PaRaNo1d Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Παιδια καλησπερα,Παρασκευη θα κανω τν μεθοδο PRK. μου εδωσε ο γιατρος μια λιστα με 7-8 φαρμακα που θα πρεπει να εχω μετα το λειζερ. Ξερει κανεις ποσο εχουν ολα μαζι περιπου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Στις 9/3/2016 στις 2:12 ΜΜ, PaRaNo1d είπε Παιδια καλησπερα,Παρασκευη θα κανω τν μεθοδο PRK. μου εδωσε ο γιατρος μια λιστα με 7-8 φαρμακα που θα πρεπει να εχω μετα το λειζερ. Ξερει κανεις ποσο εχουν ολα μαζι περιπου? Φτηνα ειναιι αν και θεωρω οτι πολα ειναι τα 7 .Εγω δυο ειχα βαλει . Να υπολογιζεις καπου στα 30 ευρω και νομιζω δεν συνταγογραφουνται . Καλη επιτυχια.
santana99 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Στις 9/3/2016 στις 2:12 ΜΜ, PaRaNo1d είπε Παιδια καλησπερα,Παρασκευη θα κανω τν μεθοδο PRK. μου εδωσε ο γιατρος μια λιστα με 7-8 φαρμακα που θα πρεπει να εχω μετα το λειζερ. Ξερει κανεις ποσο εχουν ολα μαζι περιπου? Καλησπέρα φίλε, έκανα την μέθοδο prk πριν 10 μέρες περίπου, μου έδωσε 4 διαφορετικά κολλύρια: - αντιβιοτικό (το exocin), το οποίο θέλει συνταγή 3-4ευρω - 2 κοριζονούχα, το maxidex που μπαίνει τις πρώτες μέρες και το flucon που μπαίνει για όλο το επόμενο διάστημα. 1,70 περίπου κοστίζει το ένα - δάκρυα (hyabak) 15-17 ευρω το μπουκαλάκι Αλλά από γιατρό σε γιατρό διαφέρουν τα φάρμακα που γράφουν άρα και το κόστος τους. Έχω ακούσει άτομα που κόστιζαν τα κολλύρια τους 50ευρώ/βδομάδα. Καλή επιτυχία!
PaRaNo1d Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 55 ευρο μ βγηκαν ολα μαζι,ευχαριστω πολυ παιδια για τς απαντησεις σας Φιλε santana99,εμπειριες μετα απο 10 μερες? ολα ειναι καλα? 1
santana99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ναι όλα καλά, η όραση να έχεις υπόψιν έρχεται σιγά σιγά πίσω θα πρέπει να κάνεις την υπομονή σου.
xSlade Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Γνωρίζει κανείς ποιά η διαφορά μεταξύ Custom PRK και κανονική PRK;
katakipapa Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας και από εμένα, αποφάσισα να γράψω τη δίκη μου εμπειρία καθως είμαι σε φάση αναμονής για το αν θα μπορέσω τελικά να κάνω την επέμβαση. Έκανα αρχές Δεκεμβρίου προεγχειρητικό έλεγχο σε ένα μεγαλο και ξακουστό οφθαλμολογικό κέντρο! Όταν έκλεισα το ραντεβού ζήτησα έναν συγκεκριμένο γιατρό που μου είχαν συστήσει. Κατα τη διάρκεια των εξετάσεων η κοπέλα που μου έκανε τον έλεγχο δίστασε, τη ρώτησα γιατί και μου είπε ότι ίσως έπρεπε να μείνω λίγο περισσότερο χωρίς φακούς επαφής, αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον είχε ο γιατρός. Έρχεται ο γιατρός (ο οποίος ήταν άλλος από εκείνον που εγώ ζήτησα) κοιτάζει τα μάτια μου, ρίχνει μια γρήγορη μάτια στις εξετάσεις και μου λέει "όλα καλά το ένα μηχάνημα είναι για σέρβις αυτή τη στιγμή από Ιανουάριο θα κλείσεις ραντεβού για την επέμβαση" του είπα ότι αισθάνομαι τα μάτια μου σαν να έχουν άμμο μέσα και λέει στην κοπέλα "βάλε το φάκελο της σε εκκρεμότητα για Ιανουάριο δώσε της αφρό και δάκρυα μέχρι τότε και γράψε lasik" και φεύγει! Εγώ έχω παγώσει. Ξεκινάει η κοπέλα να μου εξηγεί ποια είναι η διαδικασία της επέμβασης. Τη ρώτησα γιατί όχι prk και μου είπε ότι ο γιατρός κρίνει και όταν της είπα ότι παλαιότερα έκανα kick-boxing και ότι όταν μπορέσω θα ήθελα να ξαναρχίσω η απάντηση ήταν "ή θα αλλάξεις άθλημα ή δε θα κανείς την επέμβαση" τη ρώτησα γιατί να μην αλλάξουμε μέθοδο και ουσιαστικά δεν πήρα απάντηση. Να μην τα πολυλογώ η κοπέλα ήταν ευγενέστατη αλλά προφανώς δεν αποφασίζει εκείνη. Κατάφερα με τα πολλά και βρήκα τον γιατρό για τον οποίο είχα πάει εκεί ο οποίος είχε φύγει καιρό. Συνεργάζεται με ένα άλλο μεγαλο κέντρο και πήγα εκεί. Όταν είδε την τοπογραφία μου μου είπε ότι στην κατάσταση που είναι τα μάτια μου δεν μπορεί να με αναλάβει γιατί θέλει οι συνθήκες να είναι ιδανικές για να είναι και το αποτέλεσμα ιδανικό. Του είπα πως είχε όλη η ιστορία μου και όταν του είπα ότι ο άλλος γιατρός πρότεινε lasik στους ψιθύρους που είχε με τον βοηθό του χαρακτήρισε τον άλλο γιατρό επικίνδυνο χωρίς εμένα να μου πει κάτι απλά μου είπε ότι έναν δικό του άνθρωπο με τα δικά μου μάτια δε θα επέτρεπε να χειρουργηθεί... Και μου είπε αν ήθελα να εμενα ακόμα 20 ημέρες χωρίς φακούς να με ξανάβλεπε και μετά θα ξανά συζητούσαμε για το ενδεχόμενο επέμβασης. Μετά από 20 ημέρες μου ξαναέκαναν τις εξετάσεις (χωρίς κόστος αυτή τη φορά) και μου είπε ότι στην πρώτη επίσκεψη είχε μια υποψία κερατοκωνου που αν ίσχυε δε θα με αναλάμβανε. Η επαναληπτική τοπογραφία μου όμως ειδικά στο ένα μάτι είχε πολύ μεγάλη βελτίωση και οι μετρήσεις λέει ενθαρρυντικές. Μου είπε πως αν θεωρώ εγώ ότι αξίζει να περιμένω να μείνω και άλλο χωρίς φακούς και όταν είναι όλα καλά θα προχωρήσουμε αν το θέλω στην επέμβαση. Μας έκανε και μαθήματα οφθαλμολογίας και μας έδειξε τις διαφορές στην πρώτη με την τελευταία τοπογραφία. Έτσι τώρα είμαι σε φάση αναμονής με τα γυαλάκια μου. Σε ένα μήνα θα με ξαναδεί και θα το ξανασυζητήσουμε. Να αναφέρω ότι δυο φίλες μου που τους έκανε στο παρελθόν τον έλεγχο τις είδε δυο φορές και τελικά τους είπε ότι δε θέλει να τις χειρουργήσει. Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά θεωρώ ότι η περίπτωση μου δείχνει ποσό σημαντική είναι και η δεύτερη γνώμη. Εύχομαι διαβάζοντας με να κερδίσουν κάποιοι την υγεία των ματιών τους. 1
panos2171 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Όταν υπάρχει γιατρός που δε σε αναλαμβάνει τότε πρέπει να το δεκαπλοσκεφτείς αν πρέπει όντως να κάνεις την επέμβαση. 1
livefreeordie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 παιδια το λειζερ πως γινεται? μπορει να περιγραψει καποιος ακριβως την διαδικασια? καποιος που το εχει κανει εννοειται. 1
terry308 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Στις 17/3/2016 στις 1:07 ΠΜ, livefreeordie είπε παιδια το λειζερ πως γινεται? μπορει να περιγραψει καποιος ακριβως την διαδικασια? καποιος που το εχει κανει εννοειται.YouTube πρόσβαση και χρόνος διαθέσιμος και λύνονται όλες οι απορίες σου. Μερικοί μπορεί να μην αντέχουν να το παρακολουθούν βέβαια... Πριν την επέμβαση δίνουν χαπάκι για να χαλαρώσεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Στις 17/3/2016 στις 6:15 ΠΜ, terry308 είπε YouTube πρόσβαση και χρόνος διαθέσιμος και λύνονται όλες οι απορίες σου. Μερικοί μπορεί να μην αντέχουν να το παρακολουθούν βέβαια... Πριν την επέμβαση δίνουν χαπάκι για να χαλαρώσεις Από αυτά που δειχνει το youtube δεν καταλαβαίνεις τιποτα στην επεμβαση που κραταει ένα τεταρτο μαζι με την προετοιμασια .
katakipapa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ερωτηση σε οσους εχουν κανει την επεμβαση,στον υπνο για να μην τριβετε τα ματια σας βαζατε κατι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Στις 17/3/2016 στις 7:02 ΜΜ, katakipapa είπε Ερωτηση σε οσους εχουν κανει την επεμβαση,στον υπνο για να μην τριβετε τα ματια σας βαζατε κατι; Οχι...Ουτε εγω , ουτε η κορη μου , ουτε η γυναικα μου . Δεν υπηρχε λογος για τριψιμο .
livefreeordie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Στις 17/3/2016 στις 6:15 ΠΜ, terry308 είπε YouTube πρόσβαση και χρόνος διαθέσιμος και λύνονται όλες οι απορίες σου. Μερικοί μπορεί να μην αντέχουν να το παρακολουθούν βέβαια... Πριν την επέμβαση δίνουν χαπάκι για να χαλαρώσεις δεν αντεχω να κατσω να το δω. εχω θεμα! γενικα με τα ματια εχω θεμα γιαυτο ουτε φακους δε φοραω αηδιαζω. επειδη εξω δε μου αρεσει να φοραω ουτε γυαλια και κυκλοφορω σα το γκαβο σκεφτομαι κι εγω την ενγχειρηση. σου κανουν ενεση μεσα στο ματι πριν την επεμβαση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα