Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα απο σημερα δεν μπορω να μπω στις αγγελιες μονο φωτογραφια μπορω να δω;Τι συμβαινει;Εχει κλειδωσει κατι στο προφιλ μου απο admin;

Δημοσ.

Παιδια εγω δεν ειχα ποτε το adblock και ξαφνικα εδω κ 2 μερες δεν τις βλεπω με firefox, ενω με explorer ολα καλα. Εχετε να προτεινετε κατι;

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ... αυτη η λυση μου ελυσε το προβλημα ! παντως ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεβη ξαφνικα...

Δημοσ.

Αν σαν κι εμένα δεν θέλετε να απενεργοποιήσετε το adblock plus μπορείτε να δημιουργήσετε ένα custom filter που να εξαιρεί το insomnia.gr από το φιλτράρισμα.

Να πως θα το κάνετε:

1. Επιλέγετε Firefox>πρόσθετα>επεκτάσεις

2. Στο Adblock plus επιλέγετε επιλογές και μετά προτιμήσεις φίλτρων. Τώρα πρέπει να βλέπετε το παρακάτω παράθυρο.

(εναλλακτικά εργαλεία>adblock plus>προτιμήσεις φίλτρων)

adblockexception1.jpg

3. Επιλέγετε την καρτέλα Προσαρμοσμένα φίλτρα

4. Κάνετε προσθήκη ομάδας φίλτρων, της δίνετε ένα όνομα (εγώ την έχω ονομάσει εξαιρέσεις) και την επιλέγετε.

5. Επιλέγετε Προσθήκη φίλτρου και στο Κανόνας φίλτρου γράφετε το εξής: @@|http://www.insomnia.gr Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι αυτό.

6. Τέλος πατάτε κλείσιμο και κάνετε refresh τη σελίδα

adblockexception2.jpg

Με αυτόν το τρόπο το adblock παραμένει ενεργοποιημένο για όλα τα sites εκτός από το insomnia και όσα άλλα προσθέσετε στις εξαιρέσεις

have fun!

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

Προφανώς γιατί είμαι μαζόχα!

...και γιατί δεν το εχει το button σ'εμενα.... Βέβαια τώρα που το κοίταξα η επιλογή υπάρχει και στο εργαλεία>adblock plus>

Δημοσ.

Κουμπί για το AdBlock Plus μπορεί να μην έχεις εκεί ακριβώς που δείχνω, αλλά θα έχεις στην addon bar στο κάτω μέρος

Ααααν έχεις κλείσει την addon bar, μπορείς όπως είπες από το μενού Εργαλεία/Options να δεις το ειδικό υπομενού του ABP.

Ααααν δε βλέπεις το κεντρικό μενού του Firefox, μπορείς να το δεις στιγμιαία πατώντας και αφήνοντας το αριστερό ALT.

Νομίζω καλύψαμε αρκετές περιπτώσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...