fabiars Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 περασαν 11 μερες και ειμαι κομπλε, απο την 4η μερα βλεπεις σχεδον τελεια και επιστρεφεις στην καθημερινοτητα σουνα σας ρωτησω, βαρη και γυμναστηριο απο ποτε θα μπορω να κανω... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 περασαν 11 μερες και ειμαι κομπλε, απο την 4η μερα βλεπεις σχεδον τελεια και επιστρεφεις στην καθημερινοτητα σου να σας ρωτησω, βαρη και γυμναστηριο απο ποτε θα μπορω να κανω... Μπραβο !!!!!! Αυτο θα στο πει ο γιατρος αν και ποτε.
Sova Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ρώτα το γιατρό σου καλύτερα. Εγώ τα σταμάτησα όλα για ενα μήνα τώρα. 1
fabiars Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μου είχε πει για μπάσκετ και ποδοσφαίρο 1 εβδομάδα
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μονο ο γιατρος μπορει αν απαντησει σε κατι τοσο σοβαρο και μην εξατομικευουμε δικες μας καταστασεις σε κατι τοσο σοβαρο.
fabiars Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Θα τον ρωτήσω όταν ξαναπάω σε μια βδομάδα , τώρα θα περιμένω !
PaRaNo1d Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Bump στο topic! Εχω 3 και στα 2 ματια λοιπον παιδια....θελω σαν τρελος να κανω τν επεμβαση και αφου διαβασα και αυτο το topic θελω ακομα πιο πολυ... απο τιμες εδω Αθηνα τι παιζει? απο διαφορους ακουγα γυρω στα 1.400 με 1.600? ισχυει?
panos2171 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Τόσο θυμάμαι λέγαν για επέμβαση σε νοσοκομείο (Ιπποκράτιο). Εγώ το 2012 έδωσα 2500€. Μην προτιμήσεις το πιο φθηνό αλλά τον πιο αξιόπιστο δεν είναι να παίζουμε με αυτά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εχου πεσει οι τιμες αν εννοεις για καθε ματι ....Να υπολογιζεις καπου στα 1500-2000 συνολο . Θα σου ελεγα να ψαξεις και αυτη τη μεθοδο που κανει μονο ενας γιατρος . Θα παω την κορη μου να την δει μετα τις 15/9 http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/25560/prwtoporiaki-methodos-gia-ti-diorthwsi-mywpias-xwris-epemvasi-laser.html Για κοστος δεν ξερω αλλα για πληρη οφθαλμολογικο ελεγχο 120 ευρω .
fabiars Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Εγω εκανα τον φλεβαρη που μας περασε, 1400 μου πηρε(2.5 και 1,75 ειχα ), δεν ειχε καθολου νυστερι, μονο κοιταζες ενα κοκκινο φωτακι με το καθε ματι ξεχωριστα για περιπου μισο λεπτο το καθενα , με την δικια μου μεθοδοπαρασκευη απογευμα κανεις layser θες παρασκευη βραδυ σπιτι, η παρασκευη ειναι η μονη μερα "ενοχλησεις και λιγο πονου" σαββατο πρωι θα εισαι ενταξει και καθως περναει η ωρα θα γινεσαι οσο και καλυτερα, κυριακη θα μπορεις να κυκλοφορεις και εξω αλλα με γυαλια ηλιου και με περιορισμενη οραση (σαν να μην εκανες Layser) και μετα σταδιακα φτιαχνει και η οραση σου, μεχρι την πεμπτη που σχεδον βλεπεις 100%αν ενδιαφερεσαι στειλε μου μηνυμα να σου πω τπτ αλλο
Cyberdemon87 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σε ολους! Επειδη ενδιαφερομαι να κανω και εγω στους επομενους 1-2 μηνες laser (μυωπια+αστυγματισμο) αλλα δεν γνωριζω προσωπικα καποιον καλο γιατρο εδω Αθηνα, θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε καποιους εσεις που εχετε ηδη κανει. Σε λογικα πλαισια τιμων. Αν δεν γινεται εδω, με pm. Σας ευχαριστω!
tsortis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα εχτες πηγε η κοπελα μου στων χρονοπουλο και της εβγαλε μυωπια 4.5 βαθμους και της προτεινε λειζερ. . Αλλα αυτο που μου εκανε εντύπωση ειναι οτι της ειπε οτι τωρα βλεπει 20% και μετα το λειζερ θα της παει 50% η όραση (δλδ για να καταλαβω δεν μπορει να της φτιαξει 100% Το ματι με το λειζερ?) Και το αλλο που μου εκανε εντύπωση ειναι οτι προσφατα το ανακαλυψαμε για την μυωπια που εχει και δεν ξέρουμε αν ειναι σταθερη η μυωπια της ..
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μαλλον λαθος καταλαβε η κοπελλα σου ή ο γιατρος ειναι ασχετος .Μια χαρα γινεται να βλεπει μετα με τοσγ λιγη μυωπια Αυτο που λες οτι τωρα το ανακαλυψε δεν στεκει . Ακομα και αν εχει μυωπια στο ενα ματι δεν ειναι δυνατον να μην ειχε καταλαβει οτι δεν βλεπει καλα.Ποσο ετων ειναι ?
santana99 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδιά, έχει κάνει κανείς την μέθοδο trans prk/no touch prk/Transepithelial prk? (ουσιαστικά είναι prk αλλά το επιθήλιο "κόβεται" με laser. Αν ναι πόσο περίπου σας πήγε και σας είπε ο γιατρός αν έχει γρηγορότερη ανάρρωση σε σχέση με την απλή prk? Αν θέλετε στείλτε μου πμ κάποιο κέντρο ή γιατρό αθήνα που μείνατε ευχαριστημένοι. Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας παιδιά, έχει κάνει κανείς την μέθοδο trans prk/no touch prk/Transepithelial prk? (ουσιαστικά είναι prk αλλά το επιθήλιο "κόβεται" με laser. Αν ναι πόσο περίπου σας πήγε και σας είπε ο γιατρός αν έχει γρηγορότερη ανάρρωση σε σχέση με την απλή prk? Αν θέλετε στείλτε μου πμ κάποιο κέντρο ή γιατρό αθήνα που μείνατε ευχαριστημένοι. Ευχαριστώ Εχεις pm .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα