Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν αντεχω να κατσω να το δω. εχω θεμα! γενικα με τα ματια εχω θεμα γιαυτο ουτε φακους δε φοραω αηδιαζω. επειδη εξω δε μου αρεσει να φοραω ουτε γυαλια και κυκλοφορω σα το γκαβο σκεφτομαι κι εγω την ενγχειρηση. σου κανουν ενεση μεσα στο ματι πριν την επεμβαση?

Καμμια ενεση δεν σου κανουν σε ολη την διαρκεια της επεμβασης .

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμμια ενεση δεν σου κανουν σε ολη την διαρκεια της επεμβασης .

γενικα σου κανουν καποια ενεση? πως κρατας τα ματια σου επισης ανοιχτα την ωρα του λεισερ? μετα πρεπει να βαζεις σταγονες και τετοια στο ματι ?

Δημοσ.

γενικα σου κανουν καποια ενεση? πως κρατας τα ματια σου επισης ανοιχτα την ωρα του λεισερ? μετα πρεπει να βαζεις σταγονες και τετοια στο ματι ?

Οχι δεν σου κανουν καμια ενεση !!!Τα ματια στα κρατανε με ειδικο μηχανισμο οι γιατροι . Κολυρια ενα για μια εβαδομαδα και αλλο ενα για 15 μερες .Μονο νερο βρυσης δεν πρεπει να μεπι στα ματια για 15 μερες.

Δημοσ.

Οχι δεν σου κανουν καμια ενεση !!!Τα ματια στα κρατανε με ειδικο μηχανισμο οι γιατροι . Κολυρια ενα για μια εβαδομαδα και αλλο ενα για 15 μερες .Μονο νερο βρυσης δεν πρεπει να μεπι στα ματια για 15 μερες.

εχεις καποιο πονο ή ενοχληση γενικα μετα ? δηλαδη πριν την επεμβαση μονο ενα χαπι σου δινουν δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο?

Δημοσ.

εχεις καποιο πονο ή ενοχληση γενικα μετα ? δηλαδη πριν την επεμβαση μονο ενα χαπι σου δινουν δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο?

Κανενα απολυτως πονο.... Ναι ενα χαπακι κι αυτο προερετικα .

Δημοσ.

παιδια το λειζερ πως γινεται? μπορει να περιγραψει καποιος ακριβως την διαδικασια? καποιος που το εχει κανει εννοειται.

απαντάω σε αυτό και επόμενα ερωτήματα σου...

Εφόσον όπως αναφέρεις έχεις "θέμα" με τα μάτια το καλύτερο είναι να κάνεις την επέμβαση χωρίς πολλά πολλά αν την κάνεις. Το να μάθεις τι γίνεται μόνο χειρότερο θα το κάνει για σένα. Εδώ να σου πω πως υπάρχουν 2 κύριες μέθοδοι και αναλόγως το μάτι σου και τις δραστηριότητες σου θα σου πει ο γιατρός ποια θα κάνεις.

Και εδώ ερχόμαστε στο θέμα πόνου/ενόχλησης. Αναλόγως την μέθοδο και τον άνθρωπο είναι αυτό. Εγώ έκανα την prk που υποτίθεται πως πονάς τις επόμενες μέρες, αλλά είχα μόνο ελαφριά ενόχληση.

Όσο αφορά τις σταγόνες και πόσες κτλ θα πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό σου. Δεν είναι ίδιο για όλους, ούτε για τις 2 μεθόδους.

Γενικά επειδή έχεις πολλές απορίες καλό θα ήταν να πας σε ένα γιατρό να στις λύσει. Παίρνεις τηλέφωνο σε κάποιο κέντρο και πας δωρεάν να συζητήσεις με τον γιατρό.

Δημοσ.

απαντάω σε αυτό και επόμενα ερωτήματα σου...

Εφόσον όπως αναφέρεις έχεις "θέμα" με τα μάτια το καλύτερο είναι να κάνεις την επέμβαση χωρίς πολλά πολλά αν την κάνεις. Το να μάθεις τι γίνεται μόνο χειρότερο θα το κάνει για σένα. Εδώ να σου πω πως υπάρχουν 2 κύριες μέθοδοι και αναλόγως το μάτι σου και τις δραστηριότητες σου θα σου πει ο γιατρός ποια θα κάνεις.

