες σπίτι.Μόνο που υπολογίζει την διαφορά του φπα για Ελλάδα κ έχει μία μικρή προσαύξηση. Αν ειναι να σου παει πανω απο 240 ευρω καλυτερα να την παρεις απο ελλαδα. Εκτος και αν ειναι τα 230 τελικη τιμη.
takisffff Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αν ειναι να σου παει πανω απο 240 ευρω καλυτερα να την παρεις απο ελλαδα. Εκτος και αν ειναι τα 230 τελικη τιμη. Αν κ άσχετο με το θέμα σχεδόν έχω ορκιστεί να μην ξανααγοράσω από Ελληνικό μαγαζί
XMorsX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Αν κ άσχετο με το θέμα σχεδόν έχω ορκιστεί να μην ξανααγοράσω από Ελληνικό μαγαζί Γιατι? Αν μη τι αλλο δεν φευγει ολο το χρημα απο την ελλαδα. Μπορει να απογοητευτικες απο προηγουμενη αγορα σου, αλλα μη βαζεις ολους τους πωλητες στο ιδιο τσουβαλι.
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Απλως στην Ελλαδα ισως θελει λιγο παραπανω τυχη...
takisffff Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 αλλα μη βαζεις ολους τους πωλητες στο ιδιο τσουβαλι. Ολο αυτό λέω κ συνέχεια την πατάω.Να ήταν μόνο μία φορά?Από εκεί που έχω που ψωνίσει τυχαίνει το 70% να είναι απ το ίδιο τσουβάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα