Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 12/2/2015 στις 2:19 ΜΜ, fabiars είπε

Έκλεισα ραντεβού και αύριο κάνω transPRK στο arl στο ψυχικό , άντε καλή μου τύχη !

Ολοψυχα καλη επιτυχια φιλε μου !!Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μετανοιωσεις σε ενα πιο ομορφο κοσμο χωρις γυαλια !!!!

Δημοσ.

To μόνο πρόβλημα που δημιουργεί η συγκεκριμένη επέμβαση είναι για όσους είχαν στο δίπλωμα οδήγησης ''οδήγηση με γυαλιά''....

:P

Δημοσ.

Κι εμενα ετσι γραφει για αυτο εχω παντα στο αμαξι ενα ζευγαρ παλια γυαλια μυωπιας . Αν με σταματησουν θα πω οτι φοραω φακους επαφης ...Αλοιως πρεπει να περναω επιτροπη του Υπουργειου Συγκοινωνιων με παραβολα καθε τακτικα χρονικα διαστηματα

Δημοσ.

Εγώ όταν πήγα στον οφθαλμίατρο για το δίπλωμα , φορούσα φακούς και δεν έγραψε ότι εχω μυωπία ... Με ρωτησε αν βλέπω τους αριθμούς , του τα είπε γρήγορα και ξεμπέρδεψα , μου είπε χαρακτηριστικά " ΕΣΥ φίλε μου βλέπεις καλύτερα από μένα " υπόγραψε και έφυγα Χδ

Ευχαριστώ Γιάννη , θα ξαναμπώ από Τρίτη για να πω πως πήγε το όλο πραμα

BTW 1400€ μου είπε και 50€ την πρώτη επίσκεψη . Σταγόνες θα στα δώσω όλα εγώ είπε

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/2/2015 στις 5:56 ΜΜ, fabiars είπε

Εγώ όταν πήγα στον οφθαλμίατρο για το δίπλωμα , φορούσα φακούς και δεν έγραψε ότι εχω μυωπία ... Με ρωτησε αν βλέπω τους αριθμούς , του τα είπε γρήγορα και ξεμπέρδεψα , μου είπε χαρακτηριστικά " ΕΣΥ φίλε μου βλέπεις καλύτερα από μένα " υπόγραψε και έφυγα Χδ

Ευχαριστώ Γιάννη , θα ξαναμπώ από Τρίτη για να πω πως πήγε το όλο πραμα

BTW 1400€ μου είπε και 50€ την πρώτη επίσκεψη . Σταγόνες θα στα δώσω όλα εγώ είπε

Περιμενουμε νεα σου .Καλη επιτυχια

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/2/2015 στις 2:19 ΜΜ, fabiars είπε

Έκλεισα ραντεβού και αύριο κάνω transPRK στο arl στο ψυχικό , άντε καλή μου τύχη !

καλη επιτυχια.. θελω να κανω και γω.. αλλα εχω διαβασει το site με τις επιπλοκες..
Δημοσ.

Γιατί σκέφτεσαι τις επιπλοκές; Θυμήσου πως έβλεπες πριν τη μυωπία και μίλα με κάποιον γιατρό για να πάρεις ευκολότερα μια απόφαση :) 

Δημοσ.
  Στις 14/2/2015 στις 12:50 ΠΜ, gia_nnis είπε

καλη επιτυχια.. θελω να κανω και γω.. αλλα εχω διαβασει το site με τις επιπλοκες..

Αν ψαχναμε στο Internet τις παρενεργεις μιας ασπιρινης ειναι σιγουρο οτι δεν θα ξαναπιναμε ποτε !!!

Δημοσ.

Καλησπέρα , Παρασκευή έκανα transPRK , και σήμερα είμαι ψιλό καλά , πρώτη μέρα μετά την επέμβαση , πολύ τσούξιμο στο φως και πολύ δάκρυ , χθες όταν ξύπνησα ηταν πολύ καλύτερα αλλά είχα ενόχληση από το φως , και σήμερα έχουν στρώσει σιγά σιγά , ακόμα δεν εχω βγάλει γυαλιά ηλίου και δεν βλέπω καλά αλλά πέρασαν τα δύσκολα, κολλύρια συνέχεια κάθε 1-2 ώρες βάζω από 1-2 , Τρίτη πιστεύω θα βλέπω γιατί Δευτέρα εχω να πάω στον γιατρό για να μου βγάλει τους φακούς επαφής από τα μάτια

• Like 3
Δημοσ.
  Στις 15/2/2015 στις 12:07 ΜΜ, fabiars είπε

Καλησπέρα , Παρασκευή έκανα transPRK , και σήμερα είμαι ψιλό καλά , πρώτη μέρα μετά την επέμβαση , πολύ τσούξιμο στο φως και πολύ δάκρυ , χθες όταν ξύπνησα ηταν πολύ καλύτερα αλλά είχα ενόχληση από το φως , και σήμερα έχουν στρώσει σιγά σιγά , ακόμα δεν εχω βγάλει γυαλιά ηλίου και δεν βλέπω καλά αλλά πέρασαν τα δύσκολα, κολλύρια συνέχεια κάθε 1-2 ώρες βάζω από 1-2 , Τρίτη πιστεύω θα βλέπω γιατί Δευτέρα εχω να πάω στον γιατρό για να μου βγάλει τους φακούς επαφής από τα μάτια

Μπραβο φιλε μου !!! Μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα αν και εγω δεν ειχα κανενα απο αυτα τα συμπωματα με lasik .Απο οτι ξερω η prk θελει πιο πολυ χρονο .

Δημοσ.
  Στις 15/2/2015 στις 12:41 ΜΜ, fabiars είπε

Στο κινητο με τέρμα κάτω φωτεινότητα και με γυαλιά ηλίου για προστασία !

Ευχαριστώ Κ τους δυο !

Τα γυαλια ηλιου πρεπει να μπουν για καλα στη ζωη σου .Εγω φοραγα γυαλια ηλιου με βαθμους μυωπιας οποτε καταλαβαινεις τωρα ποσο απαραιτητα ειναι .Απο την πρωτη μερα της επεμβασης εγραψα εδω αλλα με σχετικη δυσκολια και πιο πολυ λογω ...εμπειριας. Απο την μεθεπομενη πηγα στην δουλεια (γραφειου)  κανονικα χωρις κανενα προβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο φίλε. Κάνε λίγη υπομονή, και απο Δευτέρα, Τρίτη θα είσαι μια χαρά. Θα αλλάξει η ζωή σου θεαματικά προς το καλύτερο :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...