Και εδώ ερχόμαστε στο θέμα πόνου/ενόχλησης. Αναλόγως την μέθοδο και τον άνθρωπο είναι αυτό. Εγώ έκανα την prk που υποτίθεται πως πονάς τις επόμενες μέρες, αλλά είχα μόνο ελαφριά ενόχληση.

Όσο αφορά τις σταγόνες και πόσες κτλ θα πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό σου. Δεν είναι ίδιο για όλους, ούτε για τις 2 μεθόδους.

Γενικά επειδή έχεις πολλές απορίες καλό θα ήταν να πας σε ένα γιατρό να στις λύσει. Παίρνεις τηλέφωνο σε κάποιο κέντρο και πας δωρεάν να συζητήσεις με τον γιατρό.

ναι σκοπευω να το κανω απλα θελω να δω εμπειριες. δε μου αρεσει καθολου να μου πειραζουν τα ματια , γιαυτο αν επρεπε να μου κανουν καποια ενεση κτλ θα ειχα θεμα. επισης και τις σταγονες δε ξερω αν θα μπορω να τις βαζω αλλα αν ειναι μονο σταγονες τοτε οκ θα το αντεξω. αν ειναι αλοιφες και τετοια απο την αλλη παλι δε θα μπορω.

• Like 1
Δημοσ.

ναι σκοπευω να το κανω απλα θελω να δω εμπειριες. δε μου αρεσει καθολου να μου πειραζουν τα ματια , γιαυτο αν επρεπε να μου κανουν καποια ενεση κτλ θα ειχα θεμα. επισης και τις σταγονες δε ξερω αν θα μπορω να τις βαζω αλλα αν ειναι μονο σταγονες τοτε οκ θα το αντεξω. αν ειναι αλοιφες και τετοια απο την αλλη παλι δε θα μπορω.

Μονο σταγονες ειναι και οντως διαφερον αν κανεις lasik ή prk που θα στο πει ο γιατρος .Γενικα η lasik εχει πολυ πιο γρηγορη επαναφορα σε αριστη οραση.

Δημοσ.

Μονο σταγονες ειναι και οντως διαφερον αν κανεις lasik ή prk που θα στο πει ο γιατρος .Γενικα η lasik εχει πολυ πιο γρηγορη επαναφορα σε αριστη οραση.

καταλαβα αυτο λογικα θα μου το πει ο γιατρος , ποια μεθοδος ειναι καλυτερη για μενα. κατι ακομη , οταν κανω το λειζερ μπορω να κουνηθω? φοβαμαι μη με πιασει κανενα σπαστικο και κανω καμια κινηση! φανταζομαι πως δε γινεται ετσι?

Δημοσ.

καταλαβα αυτο λογικα θα μου το πει ο γιατρος , ποια μεθοδος ειναι καλυτερη για μενα. κατι ακομη , οταν κανω το λειζερ μπορω να κουνηθω? φοβαμαι μη με πιασει κανενα σπαστικο και κανω καμια κινηση! φανταζομαι πως δε γινεται ετσι?

Μπορεις να κανεις τα παντα .Για υπολογιστη απο την επομενη μερα πιο καλα που θα βλεπεις 90%  .Εγω το πρωτο βραδυ εκατσα πιο πολυ εμπειρικα στο pc και την τριτη μερα πηγα στην δουλεια .Την επομενη παντα υπαρχει ελεγχος της επεμβασης .Δωρεαν συνηθως οι επισκεψεις για ενα 6μηνο .

Μην φοβασαι τιποτα.

Δημοσ.

...δε μου αρεσει καθολου να μου πειραζουν τα ματια...

αυτό επίσης θα πρέπει να το συζητήσεις με το γιατρό σου και βέβαια να βρεις κάποιον γιατρό που να τον εμπιστεύεσαι απόλυτα.

γενικά θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να ακολουθείς εντολές διότι κατά τη διάρκεια της επέμβασης θα χρειαστεί όσο να ναι να σε "πειράξουν", βέβαια δεν θα νιώσεις τίποτα λόγο των αναισθητικών σταγόνων.

η αναφορά στο γιατρό μπορεί να γίνει ώστε να σου δώσουν ολόκληρο το ηρεμιστικό πριν παρά το μισό.

το ηρεμιστικό δεν έχει να λέει κάτι σε οτιδήποτε επέμβαση δίνουν πριν στον ασθενή για να μην αγχώνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...